2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینکه میگین تا یکسال نمی‌تونین پس‌انداز کنینمن بودم ماشین می‌خریدم هم یکسال استفاده میکردم هم ...

ممنونم عزیزم ازنظراتت ولی اگه ماشین وبخرم دیگه احتمالانفروشمش 

کسی که ماشین زیرپاش بوده خیلی سخته یهوبی ماشین بشه ولی الان چون یک ساله بدون ماشینم یه مقداری عادت کردیم براهمین میگم شایدبتونیم یکسال دیگه هم تحمل کنیم 

رها جان سرچ کن گوگلاستخر خانوادگی هم هست 😉😊چند ساعت اجاره میدن ب خانواده ها..فقط محرمداخل استخر هم ...

استخر زیاد رفتیم عزیزم ،  با دوستامون باغ استخردار اجاره کردیم 

پارک آبی منظورم بود مثل اوپارک تهران و موج آبی مشهد ، که پر از سرسره و .... باشه ، حالا تو خارج خفن ترشم هست گویا، دیگه محدودیت های جداسازی مثل ایران هم نداره😁

شاغل بودن نیاز نیستدوست من شاغل نیست ولی وام زوجین گرفتن،نصف خونه هم به نامش شد ،همش به من میگه تو خ ...

منم مث دوست شما بدون پول دادن به همسرم میگم باید نصف خونه رو بنامم بزنی😂😂

مرسی عزیزم از لطفت 😘

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم اعلام کردن فقط کارت سبز کافیه و نیازی ب سند زدن نیس...یعنی کارت سبز داشتن مهمه دیگهشما رفتی سن ...

نه دیگه ماهم رفتیم تعویض پلاک و کاراش و همونجا انجام دادیم و ماشین و بنام زدیم،  درسته الان همون برگ سبزه فقط... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم ماشین چکی رو از نمایشگاه ماشین میگیرید؟

اره عزیزم از نمایشگاه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آریانا جون ماشین صفر بود؟

نه عزیزم ماشین مدل ۱۴٠٠ بود ولی در حد صفر بود... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

اخ عزیزم، دلم گرفت برای بچه 🥺

چقدر نامرد و عوصی بودن اون عمه ها و عموها 

اگه‌من بودم ک رو سرم می داشتم برادر زاده مو😍

یه بار بعد یه عروسیِ (،یکی ک نمیدونم چرا با من قهر بود با اینکه من اصلا بهش نگاه هم‌نمی کردم چ برسه ب یه دلیلی باهاش قهر هم باشم ،میخوام بگم تا این‌حد بی اهمیت بود برام) ،بدون ماشین مونده بودم 

همسرم ازم خواست صداش کنم ک با اون لباس و آرایش تو  اون هوای سرد نمونه 

نمیدونم چطور بعضیا میتونن بی رحم باشن 

انشالله ک همه چی جور بشه و ماشین دلخواهتونو بخرید🦋🌸

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

دوستان 

در راستای چالش بدون خرجی روزانه 

یه کم گوشت بوقلمون مونده تو فریزر، نمیدونم چی درست کنم تا نخوام مرغ بخرم 

از گوگل سرچ کردم غذاهای برنجی بود ولی نونی پیدا نکردم 

اگه‌تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی م کنید😊

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810