2777
2789
[QUOTE=359621140]❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت) تو زندگی پراز فراز ونشیب من و ...

عزیز شما دانشجویی ،تو اجتماعی و با سواد. 

چرا گولت بزنن؟ 

برو طلافروشی یا قیمت بگیر از چنتا مغازه و خرید کن 

الان خدا رو شکر گوگل هست کلللی اطلاعات بهمون میده 

قبل از خرید سرچ کن قیمت طلا و ...‌ 

بعد برو خرید کن ،موقع خرید هم خودتو مطلع نشون بده    

آریانا عزیزم ما واسه ۱۰۵۰. وام مسکن داریم ۲۳ تومن قسط میدیم ده ساله ( بعد ۵ سال مبلغ قسط خیلی کمتر م ...

عزیزم حساب نکردی چقدر باید پس بدی؟ 

یعنی بعد ۵ سال قسطاش چقدر کم میشه؟ 

چون اگه همین ۲۳ تومن بمونه حدود ۲/۸٠٠ باید پس بدین از نظر من خیلی زیاده 🥲

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آریانا الان داشتم حساب می کردم دیدم نظرت کاملا در مورد ماشین قسطی درسته من از اونایی بودم که می گفتم ...

قربونت برم عزیزم 😘

منم دقیقا همینو میگم چون اونروز خیلیا گفتن چرا باید ۱۵٠ یا ۲٠٠ سود بدیم به بنگاهی ولی به بانک دو سه میلیارد سود میدن به چشمشون نمیاد، 

من باز خودمم نشستم هرجور حساب کردم دیدم واقعا ماشین خریدن عاقلانه تره چون واسه وام باید ۲۵٠ تومن اولش بدی اوراق بخری بعدشم دو میلیارد سود بدی ولی ماشین بخری همون ۲۵٠ تومن و میدی و تمام، 

بعدم یک ساله قسطش تموم میشه،  

منتها اونو باید ده سال قسط بدی هرچقدرم بگی قدرت تورم بیشتره بازم پوله زوره🥲

بعد فکر کن اصل پول و تو سه سال میدی ۷ سااااال باید سودشو بدی🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

راجع به دوندگی اینام بخدا ما پارسال عروسی داداشم بود من انقدر ناراحت بودم ماشین نداریم دیدم سر شام شوهرم گفت من یه سر میرم بیرون بیام،

رفت یک ساعت بعد دیدم با ماشین اومد گفت خریدمش 😍انقدرررر من ذوق کردم🥹

گفت هیچی هم ندادم فقط ده تا چک دادم و تمام... 

سه تا چک که پاس شد بنگاهی زنگ زد برو دنبال کارای سند... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستان آبشده چجوری حساب میشه؟ مثلا یه آبشده بیست گرمی رو چطور قیمت دربیارم

من از طلا فروش سوال کردم سودش یک درصد الی دو درصده

فقط باید از طلا فروش معتبر بخری ک داخلش ناخالصی نداشته باشه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
مرسی عزیزم. من الان 120 گرم طلا گذاشتم بانک، بانک بهم 20 میلیون پول داده سرسالش باید 25350 بدم طلاها ...

منم این کار رو میکنم همون که می‌دونم جای طلاهام امنه برام بسته

من کل روز خونه نیستم اینجوری استرس ندارم حداقل اون بیست تومن رو هم تبدیل می‌کنم نگه میدارم ماهی دو و نیم هم جای قسط باز طلا میخرم تا سال بعد میرم می‌فروشم

اینجوری یه بیست تومن سود کردم هم این دو و پونصد ماهانه رو روش سود کردم

مثلا من شهریور طلام رو گذاشتم بانک اون موقع طلا ٣۴٠٠ بود الان ۴۶٠٠ این سود میشه جایزه خودم🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم نمایشگاه ماشین قسطی هم میده؟ شرایط چطوریه؟ اطلاع داری شما؟

سلام عزیزم بله چندبار گفتم چکی میدن،  

بستگی به قیمت ماشین و بازپرداختتون داره که چندماهه پس بدین، 

ما پارسال ۲٠۶ گرفتیم بدون هیچ پیش قسطی ده تا چک ۵۵ تومنی دادیم بهش که از این پول ۱۵٠ تومنش سود بود، 

بعد ۳_۴ تا چک که پاس بشه سند میخوره به اسمتون... 

البته من نمایشگاه های شهرهای دیگه رو خبر ندارم باید بپرسید... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بله چندبار گفتم چکی میدن، بستگی به قیمت ماشین و بازپرداختتون داره که چندماهه پس بدین، ما ...

ممنون چقدر عالی اگه اینطور باشه 

منم چند تا چک دارم 

منتظر نشستم ک چکم پاس بشه ماشین بخریم ان شا الله

5 سااله ک ماشین نداریم خیلی خیلی سختمونه

اگه اینجور باشه همین چک هارو میرم تحویل نمایشگاه میدم

سلام ماهم میخوایم وام مسکن بگیریم. مبلغش 800 تومنه چون یه بچه داریم وام میشه 960 تومن. تقریبا 240 می ...

عزیزم چندبار گفتم من هیچ کاری به تورم و اینا ندارم میدونم چندسال دیگه این پول ارزش نداره اماااااا وقتی راهکاری دارم که بتونم اون ۷٠٠ تومن و بدون اینهمه سود پس دادن و ده سال گرفتار قسط بودن جور کنم چرا باید بیام خودمو اسیر بانک و کاغذبازیاش و...  کنم؟ 

چندتا پست قبلترم گفتم همون ۲۴٠ تومن اوراق و بدم بنگاهی خیلی بهتره تا دو میلیارد سود بدم به بانک،  

اون دو میلیارد پول یه خونه دیگه اس که بانک داره میگیره... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون چقدر عالی اگه اینطور باشه منم چند تا چک دارم منتظر نشستم ک چکم پاس بشه ماشین بخریم ان شا الله5 ...

حتما برو پرس و جو کن اگه نمایشگاه آشنا هم باشه که چه بهتر،

ان شاءالله که جور میشه واسه شما هم😍🙏

من واقعا پارسال فکرشم نمیکردم ماشین دار شیم چون حتی دو میلیونم نداشتیم ولی بی دردسر ماشین و اوردیم بعد یک ماه تازه چک اول و پاس کردیم و... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما برو پرس و جو کن اگه نمایشگاه آشنا هم باشه که چه بهتر،ان شاءالله که جور میشه واسه شما هم😍🙏من و ...

ان شاالله خدا از دهنتون بشنوه 😘❤

خداروشکر عزیزم ❤

ممنونم از اطلاع رسانی تون🙏😍

سلام یکمی این مبلغی که میگی کمه واسه این واحد خونه. اگه قیمت‌ها و از دیوار دیدی اینو درنظر بگیر که ا ...

نه عزیزم قیمت تمام شده همینه، 

اگه چندسال ساختم بخوایم هست متراژ کمتر و قیمت پایینتر ولی من عاشق نوسازم اگه خودم بخوام بشینم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روش خوبیه.ولی ماهی ۵۵ خیلی زیاده

بله عزیزم اولبن بارم که مطرح کردم گفتم واسه کسی خوبه که میتونه ماهانه این مبلغ چک و پاس کنه... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810