2777
2789
سلام معصومه خانم لطفا میشه منو راهنمایی کنید برای باکس بندی و مدیریت هزینه هاخو م خانه دارم همسرم شغ ...

سلام عزیز دلم 

یعنی روزانه درآمدش 

یه ملیون میاد ؟

و اینکه از لحاظ دارایی چی دارین ؟

ورودی و خروجی ها رو دقیق بنویس عزیزم 

انشالله فردا در خدمتم میارم رو کاغذ میگم بهت 

سلام عزیز دلم یعنی روزانه درآمدش یه ملیون میاد ؟و اینکه از لحاظ دارایی چی دارین ؟ورودی و خروجی ها رو ...

تعمیر موبایل داره یه وقتایی کساد ۵۰۰ ورودی نمیشه یه وقتایی دو ت منم میشه از اول خونه داشتیم ماشین تو این سالها یه پژو زیاد کردیم.قسط و وامم نداریم اهل وام نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

گلم من به امید خدا این هفته سیصد میلیون وام ازدواج دخترمو میگیرم

احتمالا شاید بالای یکسال بخوان برن سر زندگیشون

بنظرت برای اون زمان این پول رو طلا بگیرم بفروشم همون موقع جهیزیه بگیرم یا الان بگیرم که البته این مورد هم جا میخواد هم احتمال دزد هست😂

سلام عزیز دلم یعنی روزانه درآمدش یه ملیون میاد ؟و اینکه از لحاظ دارایی چی دارین ؟ورودی و خروجی ها رو ...

ورودی متغییر من میانگین یه تومن در نظر میگیرم 

خروجی هم هر کقت هر چی نیاز داشتیم بیشتر خریدیم گوشت و خوراک ...اهل مهمانی و تفریح نیستیم لباس خیلی کم دو هفته یه بار یه ساعت تو راهیم خونه مادرم بچه ها خوراکی روزانه رو دارن.خرید گوشت و حبوبات و اینا همیشه هر چی نیاز داشتیم بوده .همشم یه کار ت همه کارامون با اون و خرج یهویی با اون بیشترم پولی بمونه میره پای خرج یهویی .دلش کامپیوتر میخواد پول کم داره میگه کساد هزینه ها بالاست گیر ده تومن نمیتو نه بخر.اسفندماهم عروسی داداشش باید کلی فضل بده....خیالشم راحت لباس  مجلسیمو خودم میدوزم آرایشمم با خودم....کلا کم خرجم.استرس پول فضل رو هم داره.

گلم من به امید خدا این هفته سیصد میلیون وام ازدواج دخترمو میگیرماحتمالا شاید بالای یکسال بخوان برن س ...

مخارت خیاطی دارم به خاطر بچه هام کارمو جم کردم نمیتونم مدیریت کنم کار خ نه رو با کار خودم

خانوما تبریک نمیگین امشب گوشی جدید خریدم شیائومی نوت13

مبارکت باشه عزیزم ❤

منم چند ماهه ک شیایومی نوت سیزده خریدم، همین هفته پیش قسط آخرشو دادم

و یک نفس رااااحت کشیدم😍😅🥰

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

مامان سبحان گلم میشه راهنمایی کنید منو 🌼🌼🌼

عزیزم من وام ۲۰ تومن ویپاد برام فعال شده بعد هیجا رو ندارم ک برم کارت بکشم بعدا پولش رو بهم بدن بعدم باشه میگن مالیات میاد و اینجور حرف ها ....حالا من چجوری این پول رو نقد کنم میخوام بزارم رو بقیه پولم ماشین بگیرم ....گیر کردم حسابی 

خونمون ده قصب زمین نصفش ساختمان دو تا اتاق و حال و آشپزخانه دلم میخواد نوساز بشه واحد برا پسرام داشته باشم.ماشین بهتر .....اما میگه نمیشه هدفم نداره.یه کارت ورودی و خروجی با همون پولاشم بیشتر خرج یهویی میرن.

واقعا ؟چه جالب همه ی وام هارو ؟من پنج ماه پیش گرفتم انشالله ب امید خدا ماه دیگه تسویه میکنم خبر نداش ...

بله عزیزم ، حتی وام یک میلیونی پشتوانه رو دیگه نیاز نیست یک میلیون هم خودت بذاری ، ولی باید از تسویه وام قبلی ۱۴ روز بگذره تا بعدی فعال بشه و اندازه وام بعدی هم یک هفته حساب کار کنه .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
مامان سبحان گلم میشه راهنمایی کنید منو 🌼🌼🌼عزیزم من وام ۲۰ تومن ویپاد برام فعال شده بعد هیجا رو ند ...

الان  میگن وام های ویپاد نقدی شده عزیزمعزیژم و لازم نیس کارت کشید ک

سلام به همگی من متوجه باکس بندی نشدم یعنی مثلا شما ۷ ۸ تا عابر بانک دارید ؟؟

داخل بلو.بانک میشه تا 10 تا باکس درست کرد عزیزم

اکثر بچه ها هم همین بلولانکو دارن

2810