2777
2789
والا منم وقتی یه پس انداز هر چند کوچیک تبدیل میکنم شوهرم خیییلیی خوشحال میشهمیگه همش برا خودت حتی یه ...

آره همسر منم خیلی خوش حال میشه طلا بخرم یا لباس و اینا برای خودم دیگه همه مثل هم نیستند درست نیست کلمه همه مرد ها فلان هستن و..... رو به کار ببریم 

آره همسر منم خیلی خوش حال میشه طلا بخرم یا لباس و اینا برای خودم دیگه همه مثل هم نیستند درست نیست کل ...

اره همه ۵انگشت شبیه هم نیستن

شوهرمنم به خودم و سرو وضعم برسم خوشحاله

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم بانک گفتن دومی میدیم😐😐😐😐کجا پیگیر باشم

بچه اتون متولد کی هست؟اگه ۱۴۰۰ به این وره که بهتون میدن اینترنتی ثبت نام کن موقع معرفی به بانک اسم چند تا بانک رو میده بهت که اونا بودجه دارن معرفی به کدوم بانک میخوای بشی بعد قبل از انتخاب برو از بانک ها بپرس ببینم کدوم زودتر میده همون رو انتخاب کن اصلا امکان ندارد که ندن دست ریس بانک نیست هر کدوم هم اگه گفته بهت نمی‌دیم برو بازرسی بانکشون شکایتشون کن 

عزیزان شما از گلدان طلای سایت حقانی یا کلا طلایی خریدید از حقانی؟  

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
نه عزیزم بنظر من اونموقع خیلی منصفانه تر بود الان واسه ۸٠٠تومن حدود ۳۲_۳۳ تومن قسطشه(که بعضیا حقوقشو ...

چه جالب تا بحال از این دیدگاه نگاه نکرده بودم

از پبامتون شات گرفتم بعدا استفاده کنم❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم ما خودمون زعفران داریم هر یک کیلو گل زعفران تقریبا ۱٠_۱۲ گرم زعفران میده...

یه اشنای مشهدیمون داره تبلیغ گل زعفران میده میگه یک کیلو با پاک کردن و خشک کردنش ۱۷۰۰درمیاد

۴_۵مثقالم زعفران میده

برای شما خیلی کمتره و یادمه چندسال پیش اگه اشتباه نکنم گل زعفران پاک میکردی و هزینه میگرفتی 

تجربه شما بیشتر

ممنون میشم نظرتو بگی

من از گلدانش خریدم جمع کردم که شد به پارسیان تبدیل کردم

بعد وقتی ارسال کرد چقدر طول کشید ؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید۴۰۰ تومن پول دارم کدوم بانک بذارم برای وام بهتره؟

به نظرم بانک شهر طرح وزین خوبه۱۲ درصده منم دارم افتتاح حسب میکنم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
2810