2777
2789

سلام خانما اینجا ی بنده خدایی گفتن به و رنده میکنن خشک میکنن می‌ریزن تو چایی؟؟ چجوری باید خشک کنیم؟ روی پارچه بریزیم؟ من ریختم رو سینی البته دو تا سینی کردم تعداد کمتری به توی سینی باشه . خراب نمیشه؟ گذاشتم تو آشپزخونه روی کابینت بمونه خشک بشه 

لطفاً به من توضیح بدید چون تو زمینه های خانه داری و کدبانو گری تجربه خاصی ندارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از پیشنهادتون ، شوهرم نباید اطلاعی داشته باشه ، وگرنه دیگه همون مقدار پولی هم که گهگاهی ...

به نظرم سعی کن بیشتر با شوهرت بری بیرون خرج بتراشید براش خیلی از مردها اینجوری خس اقتدارشون ارض ا میشه مگر مردی که کلا خسیس ،،، مثلاً رفتی بیرون از جلو مغازه رد شدنی بگو این مانتو چه قشنگه، این ظرف چقدر نازه ب اون یکی ظرف هامون هم میاد ،، گشنمه هوس کباب کردم و ...دیگه پیگیری نکن ببین میخره اگر خرید با ذوق تشکر کن بیشتر مشتاق بشه برات خرید کنه اگر نه چند باری هم با هم بیرون بودنی دوباره از وسایل مغازه ها تعریف کن علاقه نشون بده ببین چی میشه 

ب نظرم با ی روانشناس و مشاور حقوقی صحبت کنی بد نیست 

سلام خانما اینجا ی بنده خدایی گفتن به و رنده میکنن خشک میکنن می‌ریزن تو چایی؟؟ چجوری باید خشک کنیم؟ ...

سلام عزیزم 

درسته اینجا سرما اومده وبخاری گذاشتیم رو بخاری خشک میکنم

ولی تو سینی هم جای گرم بزاری اگه میخوای زود خشک بشه قابلمه رو پر آب کن بذار بجوشه سینی رو بزار روش زیرش رو خیلی کم کن زود خشک میشه 

البته اگه عجله نداری همون سینی خشک میشه بعد خشک شدن تفت بده 

سلام عزیزم درسته اینجا سرما اومده وبخاری گذاشتیم رو بخاری خشک میکنمولی تو سینی هم جای گرم بزاری اگه ...

ممنون قربون محبتت 

منم بخاریم روشن شعله ش  کمه. بذارم رو بخاری فکر کنم اینجوری یکی دو روز طول بکشه البته عجله ندارم؟؟؟

ممنون قربون محبتت منم بخاریم روشن شعله ش کمه. بذارم رو بخاری فکر کنم اینجوری یکی دو روز طول بکشه ال ...

اگه بخاری داری بهتر بزار روش حتی اگه جا داره زیرش هم میتونی بزاری 

شعلش هم اگه بیشتر کنی میتونی یه چیزی بزاری رو بخاری سینی رو بزاری رو اون یه توری یا پایه فلزی اینا

یه چیزی ک تو پستای معصومه جان میبینم اینه ک ،همه ی خریداشونو انجام میدن گوشت و مرغ و حبوبات ،حتی سب ...

تو تنها نیستی عزیزم😊🥰

ما هم تا دلت بخواااااد قسط داریم😊

ولی باورت میشه از الان هدف گذاشتم واسه عوض کردن ماشینمون توی سال آینده.😉

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش میای عزیزم به شهرمون طلاهای منصف زیادن ...یه دونه تو آبرسان ...خیابان جدیر ...

سلام معصومه جون من هم از طلای کهن خریدم ولی بازار رو آدرسش رو دقیق بگو

منم یکی رو بگم خوبه نصف راه پاساژ سلام آقای محمدی واقعا خوبه من چند تا خریدم خوبه اگه خواستی یه سر بزن

خیارشور کلان باید خوش نمک باشه عزیزم من خودم داخل بطری نوشابه میزارم ۲۰ تا دونه برای کل سال من کافی ...

ممنون عزیزم

من آماده میخرم خیلی شور بود باز کپک میزد.الان متوجه شدم چون همش درشو باز میکردم خراب میشده،خودم یه بار درست کردم خوب نشد.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
به نظرم سعی کن بیشتر با شوهرت بری بیرون خرج بتراشید براش خیلی از مردها اینجوری خس اقتدارشون ارض ا می ...

چندوقت پیش پارک بودیم ، اینقدر گشنه ام بود ، گفتم بریم یه چیزی بخریم بخوریم ،گفت نهههههه ، منم دیگه چیزی نگفتم ، ولی تا فرداش سردرد داشتم ، چون میگرن دارم ، گرسنه بشم سردرد میگیرم

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش میای عزیزم به شهرمون طلاهای منصف زیادن ...یه دونه تو آبرسان ...خیابان جدیر ...

معصومه ببین وقتی من میگم دیگه کم خرج میشم اون روز جدی هااا از هر روز بیشتر خرج میکنم دیروز عصر رفتم پنیر بخرم 117پنیر 20شیر یه کیلو دیگه تموم یهو گردو دیدم یه کیلو 350 برنامه بهم ریخت اومدم خونه انترنت هم یه سفارشی دادم 1120تمام آمال و آرزوهایم به هم ریخت .

ولی امروز چون پول کم دارم فقط 13دادم نون دیگه تحمل کردم .

معصومه از اینکه اراده قوی داری باید از خدا تشکر کنی به خاطر اون من اصلا نمی تونم  اصلا هااا

معصومه این چند روز رو حتما می‌نویسم ببینم میتونم اینجا هات

وگرنه تو دفترم مینویسم

سلام خانما اینجا ی بنده خدایی گفتن به و رنده میکنن خشک میکنن می‌ریزن تو چایی؟؟ چجوری باید خشک کنیم؟ ...

عزیزم روی سینی پخش کن و الان که هوا سرده بذار مثلا روی بخاری و اگه شوفاژ داری روی ظرف کوچیک بریز بذار رو شوفاژ ظرف یک یا دو روز خشک میشه بعدش من تو قابلمه روحی حدود ۲۰ دقیقه با حرارت کم می ذارم تا تیره بشه

بچه ها من خونه ندارم ولی یه مقدار طلا دارم بنظرتون رشد طلا بیشتره یا زمین؟

خونه نداری حتما خونه بخر کاری به رشد طلا نداشته باش خونه واجبه طلا دوباره سوت سوت می‌خری جمع میشه ولی خونه یک هو گرون میشه و خریدش سخت

2810