2777
2789
۵۰ کیلو برای یک سال و نیم تقریباولی ۱۰_۱۵کیلو تابستون یک ماه و زمستون تقریبا دو ماهخواهر جنوبیم هوا ...

آخی عزیزم درست میگی جنوب واقعا گرمه 😣😣ایشالا تنتون سلامت باشه 😍😍

اگه نیاز داشت بازم مسئله ای نبود ، شوهر من میلیونی به دیگران کمک میکنه ، پارسال به یه نفر فقط ۶۰ میل ...

ببین بایه مشاورمشورت کن یه ترفندایی یادت بده کیف کنی😅😅

من کارگاه هاشوشرکت کردم به دوتاخانوم اینجاهم معرفیشون کردم بخدامعجزه بود

چون همسرمنم خسبس نبود ولی میترسید حقوقشوبده به من

قشنگ متوجه ترسش شدم

آخرش فهمیدم راهو دارم کج میرم

حالااعصابم ارومتره پولمم میگیرم

تازه من خودمم شاغلم

توصیه میکنم حتما کارگاهشوشرکت کنید

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با برنده شدن ترامپ 400 میلیونی که گذاشته بودیم وام بگیریم به فنا رفت کاش طلا میخریدیم
خسته شدم انقد استرس کشیدم برا خونه ، رفتیم دانشگاه کلی هم شهریه اونه همش انتخاب های اشتباه
از هر چی قسطه بدم میاد چرا ما ایران به دنیا اومدیم نمیدونم الان طلا بخریم یا نه

عزیزم جلوش نایست طلاق کخ اصلادرکنارش باششایدازقدرت گرفتنت میترسهبهش اعتمادخاطربده کنارشی،اززندگی لذ ...

عزیزم من ۱۳ـ۱۴ ساله ازدواج کردم ، تو این زندگی خیلی صبوری کردم ، اگه بخوام بگم تا شب باید بگم ، الان دیگه یه جورایی بی خیال این زندگی شدم ، دیگه صبوریم نمیاد ، دیگه تلاشم نمیاد ، که بخوام این زندگیو درست کنم ، شوهرم دهن بینه ، ذهنش مریضه ، همه ی این رفتارهاش هم از گور مامانش بلند میشه ، چندبار هم گفتم بریم پیش مشاور ، نیومد ، منم دیگه خسته شدم ، من خودم پسوریازیس دارم ، تنش عصبی برام خوب نیست ، همین الان خیییلی اذیتم ، اون روز تو خیابون ، وسایل خریده بودم دستم بود ، اینقدددر زانو میخارید ، رفتم یه گوشه که کسی نبینه ، پاچه ی شلوارمو کشیدم بالا ، زانومو دو دستی خاروندم ، کم مونده بود گریه کنم از این وضعیتم ، شانس آوردم چادریم ، تونستم پاچه ی شلوارمو بزنم بالا زانومو بخارمونم ، وگرنه باید تحمل میکردم تا یکی دوساعت بعد که برسم خونه

ببین بایه مشاورمشورت کن یه ترفندایی یادت بده کیف کنی😅😅من کارگاه هاشوشرکت کردم به دوتاخانوم اینجاهم ...

من حقیقتش دیگه تو این زندگی بی حس شدم ، دیگه تلاشم نمیاد که بخوام درست کنم این زندگیو 

سلام به همه 

من آخرین بار شهریور یه پلاک 150سوتی خریدم 

واین مدت انقد خرید و کارهای مهم داشتم که پس انداز ماهانه نرسید 

دیروز یه وام پنج تومنی ویپاد گرفتم 

رفتم یه گوشواره سبک و یه دستبند پولکی خریدم جفتشون با اجرت 7درصد بودن شد5100

که شد مال مهر و آبان 

اما تا سه ماه فکر نکنم چیزی بتونم اضافه کنم چون باید قسط همینارو بدم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
من حقیقتش دیگه تو این زندگی بی حس شدم ، دیگه تلاشم نمیاد که بخوام درست کنم این زندگیو

عزیزم برو پیش تراپیست❤️

اصلا شوهرت رو ول کن تبدیل پولت رو هم ول کن

تمرکزت رو بذار روی خودت بذار خودت آرامش بگیری بعد حالت عوض میشه میتونی منطقی فکر و عمل کنی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
با برنده شدن ترامپ 400 میلیونی که گذاشته بودیم وام بگیریم به فنا رفت کاش طلا میخریدیمخسته شدم انقد ا ...

منم پونصد تومن با وام جور کردم زمین خریدم ای کاش طلا می‌خریدم 

شوهرم صد بار بهم گفت من قبول نکردم الان ۷۰۰ داشتم 

بنظرم فقط طلا 

بچه‌ها جایی رو میشناسید که موقعی که خواستیم بفروشیم طلامون وبه قیمت تابلو بخرن 

آخه یعنی چی قیمت خرید یه چیزه قیمت فروش یه چیز 

حالا اجرت و سود به کنار آخه اون وچرا کم میگیرن دیگه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
اون ۳۰۰ گرم بخش زیادیش از زمان مجردیم بود که نگه داشته بودم ، از اونطرف هم شوهرم قبلا پول میداد برای ...

چندتا خونه داره بعد نداره خرج همسرو بچه هاشو بده میگه خودت کارکن ...این زیادی رو گرفته یعنی چی

2810