2777
2789
عزیزم ناراحت نشیاولی هرگز ب اسم بابات نکنتهش دستتو نمیگیرهخنده های الان کسیو نگاه نکن البته عذرخواهی ...

میدونم عزیزم ، دوره ی خیلی بدی شده ، گفتم که بعد دستنوشته ای چیزی بین خودمون بنویسیم 

سلامبه نظرم خونه به نام پدرتون یا برادرتون نباشه دنیا هزار بالا پایین داره خدایی نکرده دور از جون بع ...

سلام عزیزم ، آره اینم درسته ، آخه اونجوری هم خدای نکرده زندگی خودم به هم میریزه ، خدا إن شالله به خیر بگذرونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم ، دوره ی خیلی بدی شده ، گفتم که بعد دستنوشته ای چیزی بین خودمون بنویسیم

بین خودتون نه 

همونجا تو محضر دفتری بنویسه ک شش دانگ خونه برا شماست. نمیدونم میگن وکالت یا چی 

از ی وکیل کامل بپرسید و محضری اینکارو کتید

اصلا اینکارو نکن عزیزم

اصلا همون طلاهاتو نگهدار اما ملک بنام کسی نزن 

ب حرف ما گوش کن ماها نه تورو میشناسیم نه چیزی بخاطر خودت میگیم بحرفمون گوش کن

اصلا اینکارو نکن عزیزماصلا همون طلاهاتو نگهدار اما ملک بنام کسی نزن ب حرف ما گوش کن ماها نه تورو میش ...

میدونم عزیزم ، ممنون از اینکه نگرانید ، آخه منبع درآمد میخوام ، فکرم به هیچ جا قد نمیده 

سلام چه جالب چی باعث میشه انقد نیتت خوب باشه خب واسه دختر آینده خودتم بقل ،فکر کنم گفتی خواهرت وض ...

چون من اصلا دوست ندارم بچه‌دار شم عزیزم
اصولاً هم آدم ازدواجیی نیستم
بله خواهرم وضع مالیش عالیه همین الان هم برای این بچه داره خونه می‌خره
کاری که من میکنم فقط دلی است یه یادگاری از مادر دومش ☺️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
گفتی برا دل خودت اینکارو میکنی ولی منم ترجیح دادم نظرمو بگمدو تا از همکارام مجرد و سنشون زیاد و یه ز ...

عزیزم من از هیچکس توقع ندارم این کار هم میکنم چون دوست دارم ممکنه این بچه بزرگ بشه اصلا من رو به عنوان خاله قبول نداشته باشه طبیعیه من چرا باید توقع داشته باشم برام جبران کنه مگه معامله است

بغیر از اون سالی چند گرم طلا واقعا برای من پولی نیست که بخوام اذیت بشم

ما هم خرید عمده انجام میدیم اغلب موادی که تو خونه داریم که تاریخ دار هستن مثل مواد شوینده رب روغن ما ...

دقیقا درسته، من چند روز پیش یه حساب کتاب کردم دیدم قیمت بعضی از مواد خوراکی توی این چند سال بیشتر از طلا رشد داشته ضمن اینکه این مدل خرید اطمینان خاطر بیشتری میده حداقل خیالت راحته اگه شرایط یه جورای دیگه شد تا چند واجبات خورد و خوراک تو خونه هست😬😬🤧

پیرو حرفهای باارزشی که دوستان اشاره کردندختر خواهرم الان ۲۱سالشهچه هدیه ها و و کادوهایی که براش نمی ...

عزیزم من که قرار نیست این طلا رو الان بدم به بچه 

تولد ١٨ سالگیش همه رو میدم

ممنونم از اینکه تجربه‌ات رو گفتی

جهان‌بینی هرکس متفاوته❤️

2810