2777
2789
اره خیلی شباهت داشتند از این نظرا به هر حال دوست داشته بقیه هم پیشرفت داشته باشند ادم خیرخواهی هست خ ...

ادم کیف میکنه از این همه درایت
من خودم برا عیادت به جای آبمیوه ، میوه میبرم چون خاصیتش بیشتر ولی این چیزا رو تا حالا امتحان نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزمبه نظرم ملک ملک ملک بالاخره یه مبلغی هم جور کن وامی چیزی مانده اش هم میتونی بدی ر ...

سلام عزیزم ، ممنون

الان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه عصبی میشم که سایت دیوارو از گپشیم پاک میکنم ، باز چندروز بعد دلم قرار نمیگیره ، باز میرم نصب میکنم روگوشیم ، من این پولو بدون اطلاع شوهرم جمع کردم ، اگر بتونم ملک هم بگیرم ، نه میتونم جواب تلفن مستأجر بدم ، نه برم قولنامه بنویسم ، عملا هیچکاری نمیتونم انجام بدم ، پدر و و برادرم هم گفتن پایین شهر برامون مشکله و نمیتونیم رسیدگی کنیم ، البته حاضر شدن ۲۰۰ گرم طلا بهم قرض بدن و باز هم طلا پس بگیرن ، ولی مشکلی که هست اینه که من خانه دارم و درآمدی ندارم ، طلا هم که روز به روز داره میره بالا و ثبات نداره ، اینجوری بدتر استرس میگیرم و چندسال باید بدهکار باشم که از لحاظ روحی برام مناسب نیست ، من پسوریازیس دارم و استرس برام سمه

شما ماشالله خیلی فعالی 😍 ، دیدم پست گذاشته بودی ، تو رو خدا ببین فکرت به جایی قد نمیده که من بتونم این پولو جایی سرمایه گذاری کنم که درآمد داشته باشم 

سلام عزیزم ، ممنونالان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه ...

خواستم پیشنهاد شراکت بدم با پدر یا برادرتون‌ولی خودم همیشه از شراکت ضربه خوردم

سلام شما پی دی آف تجربه های اونها رو از کجا دریافت کردید

سلام

اسم همین دوستان که نام بردم رو قسمت ذره بین سایت سرچ کنین کنار اسمشون کتاب رو هم اضافه کنین

کاربری به نام نازگل بانو تاپیک های این کاربران رو تبدیل به فایل پی دی اف کردن

سلام وقتتون‌بخیردوستان ممنون میشم درمورد وام ویپاد و بازپرداختش اگر اذیت نمیشید توضیح بدید❤️

سلام عزیزم ، دوستمون زحمت کشیدند صفحه 1316 کامل توضیح دادند ، میتونید مطالعه کنید.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
حوصلح سر رفته یکی بیاد با من رفیق بشه خوش قدوبالا خوش اخلاق دست یه اقای دکتری بودم چندساله منو گرفته ...

وااای خدااا🤣🤣

حلالم کن واس شوهرمم خوندم😐😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

سلام خانم ها لطفا کمکم کنین من یه دانشجو ام که خودم بدون اطلاع بقیه ۵ میلیون پول پس انداز کردم 

بنظرتون چیکارش کنم؟ الان طلا بگیرم یا بذارم قیمتش میاد پایین

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
سلام خانم ها لطفا کمکم کنین من یه دانشجو ام که خودم بدون اطلاع بقیه ۵ میلیون پول پس انداز کردم بنظرت ...

سلام اگر فهمیدید به منم بگید😅

منم یخرده پس انداز دارم نمیدونم طلا بخرم یا سکه پارسیان یا طلا آب شده🫣

خرداد باید وام کارگشایی که گرفتم تسویه کنم نمیدونم تا اون موقع میتونم 25700 جور کنم یا نه🥲

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

سلام خانوما یه راهنمایی میخواستم

امروزرفتم ۳تومن بیعانه دادم براالنگو قراره ۲دیگه بهش بدم بقیشم بمونه ماهی دیگه یکجا تسویه کنم ۱۵درصد هم حساب میکنه کلا

۸گرم و ۵۰سوته

حالا ۷گرم پارسیان دارم میگم ببرم بدمش یدفعه نقد بیارم ک ۷درصد حساب کنه

دوباره میگم ۲گرم بفروشم بعد ۳،۴ماهه قسط النگو رو بدم

نظر شماچیه

خوب زودتر قرض رو پرداخت کنید که بهش دست نزنید تو لوبیا چیتی قارچ یک سیب زمینی کوچیک بنداز / بعد سیب ...

گذاشتم تو حسابم بمونه هم امتیاز بگیرم یکم هم اینکه باز تو کارتم باشه تا اینها برن یه وقت جایی نریم پول نداشته باشیم بد بشه

مخصوصا اینکه میدونن شوهرم ورشکسته شده نمیخوام خیلی کم بیارم جلوشون فکر کنن که خیلی بی پول موندیم

البته این هم بگن دارن میان خونه ما هدفشون اینه سر بزنن خیلی هر دفعه با خودشون میارن مثلا 4 ماه پیش اومدند 2 میلیون کادو اوردند با لباس و تنقلات و این جور چیزها

منم میبرم براشون اما انقدر نه 

اب قلم همیشه میزنم مرسی گفتی واسه لعابش عزیزم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
ادم کیف میکنه از این همه درایتمن خودم برا عیادت به جای آبمیوه ، میوه میبرم چون خاصیتش بیشتر ولی این ...

خیلی خوبه اتفاقا من میرم خونه مامان خودم هم همینجوری میبرم چون چند ماه یکبار میرم شهرستانیم

اخرین بار بن کارت داشتم یه کارتن ماکارونی رشته بردم 24 عددی بود خیلی به کار میاد هم اینکه سه روز بودیم نمیشد دست خالی برم هم اینکه خواهرزاده هام میان میمونن براشون درست میکنه

مامانم هم اومد خونه من یه گونی برنج اورد و دو کیلو روغن حیوانی

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
2810