2777
2789
بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت ...

عزیزم قانونه

بهش میگن قانون ضمانت اولی رو صندوقدار برمیداره که اگه کسی زد زیرش بتونه پرداخت کنه

به این دوستت بگو هیچ کاری بدون قانون نیست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم قانونهبهش میگن قانون ضمانت اولی رو صندوقدار برمیداره که اگه کسی زد زیرش بتونه پرداخت کنهبه این ...

والا چنان به دلم کار کردچند سالهههههه دوستیم حالا بعد این همه سال بااین حرکتش یه طوری شدم 😑😑الانم گف نه به خاطر تو کلا منصرف شدم اتگار با بچه طرفه🤥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت ...

همیشه اولی مال صاحب قرعه کشی همسرتون درست میگن 

دوستتون ناراحته شرکت نکنه

بزرگه ۲۴ سالشه ولی آب شده دوهفته درگیریم بخدا

همسرم مریض شد سه هفته پیش با اینکه دکتر رفته بود و آزیترو بهش دادن آخر مجبور شد با گلو درد و سینوس درد ،از داروهای من که آموکسی کلاو و دیفن هیدرامین کامپاند بود استفاده کن ،متاسفانه این موج سرما خوردگی و آنفولانزای امسال یه دفعه از پا میندازتت و دیرتر خوب میشه.

گل پنیرک هم خیلی خوبه دم کنید با نبات یا عسل بخورن

مدام آب نمک غرغرها میکنه دعا کنین خوب بشه زود

عزیزم اسپری نمک از داروخانه بگیر بزنید داخل بینیش هزچند ساعت چند پیس بزنیو و بکشه بالا طوری که ته حلقش شوری رو حس کنه.من سالهاس با این روش بچه هامو فورا درمان میکنم و حتی دکتر هم میبرم میگن هیچ عفونتی نداره.همیشه هم حس کردی ویروس گرفته فورا اسپری رو شروع کن

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
والا چنان به دلم کار کردچند سالهههههه دوستیم حالا بعد این همه سال بااین حرکتش یه طوری شدم 😑😑الانم ...

چه بهتر

اینطور آدما بعدا خیلی اذیت می‌کنن

آدم‌های مشکل دار رو اصلا تو قرعه راه نده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من‌سال ۹۷ خریدم خیلیم شیکه مشکلی پیش نیومده چند روز پیشم رفتم برا نشان داداشم ازش گرفتم انشالله که ش ...

سلام ینی چی برای نشان استفاده کردین بعدا خودتون طلب کردین یا عروس خانم خودش تحویلتون داد

سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

عزیزم تخم به بخر از عطاری یه قاشق بریز تو آبجوش بمونه ژلاتینی بشه بعدش بده بخوره (یکم خوردنش سخته) ولی دو روز که مداوم بخوره هر گلودردی رو خیلی بهتر می‌کنه هر چند ساعت یکبار درست کن بخوره 

واقعا عالیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

قرقره با آب نمک و سرکه طبیعی سیب

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
2810