2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مشورت میخوام من این اول این ماه با اعتبار تارا دوتا سکه گرفتم.اول آذر و دی باید قسط بدم حالا اگر ...

عزیزم من تارای همسرمو پرداخت کردم امید داشتم یه تومنی براش باز بشه ولی دوباره همون ۵۰۰ باز شد براش. برا خودم یک تومنی بود پرداخت کردم دو تومنی باز شد. نمیدونم بر چه اساسیه. شاید بر اساس رتبه اعتباری باشه

به نظرم الان که شما دو تومن نقد داری یه تومن دیگه از یه جا دیگه جور کن و بخرش. به ریسکش نمی ارزه تارا رو تسویه کنی یهو مبلغ بالاتر باز نشه 

حوصلح سر رفته یکی بیاد با من رفیق بشه خوش قدوبالا خوش اخلاق دست یه اقای دکتری بودم چندساله منو گرفته ...

اسم خودته؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

بله عزیزم همین سایت خانومی ...ممنونم حالا پیگیری کنیم انشاالله که جوابگو باشن...ممنون از کمکتون

اگر اون سایته پیگیری کنید حتما پولتون بر میگرده 

البته تو اینستاشون بری اکثرا ناراضین ازشون

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام به همه عزیزان ، میشه لطفا اگر ایده ای دارید منو راهنمایی کنید ؟

من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارم ، خیییلی دوست دارم ازش به درآمد برسم ، نمیدونم چیکار کنم ، خیلی هم سعی کردم پایین شهر یه آپارتمانی چیزی بگیرم که بدم اجاره ، ولی برام میسر نشد ، ممنون میشم اگر عزیزی ایده ای داره منو راهنمایی کنه ، به پولش احتیاج دارم ، مثلا دستگاهی برای جایی بخرم و پورسانتش رو بگیرم ، در همین حد به ذهنم میرسه ، ولی خب جای مطمئن سراغ ندارم و اصلا نمیدونم تو کدوم حوزه وارد بشم ، دو تا بچه مدرسه ای هم دارم که ترجیحا دوست دارم کاری باشه که خیلی نیاز به رفت و آمد نداشته باشه

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید لطفا

من ۲۰ تومن دارم قراره ۱۰۰ تومن دیگم خرد خرد طی چند ماه دیگه دستم بیاد این پولی هس که گذاشتم برا کارا ازدواجم اگه قسمت بشه جور شه)جهیزیه نه ها مثلا مهمونی خریدی چیزی چون پدر و مادر ندارم کل هزینه ها با خودمه

بنظرتون چطوری نگهش دارم؟ک خرجش نکنم 

تبدیلش کنم یا نقد نگهش دارم چیکار کنم؟

ازدواجمم طی ۶ ماه اینده گوش شیطون کر البته اگه مشکلی پیش نیاد زمان دقیقشم معلوم نیس ولی میخایم تا پایان سال بیان جلو

بچه‌ها بودجه بندی رو منبا 2 تا ورودی متفاوت دادم ک بهتر متوجه تفاوت بشیممن ازش استفاده های زیادی دار ...

عزیزم چجوری باید ارتباط گرفت ؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام به همه عزیزان ، میشه لطفا اگر ایده ای دارید منو راهنمایی کنید ؟من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارم ، خیییل ...

میتونین یه واحد تو شهرستان بگیرید بدین کرایه شهرستان خونه ارزونتره پیدا میشه براتون .....شراکت وسیله باید حتما شیرک مطمئن داشته باشین خیلی ریسکه

روکین جون یه فکری به ذهنم رسیدشاید اینجوری انگیزه بیشتری بگیری 😍🍁شما که اسنپ کار میکنیبگو از این ب ...

ایده جالبیه ممنون از پیشنهادت ببینم اگر بشه این رو هم انجام بدم خوب البته من بخاطر شرایط مامانم گاهی اوقات تقریبا میبینی نیمی از ماه رو کار نکردم..... اما سعی میکنم این رو اگر بتونم عملی کنم.... یک بدهی دارم بپردازم بعد میام گزارش میدم 

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید لطفامن ۲۰ تومن دارم قراره ۱۰۰ تومن دیگم خرد خرد طی چند ماه دیگه د ...

مبارک باشه عزیزم ❤️ ان شاالله بدون هیچ مشکلی می ری سر خونه و زندگیت 

به نظرم تبدیل کن به پارسیان یا طلا های کوچیک بدون اجرت  که اگه خواستی برای خرجی که مد نظرت هست یه تیکه بفروشی نه همه گرم طلات رو از دست بدی و با افزایش قیمت طلا هم سود کنی 

دوستان عزیز شبتون بخیر. من مثل شما چالش روزهای بدون خرج ندارم اما امروز که همسرم 500 برام واریز کرد اندازه 130 هزار تومن از میلی خرید کردم. جمع طلاهام شد 1.751.

انشاالله زودتر به دو گرم برسه فروش بزنم و برم طلا فروشی

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
میتونین یه واحد تو شهرستان بگیرید بدین کرایه شهرستان خونه ارزونتره پیدا میشه براتون .....شراکت وسیله ...

امکان رسیدگی بهش رو ندارم ، برادرم و بابام هم سختشونه ، همین پایین شهر هم با پولم گیر میاد ، ولی گفتن ما نمیتونیم بهش رسیدگی کنیم

2810