2777
2789
خوشگله ،اون توپ ها از یک ملیه رد شده فک نکنم بریزه ولی ببین اگه از اونایی هستی که یکسره انگشتر دست م ...

انگشتر مدل دیگه دارم برا روزانه اینو میخام برامهمونی و عروسی و اینا بندازم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام عزیزم من نداشتم ولی قشنگه میتونین زیر مهره ها رو چسب بزنید تا نیوفتن و محکم بشن البته اگه از رو ...

فدات مرسی از وسطشون میله رد شده چون اونجا پرسیدم گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من داشتم هیچی اش نشد چند سال داشتم

فقط مهمونی مینداختم یا روزانه؟من برا روزانه نمیخام برا مهمونی و اینا میخام 

من‌سال ۹۷ خریدم خیلیم شیکه مشکلی پیش نیومده چند روز پیشم رفتم برا نشان داداشم ازش گرفتم انشالله که ش ...

مبارکت باشه عزیزم پس میخرم اره خیلی شیکه و نماداره تو دست

سلام بله من ۴تا از اینا داشتم اینقد خوشم می اومد هر وقت میرفتم انگشتر بخرم از اینا می‌خریدم فقط تو ر ...

سلام عزیزم اتفاقا منم برا مهمونی و مراسم میخاستم اصلا دودل شدم موندم چیکار کنم خیلی خوشگلن تو دست 

روزانه انگشتر دارم اینوبرا روزانه نمیخام

سلام عزیزم اتفاقا منم برا مهمونی و مراسم میخاستم اصلا دودل شدم موندم چیکار کنم خیلی خوشگلن تو دست رو ...

اگه اینجوریه بخر عزیزم چون خیلی نازه من هر جا میرفتم خیلیا خوششون می اومد خیلی هم شیک و مجلسیه

سلام امیدوارم حال همگیتون خوب باشهمیشه لطفا منو راهنمایی کنیدمن از چهارشنبه شب تا جمعه عصر برام از ش ...

واسه هر وعده یک غذا بذار یکیش و خورشتی ، یکیشون پلویی، یکیشون نونی 

بعد میتونی دورچین غذاتو زیاد کنی رنگارنگ باشه اینجوری حسابی پذیرایی کردی 

واسه هر وعده یک غذا بذار یکیش و خورشتی ، یکیشون پلویی، یکیشون نونی بعد میتونی دورچین غذاتو زیاد کنی ...

مرسی عزیزم خودم تو لیست

شب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)

نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مرغ

جمعه نهار رو موندم چی بزارم

فقط اینکه نمیدونم چطور مدیریت کنم به رستوران نخوریم چون باید ببریم بگردونیمشون خرید دارند

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید

سلام بچه ها کسی اینجا متولد 86هست یا برا بچه ای خواهری برادری کسی داره شناسنامه در دسترس باشه من دارم کسی امتحان میکنم و گفتم 18سالمه اگه متولد 85یا 86 چنین تاریخی دارین ممنون میشم اینجا فقط یک عکس از قسمت تولد برای بفرستن چیزه دیگه ای نمیخوام پیدا باشه پسرم باشه فرقی نمیکنه فقط از قسمت تاریخ تولد ممنونم

مرسی عزیزم خودم تو لیستشب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مر ...

جای کتلت و زرشک پلو رو عوض کن

ناهار جمعه هم ابگوشت با پیاز و سبزی خوردن و ترشی و دوغ 😁😋

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810