2777
2789
ن عزیزم میخوام درگیربشم وقتم توخونه ب بطلالت میره ساعت3میام خونه ی گوشم هیچکارنمیکنم مفیدنیست وقتم

خیلی هم عالی پس حتما شروع کن و به برنامه و هدفت متعهد

امیدوارم زود بیایی بگی کلاسم رو شروع کردم 

اگر ورزش هم خواستی یوگا خیلی به آرامش ذهن کمک می کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون اونم زدم اصلا نمیاره من بیشتر نو این کانالم👇👇 هم دوره های رایگان هم همسرداری شو ک ...

ایشون بینهایت بالامیگیرن خدایی

من قبلا یع کارگاهشوشرکت کردم

الان یه تیم پزشکی هست مشاورداره اونم همینارومیزاره خیلی قیمتش پایینتره همون کیفیت هم داره هزینه مشاوره اش هم خیلی کمه چون من برای کودک مشاوره میخواستم قیمت گرفتم گفت توحیطه کودک نیستیم

دوست داشتی درخواست دوستی بده توی خصوصی لینک منشیشو برات بفرستم  ثبتنام کن

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلامخوشحال ک دنبال هنر رفتی،❤️خیاطی نیاز ب تمرین و صبر و حوصله زیاد دارهاینکه از اشتباه کردن و چندین ...

سلام تیتان جان خوبی عزیز دلم

من همچنان منتظرم شما بیای راجب تغذیه ی مدرسه بچه هان برامون بگیا؟ اینکه این روزا چطور مدیریت میکنی؟ چندروز خوراکی از بیرون میدی؟ چقد از خونه؟ آیا پول تو جیبی به دخترت میدی که خودش برای خودش خوراکی بخره؟ ممنون میشم بگی

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر
عزیزانم به منم مشاوره بدین ممنونم

بنظرم پشیمون میشی ماشین زیرپاتو بفروشی

پس انداز کن تا اخر تابستون یکی از ماشینارو عوض کنید

ماشین مدل بالا خرج بالایی هم داره بعد هزینه سرویس و آژانس برای خودتم کمو بیش اضافه میشه

خدا کنه خراب نکنه منم می‌خوام برم توخطش..خخ

ریسک‌پذیری همینه دیگه 

ده سال پیش یه بانکی جدید باز شد سپرده رو بهره ٣۶ درصدی میداد

ما پول گذاشتیم چندین سال از شرایط استفاده کردیم تا دیگه تورم زیاد شد و پول رو خارج کردیم

اون موقع هم من یادمه همه میگفتن کلاهبرداری هست خیلی‌ها اینکار رو نکردن

کلا هر کاری ریسک خودش رو داره باید بپذیریم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
برای من هم پیش اومده ۹سال پیش که عقدکردیم وبی تجربه بودیم سر طلا ودرصد واجرت(چقدم طلافروشا ازین نابل ...

من که دیگه تجربه م شد هروقت خواستم برم طلافروشی، یه اهنربا بذارم تو کیفم، اونجا هرچی خواستم بخرم روش امتحان کنم😁😁😂😂

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
ممنونم ک حواب دادین شما از چه رنج قیمتی شروع میکردین به خریدن ؟؟؟

عزیزم من هر پولی داشته باشم تبدیل می‌کنم اصلا نگاه نمیکنم طلا چقدره

رقم‌های کم مثل صد تومن دویست تومن رو توی طلاسی و میلی‌ گلد تبدیل می‌کنم 

تا یک گرم پارسیان میگیرم

بیشتر از یک گرم طلا سه درصدی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من که دیگه تجربه م شد هروقت خواستم برم طلافروشی، یه اهنربا بذارم تو کیفم، اونجا هرچی خواستم بخرم روش ...

منم ببرم😍😍😍😍😍😍فقط بریم طلافروشی ای خدا😍 دیشب دلم اون انگشترایی که سوسو گذاشت رو‌خواست بااینکه اصلا انگشتر گنده دوس نداشتم الان بشدت دلم میخواد😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نذر کردن واقعا جواب میدهمن همیشه برنج دم میکنم پن تن رو صدا میکنم و فوت میکنم توی برنجمن ک اعتقادم ا ...

بله واقعا اصلا یه حس خوب به آدم میده   من بااینکه خیلی کم آشپزی میکنم  ولی هر وقت غذا درست میکنم نذر یک معصوم می کنم  اینقدر غذا خوشمزه میشه و وقتی نذر امام زمان دیگه اینقدر زیاد میاد   

من عاااااااااااشق خودم هستم  

سلام خدمت خانمهای مدیر ‌و کارداندوستان بنظر شما فروش دوتا ماشین و خرید یه ماشین بهتر که خرج کمتری دا ...

من باشم این کار رو نمیکنم هزینه اسنپ وسرویس رو بدی یرای قسط وام و پول وام رو بذار رو ماشینت یه مدل سرحال تر بردار

انگشتی پورتوفینو معرکه س😍من‌یدونه گرفتم یدونه دیگه میخوام

آها آره شماهم یه بار عکس گذاشته بودی اتفاقا تو پاساژ همسرم اینا چندروز پیش طلافروشی افتتاح شداونجا دیدم یاد شما افتادم یه انشگتر این وزنی ویه حلقه ی کارتیه لاو لازم دارم باید بخرم جفتش روهم ۹گرم میشه وبه پول۹گرم نیازدارم😁😍 چقد دلم النگوازین نازکا میخواد۹_۱۲تا وزنش زیر۲گرم بود و۷درصد برام میفتاد کلا. اصلا طلا حرفشم انرژی زاست😍

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ناب خواهش میکنم عزیزم ❤️ شما به من لطف داری به به چه ک ...

سلام  عزیزم  ممنون  قربون شما   شاید باورتوننشده  ولی من هیییییچ وقت اینستا نداشتم و ندارم    

اعتقادی به دنیای مجازی ندارم  دنیای واقعی مو خیلیی دوست دارم و اصلا  وقت هم ندارم برم مجازی  

نه هایلایت منظورم اون قمست های زرد رنگ کردم یه سری نظرات خودم بود  گفتم مشخص کنم .

من عاااااااااااشق خودم هستم  

2810