2777
2789
معصومه جان میلی دارم و هرازگاهی با پولهای خریدم طلا میخرم اما برای خواهرم احتمالا تا یکسال آینده بر ...

از طلاسی میتونی بگیری عزیزم 

منتها چند دفعه گفتم بازم میگم 

در حد یکی دو گرم بذار بمونه بعد بفروش و از اینور برو تبدیل کن 

مثلا پونصد سوت جمع کن که پول خوردهات ارزش داشته باش در کنار هم ...بعد که مبلغ قابل توجهی شد 

همون در حد پونصد سوت شد بفروش و برو از طلافروشی یه دونه سکه ی پونصد سوتی بگیر 

بذار کنار ...

الان به پنجاه تومن تو این زمونه چیزی نمیدن 

ولی همین اپلیکیشن ها کار رو راحت کرده 

آدم به راحتی پولش رو تبدیل می‌کنه 

ما هم ریسک نمی‌کنیم که زیادتر پول بخوابونیم 

من خودم هم قصد دارم همون یه گرم که جمع شد فروش بزنم 

بعد برم دنبال سکه ی پارسیان ....تا خود اسفند ماه 

که خداوند اجازه بده و عمری باقی باشه جمع کنم 

اسفند ماه 😍 همشو تبدیل کنم ب طلای دلخواه خودم 

شما هم ببین چس صلاحت عزیزم 

از طلاسی میتونی بگیری عزیزم منتها چند دفعه گفتم بازم میگم در حد یکی دو گرم بذار بمونه بعد بفروش و از ...

عذرمیخام میلی و طلاسی چیه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جان شما از سکه پارسیان شروع کردی ب پس انداز یا مدل های دیگه ؟؟؟ برای منی تازه کارم میخاستم را ...

عزیز دلم من چند نوع پس انداز دارم 

یه مدلش مبلغ بزرگ که قرعه های شش ماهه میذارم 

باهاش 

مثلا الان بیرون دقیق هفده ملیون قرعه دارم 

که ماهانه پنج ملیون یه قرعه امون ..ده ملیون یه قرعه امون ...دو ملیون یه قرعه امون 

که هر چیزی از اینا در اومد واسم طلا میگیرم 

یه مدل هم اینطوری پس انداز میکنم که طلا میگیرم مثلا نصف پولش رو میدم مابقی رو طی دو ماه چک میدم 

یه مدل هم اینکه خورد خورد و ریز ریز هر چی تونستم بذارم تبدیل به پارسیان و یا همون خرید با همین آپ ها دارم 

یه مدل دیگه که دارم پس انداز میکنم ...از اسنپ پی ..طلا میگیرم ...قسط اش رو میدم 

و یه مدل اینکه از ویپاد وام گرفتم ...تبدیل به طلا کردم و ماهانه جای اقساط میدم 

و در آخر اینکه اجاره ها رو میگیرم و تبدیل به طلا میکنم 

خب چالش ها در چه حالند ؟🤭انشالله که خیلی خوب از پسش بر اومده باشین خودم هم در خالی موفق شدم ... که ...

سلام خوبی معصومه جون میشه بگید باشگاه چ رشته ورزشی میرید ؟؟؟ یه برنامه ریزی زمانی میخوام ساعت و وقتش رو شما بگید میشه شخصی پیام بدم ؟؟*

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام به همگی 

مخصوصا معصومه جون که با ایده و سیاست های قشنگتون چشم ادم باز میکنید❤

یه مدتی میشه میخونم از نقطه نظرا و تجربه هاتون استفاده میکنم .

میخوام درکنارتون باشم گزارش بدم و در چالش معصومه جون شرکت کنم.

البته بابت وامی که برداشتیم مجبورم قناعت کنم و کلا حساب کتاب رو تو دست گرفتم و کوچکترین خریدی رو یادداشت میکنم تا حساب دخل و خرج خونه دستم بیاد.

من نمیتونم تو چالش شرکت کنم چون یکی مدرسه ای ویکی هم نوزاد دارم همین امروز بزرگه مریض شد و...ولی ولی ...

اشکال نداره عزیزم ❤️ 

قرار نیست که همه تو چالش شرکت کنند 

همین که تو مدار باشیم 

و ولخرجی نکنیم ...یعنی بردیم 

نظافت خونه هم که دیگهههه ماشاالله شما سلطان خانه داری و کدبانوگری هستی ❤️

اشکال نداره عزیزم ❤️ قرار نیست که همه تو چالش شرکت کنند همین که تو مدار باشیم و ولخرجی نکنیم ...یعنی ...

سلام معصومه جون خیلی دلم گرفته خدا شمارو رسوند

معصومه جون شما از وام رسالت خبری دارین؟

سلام خوبی معصومه جون میشه بگید باشگاه چ رشته ورزشی میرید ؟؟؟ یه برنامه ریزی زمانی میخوام ساعت و وقتش ...

سلام عزیز دلم ❤️ رشته ی تکواندو 

در مورد سوالت هم عزیزم اینجا بپرس وقت نمیکنم به خصوصی جواب بدم ...همینجا باز وقت میکنم ..آخر وقت ها 

شرمنده نشم ..اینجا سوالت رو بپرس ...کمکی از ز دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 

سلام معصومه جون خیلی دلم گرفته خدا شمارو رسوندمعصومه جون شما از وام رسالت خبری دارین؟

سلام عزیز دلم ❤️ 

چرا فدات شم ؟

دردت به جونم چی شده ؟

نه والا من خبر ندارم از وام ها به اون صورت 

2810