2777
2789
من همسرداری هم شرکت کردم کلاس شیدا صدیق آرامش ماندگار با خودش باشم بهترین و گرون ترین چیزها و میخوره ...

اشتباهت همینه دیگه عزیزم 

پیش همسرت حرف هیچکسی رونگو

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم رزمینا رو زنگ زدم پرسنلشون تکمیل بود بعدم‌من نمیتونم‌تمام وقت وایسم معمولا توتهران سبک‌کا ...

نیایش جان نمیتونی یه سالن تو تهران هماهنگ کنی که حداقل مشترهای اینجا رو نگه داری؟ درصدی باهاش کار کن 

خانوما یه مشورت

من یسری ظروف مسی دارم امروز قیمت کردم کیلویی ۶۵۰میخرن

حساب کردم بفروشم حدودا ۶تومن میشه یخورده هم خودم پول دارم بزارم روش حدودا نه و خوردی ده تومن میشه ببرم طلا بخرم که پس انداز بشه؟

یسریا ظرفام خیلی قدیمی و رنگ رو رفتس  که گذاشتم اتاق خواب چون جا نداشتم 

من که تو بُهت بودم فقط وقتی متوجه شدم....

قشنگ درکتون میکنم

من همینجوری موقع خواب با خودم گفتم برم ببینم گردنبند کجاست؛نصفه شب هر چی دنبال گشتم نبود تا ساعت ۳ صبح تمام خونه رو وارسی کردم و گریه میکردم؛ از استرس تمام بدنم می لرزید

الان هم یادم میاد حالم بد میشه

امان از قوم شوهر بالخره مدلش همین یا به خاطر مخفی کاری های خونواده ش اینجوری شدهباید گردش حسابتو مید ...

اتفاقاً همین کارایی که شما میگی و کردم اما پر رو تر شده 

رسیدشو میذاشتم جلو چشمش دفترچه می‌نوشتم میذاشتم جلو چشمش ولی بدتر شده میدونی انگار بهش رو دادم اونم سوارم شده 

خانماااا ی سوال 

من رفتم پول شهریه رو بکشم کارتم بلو 

دوبار هم کشید اما نشد 

من پولشو ریختم تو ویپادم 

سری بعد رفتنی شهریه رو بکشه 

ب نظرتون ویپادم همینجوری 

یا اوکی 

یا بریزم کارت آینده م که اگه شهریه کشید مشکلی پیش نیاد؟؟؟ 

مریم جون کم کاری تیرویید رو اول چک کن و در کنارش یه چکاپ هورمونی کامل و انزیم های کبد هم بدهمن خودم ...

سلام یاس قشنگم ، ممنونم گلم ، برا دخترم میخوام موهاش چربه ، ریزشش هم از چربیه ، چربی رو نمیتونم کنترل کنم ، چکاب کامل هم هر سال میبرمش ، مشکل هورمونی و کبدی و کمبود اصلأ نداره ، ولی چربی موهاش کلافه مون کرده.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
نه بذار تکلیفت مشخص بشه تاکی آخه اینجوری

چون زبون نفهمه هر چقدر کوتاه اومدم باهاش صحبت کردم دیدم فایده نداره 

که دیروز هم برگشت گفت دزدی و استخوان اضافه جلو سگ می‌ندازی صاحبشو‌گاز میگیره و ...

آش نخورده دهن سوخته منم 

ولش کن تا هر کی پیش بره 

باید یاد بگیره حق توهین و تهمت ندارن 

2810