دوستان اینجا یه تاپیک عمومیه خوشحال میشم حتی با یک پست مفید مارو در رسیدن به هدف تاپیک یاری کنید 🥰🤑💱💱💲💲💰💰💰
همین اول کاری چند تا نکته رو گوش زد کنم⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
۱)اول اول اول احترام اخر هم احترام لطفا لطفا از هر گونه بی احترامی جدا جدا پرهیز شود و نکته مهم و جدی بعدی اینکه خواهشا از حرفهای اضافه ریپ های نامربوط به هدف تاپیک صحبتهای عامیانه تبریک یا خوشو بش های معمول جدا جدا بپرهیزید لطفا اگه مایل به تعامل با کاربری هستید هم میتونید تقاضای دوستی به شخصیش بدید هم تاپیک دورهمی دوستان خودم هست که مال همین صحبت های عامیانه و روز مرس
۲)نکته مهم بعدی اینکه اگر حرفی پستی باب میل ما نیست معنیش این نیست که درسته یا غلطه لطفا بدون ریپ بیجا از کنارش رد شید یا نخونید هر کس مختاره هر طور مایله تصمیم بگیره و عمل کنه
۳)دوستان تمامی پست هایی که گذاشته میشن حتما قابلیت اجرایی برای همه اقشار و خانواده هارو نداره پس لزوما نمیشه یه نسخه رو برا همه افراد یا زندگیا پیچید
۴)دوستان یه سری نکات مهم براتون از کلی تاپیک مفیدی که تاحالا توش بودم و یا خودم یا دوستان زحمت کشیدن گذاشتن براتون جمع اوری کردم که بر اتون کپی پیس میکنمشون
اکثر این پست ها نکات مهم یا مفید دوستان دیگست پس لزوما نظر شخصی و قطعی من نیست وبازم تاکیید میکنم هدفم تایید یا تکذیب نکات نیست ممکنه یه سریاشونو خودمم نپسندم و اجرا نکنم ولی به کار فرد دیگه با شرایط دیگه زندگی بیاد پس این منم که تعیین میکنم چه نکته ای برای زندگی من مفیده
5) دوستان ما یه چالش دوماهه داریم که طی این دوماه هر کس بسته به توانش و درامدش مبلغی رو پس انداز میکنه و باهاش یه تیکه طلا حالا یا سکه یا طلای مصرفی و تزیینی میخره و اینجا عکس میده صرفا جهت انگیزه برا ترغیب بقیه دوستان و ما فقط با لایکامون تبریکاتمونو نثارش کنیم حتی الامکان 🤑💰💴💵