2777
2789
پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم اما واقعا نمیدونین با چه ترفندها ...

روکین عزیزم

از قدیم الایام تا بوده 

برادر از خواهر حمایت میکرده

اصلا مرد وقتی یکیو دوس داره ازش حمایت میکنه

کاری ک بزادرت میکنه سواساتفاده از شماست

بهت قول میدم پشت سرت زن و بچه اش میگن ایشون مجرده 

پس هرچی داره ازش بگیریم(البته خودمم مجردما😁)

یوقتی ناراحت نشی

ولی واقعیته

به این فکر کن یروزی گرفتار بشی ایشون هیچچچچ کمکی نمیکنه

ضمنا بنابر جبر طبیعت شما از بقیه کوچکتری پس احتمالا فراق هایی خواهی دید ک ربطی بشما نداره

اینم هضم کن و به چشم یه واقعیت نگاهش کن

درکل بدون ک دوستت دارم و بخاطر خودت صرفا گفتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
پاییز جان من واقعا تمام حرفهای شما و گلی و بقیه دوستان رو قبول دارم اما واقعا نمیدونین با چه ترفندها ...

عزیزم یه کار دیگه هم کن روزی نیم ساعت از کار روزانه فکر کن اصلا کار نکردی بذار تو یه کارت آخر ماه بده پارسیان 

یه داستان هم بگم از یکی اطرافیانم که مثله داداش شما و خانومش بودن 

هر بار یه شغل پردرآمد گیر می‌آورد اما انگار خوشی میزد زیر دلش شغلو ول می‌کرد ورشکست میشد از داداشاش و فامیل قرض می‌گرفت 

بعدم زمانی که شغل و داشت هیچی پس انداز نمیکردن فقط خرج میکردن 

یادمه یه بار فقط چقدر بدهی از سوپری داشتن که بابای من به جاش پرداخت کرد درصورتی که خانواده خودمون اصلا از این ول خرجیا نداشتیم 

من همون موقع که بچه هم بودم به بابام میگفتم تا وقتی شماها دارید ساپورتش میکنید هیچ وقت به فکر زندگیش نیست

البته زنش خیلی بدتر از خودش بود

آخرش یه بار زنگ زده بود به همه داداشاش که مریضم دور از جونش رو به موتم حالا داداشاش علاوه بر اینکه پول بهش داده بودن کلی هم فشار عصبی بهشون وارد شده بود که حالا اتفاقی براش نیفته

بعد یکی بهشون خبر داد که زن طرف داشته اینارو مسخره میکرده که خوب ازشون پول گرفتیم

از اون به بعد دیگه کسی بهش پول نداده

الان هم خودش هم خانوادش لازم باشه کار میکنن خرج خودشون میکنن

الان خیلی وقته دیگه به کسی زنگ نزده قرض بگیره چون میدونه دیگه کسی بهش قرض نمیده

حالا به نظرم شما هم هر وقت خواستی به خواهر یا برادرت قرض بدی به خودت یادآوری کن که با اینکار داری بهشون ظلم میکنی چون اینجوری هیچ وقت خودشون به فکر نیستن که درست زندگی کنن

الان همون ۸ تومنو اگه نداده بودی برادرت خودت جمع میکردی دو گرم طلا میخریدی الان امیدوارتر بودی

اگرم میتونی یکم تمرین کن توهم ناله کنی

قبل از اینکه برادرت بخاد شروع کنه تو شروع کن

یه کاری کن دیگه اصلا نتونن ازتون چیزی بخان 

هر بار می‌بینید شون اول از هزینه های زنگی و اجاره و درمان مادر تون خودتون بگید بعد بحثو عوض کنید اینو تمرین کنید 

با اینجور آدما جور دیگه ای نمیشه برخورد کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون بخیر چقدر بر این خانم ناراحت شدم خدایا چقدر از خودگذشتگی کاش حداقل راضیش کنین جلسه مشاور ...

ما تو مجموعه مشاوره هم داریم بهش گفتیم میگه خواهر برادرای من امتحانشون رو پس دادن

نمیدونید وقتی برادرش گاهی میاد دنبالش چقد افتخار میکنه انگار همه کارایی که کرده جبران میشه

سلام دوستان ببخشید سوالم ربطی به تاپیک ندارهما بخاطر خرید خونه دستمون خیلی خالی شدهپالتو من خیلی قدی ...

عزیزم از سنسی بگیر توی اسنپ پی

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
من یک خواهر دارم تازه زایمان کرده ، ناگفته نمونه فقط همین خواهر دارم که ازم کوچکتره و همیشه هم هوای ...

خواهری ک اینجوری دوست داره 

حتی ب فکر جیب خالی تو مسافرت هس 

برا بچه هات کادو خریده 

لیاقتش بیشتر از اینهاست 

همینو بهش بده

منم میخوام عمل حذف عینک انجام بدم. بنظرتون بن دکتر بیمارستان دولتی و خی کدوم بهتره؟ من بیمه تامین اج ...

من دولتی نمیدونم ولی خصوصی کلا ۴۰ تومن هزینه عمل شد 

کل عمل یه ساعتم نشد دید کامل بعد ۱۲ ساعت داشت

واقعا می ارزید

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

خانوما ما هرماه میریم فروشگاه خرید کلی میکنم این وسطم باز کلی خرید میکنم

تصمیم گرفتم دیگه روزانه یه مبلغی رو درنظر بگیرم مثل معصومه خانم روزانه خرید کنم اینجوری جلو خریدای بیخودم گرفته میشه

۳۸۰۰پول توی میلی داشتم ک دیدم داره ارزون میشه کشیدم بیرون که باعث شد ۲۰۰تومن همون موقع ضرر کنم

از این پول هم خرج شد ۲۹۰۰موند امشب دوباره تو میلی تبدیل ب طلاش کردم دست من هزار تومن پول باشه همش خرج بیخودی میشه

با قوطی شیرخشک دخترم هم باکس درست کردم یکی برای اقساط یکی خرابی ماشین و لوازم یکی پس انداز یکی تفریح فقط نمیدونم چیجوری پول بزارم توش مثلا الان ۱۰۰هزار تومن دارم تو کدوم باکس بزارم 

عزیزم در مورد پروفایلو اطلاعات دارین؟

همینه عزیزم

ترکیبی از روش‌های مختلف با مواد جدیدتر

در هر صورت دو تا روش الان خیلی موثر هست و از همه جدیدتره

یکی هایفو که خب هزینه‌ی بالا و تعداد جلسات بالا داره

یکی هم همین پروفایلو و روش ترکیبی

فقط به دکتر حتما دقت کنین

برای دو سه تومن ارزون‌تر پیش کسی نرین که بعدا پشیمونی به بار بیاد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همینه عزیزمترکیبی از روش‌های مختلف با مواد جدیدتردر هر صورت دو تا روش الان خیلی موثر هست و از همه جد ...

لیثیث جان برای تعیین سطح زبان میدونی چی بخونم دوس ندارم صفربرم میخوام دو هفته بخونم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810