2777
2789
عزیزم چکار کردین؟ مهاجرت کردین یا جدا شدین؟ آخە گفتین زندگی جدیدی رو شروع کردین

فعلا مهاجرت کردم عزیزم حالا باید برم سرکار ببینم از پس هزینه های اینجا برمیام یا نه چون خیلی بالاست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جون سلام اومدم یه چیزی بگم نمیدونم میتونین بهم کمک کنین یا نه من تو یک سال اخیر یه مقدار بهتر ...

معلومه که امید هست عزیزم به عکس می‌فرستم ببینین داره میگه اگه توی ٣۶۵ روز فقط یک صدم درصد تغییر ایجاد کنین چه تغییرات بزرگی انجام میشه که حتی خودتون هم متوجه‌اش نمیشین

بهش میگن اثر پروانه‌‌ای

حالا شما فکر کن الان میخوای پولت رو خرج سلامتی خودت کنی

چه چیزی مهم‌تر از سلامتی؟

همین که پس‌انداز داری و میتونی خرج خودت کنی یعنی موفقیت❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانمایکی دوستان تهیه سرکه سیب خونگی یاد داده بودکسی میدونه کدوم صفحه هس؟

عزیزم سرکه سیب رو توی چه چیزی مصرف می‌کنین؟

من یه شیشه دارم با هرچی ترکیب میکنم بخورم بی‌مزه میشه😂😂🤦🏼‍♀️

سلام ب همگی ،،،ی چندتا از حرفهای دوستان رو خوندم خیلی دلم گرفت(من کلا آدم احساسی هستم)ولی اینا خیلی ...

عزیزم خیلی براتون ناراحت شدم 

سرچ کنین دکتر شهریار نظری ایشون تخصصش برطرف کردن نواقص جراحی یا نکروز هستند

خودشون پروفسور و مخترع این روش درمان هستند که الان همه جای دنیا از اختراع ایشون برای درمان استفاده میکنن

توی اینستا پیج دارن یه وقت مشاوره ازش بگیرین من مطمئنم که درمان میشین❤️

ولی من ترجیح میدم سکه ضرب ۸۶ بخرم نثل نیم یا تمام یا ربع بستگی به پولم داره ببخشید میپرسم ادم خنگی ن ...

ن اینجوری نگو عزیزم 😘

این ضرب سکه ی جدید یه داستانیه برای کم کردن قیمت سکه و چنین چیزی نیازمند زمان زیادی هستش برای جمع آوری سکه های قبلی 

بخر با خیال راحت ولی اگه خریدی دیگه استرسشو نداشته باش که چی میشه و با هر شایعاتی اقدام به فروشش نکن اما اگر استرس و اضطرابش فکرت رو درگیر میکنه نخر

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
ای به چشم عزیزم حتما خواهم نوشت ....سعی میکنم بیشتر بنویسم در رابطه با مدیریت هزینه ها

سلام معصومه جون منم تو چالش شرکت میکنم دارم از صفر شروع میکنم... 

دیروز پنجاه سوت طلا از میلی گرفتم😍🌺😘کمه ولی از هیچی بهتره

سلام روزتون بخیر ،امیدوارم همتون سلامت و شاد باشید

میخواستم در مورد مادرشوهری بگم که برای عروسای نداشتش لباس میخریدن بگم ، که برای بعضیا قابل باور نبود، مادرشوهر خودمم همین طوری بود ،از قبل چند دست لباس و دااامن🤭 و ادکلن و ساعت خریده بود برام ،، وحتی مادرش میره مکه میسپاره بهش چادر عقدم بخره حالا شوهرم تازه نوجوان بوده

حالا من عروسشون شدم سالها بعد که اصلااا در عمرم حتی یه بار دامن نپوشیدم ، اون دامن ک اصلا نمیدونم چی شد چون ی بارم نپوشیدم ، ادکلن از دست برادر شوهرم افتاد شکست😂 فقط چادره خیلی قشنگ بود ۰😁

چون این آدما در مسیر زندگی بعضیا نیستن نمیتونن باور کنن ولی همه جوور آدمی هست  

نکته اقتصادی هم عروسی داشتیم که از معصومه عزیزممم یاد گرفتم از دوماه قبل هدیه عروسی و کم کم جمع کردم یه پاکت گذاشتم تو کشو شوهرم هروقت پول آورد هر مبلغی ۵۰_۱۰۰ حتی ۲۰ تومن گذاشتم توش و مقداری که میخواستم جمع شد و رفتم بانک شهر واریز کردم به حسابمو  پریشب هدیه دادم به عروس خانوم😍 این روش عالی بود اصلا اذیت نشدیم 

سلام عزیزای دل معصومه

خب طبق عادت هر هفته امون اول یادی کنیم

از عزیزان آسمانی امان...یه حمد و سوره نثار کنیم برای شادی روحشان 🖤

بعد شروع کنیم به چالش تمیزی این هفته امون 😍

از اونجایی که منم مهمون دارم ...

دنبال تدارکات و شام و خرید وسیله هاش هستم

یه چالش نسبتا راحت تعیین کردم که خودم هم حتما بهش برسم ...الکی نباشه که فقط بنویسم و عنوان کنم

چالش این هفته امون #پاک کردن ترو تمیز شیشه هاس

تمام قسمت خونه

قشنگ تمیز و مرتب.😍...پاشین پرده ها رو بکشین کنار

تنبلی رو بذارین کنار ...میدونم که خیلیا اراده اشون قوی

با خوندن پست ...آنی ...آفلاین میشن ...میزند دنبال چالش

صحبتم برای بعضیاست که الان میگن معصومه هم حوصله داره 😜

یاعلی بگو بلند شو ...لذت تمیزی اش رو خودت خواهی برد

دوستِ من

منم یکم شلوغم دیگه برم به کارام برسم

برای جشن دندونی هم دعوتم ....

انشالله میام میخونمتون ❤️

سلام به همه عزیزان 

من چالش بدون خرج و با موفقیت ۵ روز تو این هفته اجرا کردم ❤️

دیروز برای خانه کودکان رفتم لباس زیر خریدم ۵۰۰ شد البته صاحب مغازه وقتی فهمید کار خیر هست تخفیف خوبی داد خدا به مالش برکت بده ،،که اون ۵۰۰ رو جز چالش حساب نمیکنم 🥰🌺

یه لیست خرید خونه که در طول هفته لازم داشتیم نوشتم که میدم همسر امروز بخره + دو سه تا غذایی که در هفته آینده میخام بپزم و موادش و چک کنم ،کم و کسری های اونام بگم بخره 

✳️ یکی از دوستان اینجا یه نکته عالی گفت که میخام منم دوباره یادآوری کنم ،اگه میخاین غذای بیرون نخرید حتما یه لیست ضروری داشته باشید از مواد غذایی که همیشه ؛ تاکید میکنم همیییشه باشه تو خونه و این لیست برای هر خانواده ای متفاوته 

مثلا تو خونه ما این لیست شامل ( نان - تخم مرغ - سیب زمینی - روغن - سینه مرغ - خمیر پیتزا - پنیر پیتزا ) 

تو عجله ای ترین شرایط. همسرم نیمرو میخوره ،دخترم سیب زمینی سرخ کرده و پسرم پیتزا 😁😁

البته که شاید در ماه یکبار یا دو ماهی یکبار پیش بیاد من غذا درست نکنم و همیشه سعی مبکنبم غذام به راه باشه ❣️خیلی متنوع و با حوصله 

فردا صبح و میریم صبحانه بیرون 

ما چند وقتی هست دیگه ناهار جمعه رو که بیرون میخوردیم کنسل کردیم و در عوض صبحانه جمعه رو میریم 

✅آبان و تا الان راضی بودم اقساط به روز پرداخت شد 

فقط گیر اون وام ۱۵ تومنی ویپاد هستم که هنوز باز نکرده برا همسرم برم سکه رو بخرم ( با مشورت اینجا تصمیمم همون سکه شد )

یه چیز دیگه هم هست من هر دوشنبه یه دورهمی خانمانه داریم که ۷ نفریم و لول جمع کلا متفاوته همه شیک پوش هستند ،من بارها گفتم که یه لباس و بارها میپوشم و برام مهم نبست ولی آلان حس میکنم به چند تا لباس جدید مناسب دورهمی نیاز دارم ،یعنی با خریدشون حالم بهتر میشه یه لیست نوشتم و میخام هر دو هفته یکبار یکیش رو تهیه کنم و در کنار از تو کمدم چند تا رو خارج کنم که دچار انباشتگی نشم 

مثلا یه کتونی نیوبالانس جدید میخام بخرم که موازی با اون یه بوت از سال های خیلی گذشته داشتم و دیگه دوستش نداشتم بخشیدم به یکی از نزدیکانم ، فکر کرد نو گرفتم آنقدر که تمیز بود و چون شاید چهار پنج ساله نپوشیدم یادش شده بود ،خیلی خوشحال شد خودمم خوشحال از این که انباشتگی ایجاد نمیشه 

یه شومیز جدید هم میخام بخرم تا این دوشنبه که دقیقا اونم همینجوری یه شومیز سفید داشتم که یه لک کوچیک افتاده بود دادم خشک شویی نرفت گذاشتم تو لباس هایی که از کمد خارج بشه   

شما که چندوقت پیش تو یه پست بلندبالا دروغای منو لیست کردی ولی نتونستم از این پست راحت رد شدم فعلا سر ...

اشتباه ترین راه برای رفع نواقص بینی همین ژل و فیلر هست ٫اگه دکتر با وجدانی باشه اصلا راضی به تزریق بینی نیست ٫خیلی از جراحان بینی از اثار مخرب ژل و فیلر روی بینی صحبت کردن اصلا این روش توصیه نمیشه 

عزیزم دقیقا منم‌باخودم‌می‌بردم حتی دنبال بچه ها که میرفتم بیارمشون از مدرسه ،چون تو خونه چند سال پی ...

ببخشید چطوری دزدیدن؟ کجا بود دقیقا؟ از این جهت میپرسم تا روش نگهداری مطمئن رو یاد بگیرم

2810