2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که در مورد آمدن سکه های جدید و تاثیر اون بر امامي ۸۶ سوال کردند من یک محاسبه ساده انجام‌ دادم توجه کنید جوابتون رو میگیرید 👇

کل ذخایر طلای بانک مرکزی در بهترین حالت ۹۰ تن هست و  حدود  ۷۰ میلیون سکه در حال حاضر در بازار  هست یعنی اگر بانک مرکزی کل ذخایر خودش رو هم سکه بزنه و حراج کنه باز هم حباب سکه تخلیه نخواهد شد

پس کمی تفکر کنید روز شنبه گفتم در دام فرزین و بانک مرکزی نیفتید و سرمایه خودتون رو مفت نفروشید حباب سکه هرگز از بین نخواهد رفت و تا  دو سال آینده این حباب  به بالای ۲۰ میلیون تومان خواهد رسید

وزن هر سکه ۸.۳۳ گرم هست پس بنابراین بانک مرکزی باید هر سال بیش از ۹ تن طلا تبدیل به سکه کنه تا حباب امامی کامل تخلیه بشه

با توجه به حجم سکه امامی موجود در بازار برای تحت تاثیر قرار دادن امامی بانک مرکزی باید هر هفته ۲۰ هزار سکه جدید راهی بازار کنه یعتی یک سال باید حدود یک میلیون و صدهزار سکه ضرب بشه

حرف مرد بازار

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
وااای عزیزم ، کسی که طاقت دیدن دارایی های مردمو نداره و تهمت دزدی میزنه ، به شدت حسوده و حسادت نمیذا ...

مریم جون من اصلا ندیدم شما چی نوشتی😊😊😊😊

چون صفحه ها یادم میره 

رندوم چند صفحه برمیگردم عقب میخونم

شرمنده اگه ناراحت شدین ،حلال کنید😇😇😇

من خودمم به دعا همراه با تلاش خیلی اعتقاد دارم

مثلا برای فروش خونمون فکرم خیلی درگیر بود

فکر میکردم با دو تا بچه کوچیک و شاغل بودنم اینکه مدام بخوان برای دیدن خونه برام خیلی سخته

یه دعایی بود توی نت دیدم 

نوشته بود روی دیوار خونه بنویسید

منم نوشتم مشتری دوم خونه رو خرید

دوستانی که در مورد آمدن سکه های جدید و تاثیر اون بر امامي ۸۶ سوال کردند من یک محاسبه ساده انجام‌ داد ...

من شنیدم سکه های ضرب جدید امامی نیست بهار ازادیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من اون زمانی که حرفه ای ورزش می کردم خیلی مصرف سینه مرغم زیاد بود می رفتم سینه مرغ میخریدم یک بار گف ...

اره منم یبار رفتم سینه بگیرم وقتی کارت کشید هاج و واج مونده بودم 

گفت قیمت سینه بالاتره و فلان 

اونقدر بالا هست که بنظرم اصلا به صرفه نباشه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یکم درد دل کنم 

شوهر من دوماهه بیکاره یعنی شغل عوض کرد که دوماه طول کشید این دوماه ماهیانه 55میلیون قسط خرج خورد خوراک داشتیم که پول براش کنار گذاشته بودیم 

الان چن روزه که موجودی خرجی خونه صفر شده اقساط اول برج رسیده که خودم قرعه داشتم خاستم  بدم طلا که به اسم قرض آوردم وسط که شد قسط وامامون  یعنی از کسی نیاز نداشتیم. قرض کنیم

اخر هفته دیگم هم عروسی پسر ر عممه که ما رسم عروسیمون  سه روز هست حنا بندون شب عروسی اینا که قاعدتا باید سه دست لباس  داشته باشم هم خودم هم دوتا دخترام 

کع واقعا شرایط سختی هس هم شباش و هم لباس هم آرایشگاه 

که با دادن قسطا نهایت بتونم برا بچها لباس بخرم 

خودمم  رفتم از دوستم و خواهر شوهرمم اینا لباس قرض کردم  

می‌دونم لباس قرض گرفتن خیلی جالب نیست اما دوستمم از من لباس میگیره  هم اینکع واقعاً دستم خالیع  که بخام لباس بخرم 

بعدشم بمونه کمد 

خانوما راستی اون سکه پارسیان کوفتیه بود تو تهران هیچ جا ازم نخرید

یه دوست اهل مشهد داشتم

گذاشتم پیشش گفتم هر وقت رفتی مشهد ببر حقانی برام بفروش

امشب پیام داد گفت ۴۷۰۰ فروختم (۱گرمی بود)

خلاصه پروژه تخریب پارسیان با درایت و هوشمندی اعضای قدیمی تاپیک شکست خورد 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منم یه دختر دهه شصتی هستم متولد خود سال ۶۰آخرین بچه خانواده و سومین دختر 🫠مامانم همیشه ما رو میبرد ...

درک میکنم 

برای ما هم همین اوضاع و احوال بود

بچه ها به خواسته ما وارد این دنیا شدن

اگر پس انداز میکنیم باید اونا هم درش شریک باشن

وقتی از خیلی لذت‌های زندگی میزنیم و پس انداز میکنیم اون لذت رو از بچه مون هم میگیریم

مورد دیدم خانم تا تونسته وقتی بچه هاش مجرد بودن جمع کرده

حتی تو عروسی بچه هاش و سیسمونی هم هیچ کمکی نکرده

و بعد ازدواج بچه هاش داره تنهایی عشق و حال میکنه

حرفش هم اینه من جمع کردم

پس اون بچه چی

که حسرت همه چی به دلش مونده

اگر تعادل توی مخارج داشت اون بچه تا بزرگسالی دچار حسرت نمیشد

بهترین کار رو کردیالان شما از خونه درآمد داری، امنیت روانی داریدنیا همیشه به شکل نیست پسفردا هر اتفا ...

سلام عزیزم، آفرین به شما، با توجه به سنتون چقدر نظرات خوبی می دید

راستی خونت هم خیییلی قشنگه، ان شالله همیشه به خوبی و خوشی و سلامتی توی خونه ی قشنگت زندگی کنی 

سلام دوستانیکی از نزدیکانم خانم سرپرست هست، از ۲۶سالگی تنها داره زندگی میکنه تا الان که ۳۵ سالشه یه ...

دوست عزیز ،منم یک مدت لاین مژه کار میکردم باردار شدم نتونستم،نمونه کاراشو نشون بده یا حضوری بره مژه بزاره کارشون ببینن،اگه بتونه در کنار این کار لیفت لمینت مژه ابرو یا د بگیره خوبه،چون معمولا مژه می‌زارن لیفت ابرو میخوان

مریم جون من اصلا ندیدم شما چی نوشتی😊😊😊😊چون صفحه ها یادم میره رندوم چند صفحه برمیگردم عقب میخونمش ...

وای به خدا من تا الان ۳۰ مورد مشتری اومده با اینکه شرایط خونه خوبه ولی میرن ،از کت و کول افتادم انقد سابیدم و مرتب کردم بلکه مورد پسند واقع بشه 

2810