سلام معصومه جون خدا پدر و مادرت رو بیامرزه و الهی که برکت بباره به زندگیت❤️❤️❤️
من با همین پولای خرد خردی که از همسرم میگرفتم و با مدیریت تونستم توی تابستون 50ملیون طلا ذخیره کنم و همین شده امیدی برام که بتونم تا عید انشالله 100ملیون دیگه هم جورکنم و بتونیم خونه رو از مستاجر بگیریم و خودمون ساکنش بشیم❤️❤️
البته خونه خودمون کوچیکه و یکم سخت میشه شرایط زندگی کردن اما دلم به این خوشه که از این اجاره های سرسام آور راحت میشیم و شب سرم رو توی خونه ای که بخاطرش زحمت کشیدیم روی بالشت میذارم و امیدوارم که بتونم با پس انداز بیشتر یه خونه بزرگتر بخریم
دیشب برنامه بازار رو نگاه میکردم و دیدم من با خونه دلخواهم توی یکی از بهترین محله های شهر که بهترین دسترسی به تمام امکانات رو داره فقط یک میلیارد فاصله دارم🤭
که اون یک میلیارد رو هم میشه 500خونه رو رهن داد و 500وام مسکن گرفت البته این درصورتیه که خودمون همینجا مستاجر بمونیم
الان هدفم جورکردن 100ملیون دیگه ست که خونه آزاد بشه و انشالله بعد از اون هدفم خرید خونه دلخواهم هست🤭
نمیدونی از دیشب که برنامه دیوار رو دیدم چقدر دعات کردم که چشمای منو به زندگی باز کردی و چقدر باعث شدی جلوی همسرم سرم رو بالا بگیرم که با اینکه خانه دارم اما حرفی برای گفتن دارم و میتونه توی روزای سخت روی من و پس انداز و مدیریتم حساب کنه❤️😍😍😍
قدردان سخاوتمندیت هستم خواهر قشنگم❤️❤️❤️
من خوب غذا میخورم خوب میپوشم خوب مدیریت میکنم و خداروشکر با این ثبات اخلاقی که پیداکردم با آرامش به سمت هدفهام قدم برمیدارم
به امید روزی که به امید خدا از خونه ی محبوبم توی بهترین جایی که عاشقشم در حال اسباب کشی براتون عکس بذارم❤️❤️❤️