2777
2789

من هم رفتم طلا خریدم 

خودم یه دستبند برداشتم ده گرم و نیم حدودا شد پنجاه و دو 

طلا گرمی ۴۶۴۰ بود 

حدود دو و نیم درصد حساب کرد 

همسرم هم یه انگشتر برداشت البته من گفتم تو هم یه چیزی بردار اون هم شد دوازده میلیون 

رسیدم خونه عکس میزارم 

راستی وام سه تومنی ویپاد هم بالاخره امروز فعال شد که خیلی به دردم خورد همون سه تومن رو گذاشتم رو پولم 

خداروشکر صفر هم نشدم فکر کنم چهار و خورده ای ته حساب هام مونده 

چون من پول تو حسابم نباشه استرس میگیرم 

این هم شد حقوق مهر ماه بعلاوه کلاس های خصوصی بعلاوه دوازده میلیون سود جزوه بعلاوه سه تومن ویپاد از قبل هم فکر کنم یه پنج تومنی تو حسابم بود که اون هنوز هم هست 

پول اجاره خونه ام رو هم گذاشتم روس که شش تومن این ماه قراداد مستاجرم تموم میشه بهم گفته رو پول پیش میزارم قبلا موافق نبودم اجاره بیشتر به دردم میخورد الان گفتم اون رو هم طلا میگیرم 

البته من این ماه خرج هم زیاد داشتم پنج میلیون یه ساعت هوشمند خریدم و ضد آقتاب و شوینده و اینا که حدودا دو تومن هم اونا شد 

آهان یه سه تومن هم برای تصحیح اوراق نهایی برام ریختن اون هم بود 

من هم رفتم طلا خریدم خودم یه دستبند برداشتم ده گرم و نیم حدودا شد پنجاه و دو طلا گرمی ۴۶۴۰ بود حدود ...

مبارک عزیزمممم

میگم شما ک از اقوام نزدیکتون تو کار خرید طلا هستن چرا ایندفعه خرید نکردین؟

دراون صورت دو‌درصد سود هم نمیدادین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک عزیزمممممیگم شما ک از اقوام نزدیکتون تو کار خرید طلا هستن چرا ایندفعه خرید نکردین؟دراون صورت د ...

از خانواده خودم خرید می کنم 

دو و نیم درصد عرفش هست نمیتونه بدون سود به من هم بفروشه 

چون طلاها با اینکه نو نبود ولی همه پرداخت شده بود 

خود پرداخت کلی از وزن طلا کم می کنه 

بعد همون کارها رو به دیگران راحت هفت درصد میفروشن من هم راضی به ضرر خانواده ام نیستم 

ما فقط در یه صورت سود نمی‌دیم مستقیما پول رو تبدیل به آب شده کنیم اون هم سی چهل تومن بالای تابلو می‌خریم 

طلای مصرفی در هر صورت سود داره 

از خانواده خودم خرید می کنم دو و نیم درصد عرفش هست نمیتونه بدون سود به من هم بفروشه چون طلاها با این ...

سامیه خانم شما چطور خستگی تدریس را از تن تون بیرون می کنید خوب مشخصا علاقه دارید ولی این ساعات زیاد تدریس احتیاج به شارژ روحی و جسمی داره آیا مثلا اون دستمزد بهتون انگیزه میده یا کارهای خاصی هم انجام میدین

البته الان که فاکتور رو نگاه کردم دستبند یازده گرم 

ده گرم ‌و نهصد ‌و نود سوت 

از مغازه برادرزاده هام هم خریدم 

چون یکیشون امسال دیپلم گرفت دیگه باباش مستاجر مغازه اش رو بلند. کرد مغازه رو داد دست دخترش بچه ام از دانشگاه اومده بود مقنعه اش هنوز سرش بود تو مغازه داشت کار می کرد 😍😍😍😍😍

عشق عمه انگار دیروز بود به دنیا اومد 

بچه ها خیلی زود بزرگ میشن 

خرج ‌و مخارجشون هم با خودشون بزرگ میشه 

باید حواسمون هم به امروزشون باشه به تحصیلشون به تفریح و خورد و خوراکشون هم باید به فکر آینده شون باشیم 

سلام به همگی

فردا روز مریی هست 

منم برای مربی باشگاهم یک هدیه گرفتم که حدود ۴۵۰ شد اما ۵۰ تخفیف داشتم که شد ۴۰۰ 

عوضش لوسیون بدن که می خواستم به جای مارک گرون فیروز خریدم که کیفیت قابل قبولی داره 

اگر می خواستم می تونستم لوسیون بدن گرون تری بخرم 

اما همین جوری همیشه سعی می کنم خرج ها رو کنترل کنم

دوستان یک چیزی بگم در مورد خودم 

من هیچ وقت پول قرض نمی گیرم و به کسی ( جز یکی دو نفر اونم در حد تعیین شده ) قرض نمی دم چون شدیداً اعتقاد دارم که اینجوری برکت پولم می‌ره 

ممنون جواب دادی عزیزم،به خاطره شکل و شمایل کیک میگم،فردا میرم کاردک و اونی که روی کیک و باهاش صاف می ...

با عابر بانک هم میشه خامه کشی کرد

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام به همگیفردا روز مریی هست منم برای مربی باشگاهم یک هدیه گرفتم که حدود ۴۵۰ شد اما ۵۰ تخفیف داشتم ...

پس من خیلی پول قرض این و اون میدم خداروشکر همیشه اومد سر جاش و کارم لنگ نشد 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810