2777
2789
عزیزم یکی از دوستان‌ منم خیلی سال پیش بدهیای خانوادشو صاف کرده و یه مدت خرج خونه باهاش بوده در برابر ...

اره دقیقا درسته اما متاسفانه خیلی با بد رفتاری مطرح کرده و خواهراش رو تخریب کرده همه باهاش لج شدن امیدوارم با آرامش حل بشه مشکلشون دعا کنید براشون ممنون میشم🙏

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صندوق تون چی هست؟ حامی یا افران معتبرن؟ پدر من چند ساله صد تومن گذاشته بانک سود ناچیز بانکی می ...

من به بورس و صندوقهای بورسی اعتماد ندارم، صندوق اندوخته پایدار سپهر گذاشتم که مربوط به بانک صادرات و ضامن نقدشوندگیش هم همون بانک هستش، سودش برای ۱۰۰ تومن ۲ تومنه، پدرتون چقدر سود میگیرن؟

عزیزم یکی از دوستان‌ منم خیلی سال پیش بدهیای خانوادشو صاف کرده و یه مدت خرج خونه باهاش بوده در برابر ...

بنظر منم حق داشته

همون پول‌ها رو اگه پس‌انداز میکرد الان یه خونه داشت

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام بچه ها یه سوال با کارت ویپاد رو برای خرید به کارت خوان بکشیم هر مبلغی میشه خرید کرد سی میلیون م ...

من یبار ۶۸ میلیون کارت کشیدم عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم میشه مثلا ربع سکه خرید به جای تمام خیالمون هم راحت تر شه با اونم حباب داره و ضرب میشه ممنون می ...

عزیزم براساس بودجتون باید خرید بزنید

مرد بازار همچنان میگه سکه امامی در صدر سود دهی هست بعد ربع و مستعمل و...

عزیزم براساس بودجتون باید خرید بزنیدمرد بازار همچنان میگه سکه امامی در صدر سود دهی هست بعد ربع و مست ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
سلام بچه ها یه سوال با کارت ویپاد رو برای خرید به کارت خوان بکشیم هر مبلغی میشه خرید کرد سی میلیون م ...

سلام سامسه جون

من وام ۵۰ تومنی رو فقط کارت کشیدم

حدودا ۱۵ تو دفتر اسناد 

۳۵ طلافروشی 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم میشه وامشو به کارت دبگم انتقال داد یا فقط باید کارت کشید؟

من وامشو همون لحظه که گرفتم از طریق حساب بورسیم نقد کردم عزیزم در مورد انتقالش اطلاعی ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وام مستاجری منظورم بودبعد که گرفتین،بخوابونین تو بانک دیگه،از روش وام بگیرینو با اون اضافه حقوق قسطا ...

ملل فعلا تولیست پرداخت نیست

یسری بانکهاک هست حضوری میرم میگن اسممون هست ولی بودجه نداریم نمیدیم

اره همین کارو میخوام منم بگیرمش بذارم مهر امتیاز بشه یدونه دیگ بگیرم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
محمدرضا:دوستانی که در مورد آمدن سکه های جدید و تاثیر اون بر امامي ۸۶ سوال کردند من یک محاسبه ساده ان ...

سلام عزیزدلم

برای کاری باید طلا بفروشم

نطر مرد بازار درباره سقف طلا ۱۸ عیار چقدره؟

تو آبان ماه به گرمی چند میرسه؟

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

2810