2777
2789

سلام معصوم جان اینم از اولین سکه من با حرف های شما خیلی خوشحالم ک تونستم برا اولین بار با پس انداز خودم یه سکه بخرم چون هنیشه به چیزای چرت پرت میدادم خدا عمرتون بده عکسشو میفرستم تا بمونه از منم ممنون ۴۰۰تومن دادم ۷۰ سوت رو نمیدونم درست حساب کردن یان چون اولین بارم بود میخریدم اگه اشتباهی کردم لطفا بگید برای مواقع دیگم انشالله

آهان پس اونوقت عزیزم ...بهتر همین اول زندگی وام ها رو بگیرین ...تبدیل به طلا بکنید که زودی از برای خ ...

اینجوری همسرم دو سه ماه ممکنه بیکار باشه و مجبور شم من هزینه کنم ب نظرت اینکارو انجام بدم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان یعنی خودتون می‌خواهید خرج خونه رو بدین ؟اگه آره بستگی داره به خورد و خوراک شما عزیزم یه نسخه رو ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی از شغل همسرم تقریبا 50 میلیون کارت خرید میدن که باید از طرف قرار داد فروشگاهاشون خرید کنی منم تقریبا طلاهامو بیشتر رو واسه خرید ماشین فروختم حالا رفتیم از مغازه ی طلایی که قرار دارن پرسیدیم طلاشون خیلی اجرت داره کهنه و کم اجرت هم نداره حالا همسرم میگه با این اجرت نمیفرصه از حقوقم ماهی نزدیک 3 میلیون بابت وام برداشت شه به حرفش گوش بدم صرف نظر کنم از خریدش دوستای دیگه هم خواستن ممنون میشم نظر بدید حقوقشم 15 میلیون که با این سه میلیون 8 میلیون باید قسط بدیم 

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
قربونت برم من ❤️ دیشب یه دوستی برام نوشته بود که تورو خدا معصومه کم از این استیکر انگشت بذار ...واقع ...

نه بازم بزار یکی از دلخوشی های ما همین استیکر های توئه  اتفاقا باعث تمرکز و مرتب شدن ذهن میشه یه جورایی مطالب از هم تفکیک میشه فدات شم ،کم نکنی ها بلکه بیشتر کنی     

آهان پس اونوقت عزیزم ...بهتر همین اول زندگی وام ها رو بگیرین ...تبدیل به طلا بکنید که زودی از برای خ ...

معصومه جون خیلی ممنونم از جوابت ب نظرت الان‌ک دم عیده ممکنه ماشین گرون شه می ارزه که ۲ ۳ ماه پولمو بخواباند بانک تا بتونم وام و بگیرم ؟

سلام دوستای عزیزم...روزپاییزتون بخیر..😇😇یادتونه چندوقت پیش راجب یکی ازنزدیکان گفتم که به شدت تنگ نظره ومدام میگه فلانی ازکجامیاره؟؟؟؟واینکه گفتم بایدچراغ خاموش پیش بریم تاچشم زخم وتوقعاتبیجادرامان باشیم....

خلاصه دیشب پیشش بودم گفت برام ماه بعدقرعه دراومده ومیخوام وسایل خونه روعوض کنم😐😐 درصورتی که دقیقاموعدقراردادشونه...وواقعاوسایلش خوبن ونیازضروری به تعویض نداره 🤕...این خانوم اصلابه فکراین نیست که پول روبده طلایاودیعه خونه تاکمتراجاره بده بعدفرداروزکه پیشرفت دیگرانومیشنوه کلی اه وحسرت که اره ازکجامیارن چراپس ماپیشرفت نمیکنیم.وهمیشه کلی ازدیگران توقع داره😏😏من نمیگم تعویض وسایل خونه بده خیلی هم خوبه وتوروحیه کلی تاثیرداره امانه وقتی که دقیقاموعدخونه هست وپیش پولتم کمه هرچیزی خوبه امابه جاش..ادمای ازاین قبیل مثل زهراخانوم واین فامیل ماکم نیستن که بی تدبیری میکنن وبه زمان وزمین بدوبیراه میگن😒😒...به قول معصومه جون وقتی قدرتک تک هزارتومنی هاتوبدونی خداهم به پولت برکت میده ....🥰🥰🥰

سلام،دوستان واقعیت این مطالب راجع بلو و میلی خوندم چشم ترسید،حالا تکلیف چیه من قسطامو به بلو واریز میکردم بزارم ویپاد،میلی تازه نصب کرده بودم دو سری خرید زدم،موندم واقعاً چیکار کنم

سلام عزیزم من ثبت نام کردم شماره کارت ازم نخواست که فقط کدملی و شماره تماس و نام و نام خانوادگی

ای وای  من طلاسی ثبت نام کردم همه چی ازم خواست شماره کارتم خواست 

سلام،دوستان واقعیت این مطالب راجع بلو و میلی خوندم چشم ترسید،حالا تکلیف چیه من قسطامو به بلو واریز م ...

سلام من که از بلو استفاده نمیکنم 

کارتش رو هم سفارش داده بودم آوردن  وقتی دیدم مردم چه قدر شاکی هستن حتی هزارتومنم واریز نکردم 

دوستان کسی میدونه چجوری میتونم حساب بلوبانکم رو کلا حذف کاربری کنم ؟ 

ولی خب تو این سایت اکثرا راضی هستن و براشونم مشکلی پیش نیومده 

من چون آدم ریسک پذیری نیستم جرئت نمیکنم وگرنه شما ببین صلاح کارت به چیه ؟ 

در مورد میلی هم باز من کلا آدم شکاکی هستم به نظرم الان که این همه تبلیغ این اپ ها زیاد شده حتی توی تلویزیون چیز جالبی نیست 

یه تجربه تلخی هم دارم اینه که موبایل موسوی همراه کوروش کمپانی یه جشنواره برگزار کرد و دقیقا اونم کلاهبرداری کرد و ۲۵ میلیون از پول داداشم رو خورد و ما تا الان نزدیک ۲ میلیون خرج کردیم و هیچی به هیچی 

و جالب تر میدونین چیه ؟ اینکه دوباره مغازه زده 

تو پروسه شکایت یکی از آدمایی که توی دفتر قضایی بود بهم گفت خواهرم این آدم پشتش خیلی پره بعید میدونم نه پولی بده و نه حتی زندانی بره  که همینطورم شده 

این همه آدم شکایت کردن و فقط دولت پر شد همین و تمام 

متاسفانه اینجور جایی داریم زندگی می‌کنیم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم روزت بخیر چقدر خوبه اینطوری باشه واقعا همه چی بر بدن لازمه منم یه دختر 8ساله دارم خیلی بد ...

شاپرک جون منم صبونه نمیخورم اصلا تصورش واسم سخته صبح چیزی لقمه بگیرم بخورم

صبح بهش شیرعسل یا شیرکاکائو گرم بده که ضعف هم نکنه

جای سوسیس کالباس هم مرغ ریش شده با اویشن و فلفل دلمه تفت بده پودر سیر و پنیر پیتزا هم میتونی بهش بزنی سالم تره ولی طعمش همونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
فدات شم بیشترین اش سهم خودت ❤️والا نمی‌دونم تا حالا دقت نکردم انشالله یه روز عکس میذارم میبینی

خدا شاهده اگر گفتی بودی شبیه هانده ارچل مونیکا بلوچی سحر قریشی الناز شاکردوست نیوشا ضیغمی هلیا امامی پاریس هیلتون الناز گلرخ طرلان پروانه نیکی کریمی 😁😁😁دیگه ازت بدم میومد 

همه تو نی نی سایت میگن شبیه فلان بازیگر و خواننده ی خوشکلیم 😆😆😆😁😁😁

شاپرک جون منم صبونه نمیخورم اصلا تصورش واسم سخته صبح چیزی لقمه بگیرم بخورمصبح بهش شیرعسل یا شیرکاکائ ...

سلام یاس عزیز درحد شیر یا شیر کاکاعو باشه میخوره 

ولی لقمه یا حتی یه تیکه کیک و اینا اصلا نمیخوره 

اتفاقا عزیزم  پنیر پیتزا هم خیلی دوست داره تا حالا رو مرغ نریختم حتما امتحان میکنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810