2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دلم چه ادایی شما موقع خرید به وکیوم و هولوگرام ...کد اتحادیه سکه توجه کن و در سکه های پارسی ...

اخه من دوسال پیش ربع سکه گرفتم طرف پول بیشتر ازم گرفت ولی سکه طرح جدیدو قدیم رو اشتباه داد منم که بلد نبودم

برای فروش بردم یه مغازه ایی قیمت رو پایین گفت تعجب کردم گفتم چرا انقد من چندماه پیش بیشتر پول دادم الان ک بالا هم رفته گفت از کجا خریدی ببر همونجا سکه رو اشتباه داده

بردم همونجا گفت امکان نداره واستا دفترمو نگاه کنم دیدش حرفم درسته گفت اگر ننوشته بودم اصلا قبول نمیکردم حالا اینکه نوشت هم چون تعویضی هم داشتم نوشت وگرنه نمینوشت واس همی از خرید سکه ترس دارم چون دانشش رو ندارم

میارکه عزیزمخیلی دلم میخاد ببینمت میشه بگی شماتیک ات شبیهه کدوم سلبریتی یا بازیگره

فدات شم بیشترین اش سهم خودت ❤️

والا نمی‌دونم تا حالا دقت نکردم 

انشالله یه روز عکس میذارم میبینی 

این زهرا خانم ، مصداق واقعیش تو زندگی ما برادرم و خانومش هستند.... دو تا موجود بیفکر و خوش گذران.... ...

حرفات واقعا درسته، ببین تجربه ای که تو چند سال زندگی کسب کردم دیگه برای خیلی ها مایه نمیزارم چرا چون قبلا میکردم و توقع هم داشتم چ مادی چ معنوی بعد جبران نمیدیدم اعصابم بهم می‌ریخت میگفتم ببین الان طرف حتی به خودش و بچه هاش کوچک ترین زحمتی نمیده  اون وقت من خودمو دارم هلاک میکنم و این شد میانه باشم خدمت زیاد نکنم، کاریم برام کردن اندازه خودشون جبران کنم اون کار بزرگ نکنم، 

عزیزم اگه با فروش طلا پول ماشینتون جور نمیشه بنظرم ریسک نکنید.چون تا سال بعدم هنوز زمان دارید طلاتون ...

نه مبلغش در حد پراید میشه ۲۰۰تومن 

نمیخوام پراید

من برای ضامن هم اخه مشکل دارم اطرافیان ما فقط استفاده کردن از ادمو بلدن ولی هیچجا بدادت نمیرسن واس همی اصلا بهشون رو نمیزنیم

بچه ها میشه با دلای پاک و‌مهربونتون دعا کنین و یه صلوات بفرستین فردا مشکلم حل بشه و حقم رو بگیرم ممنون مهربونا🌹🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
حرفات واقعا درسته، ببین تجربه ای که تو چند سال زندگی کسب کردم دیگه برای خیلی ها مایه نمیزارم چرا چون ...

من هم این اخلاقم خیلی کمتر شده اما بازم گاهی از دستم در میره یهو پول میزنم براشون هم خواهرم هم برادرم بعدش پشیمون میشم 

اما واقعا خیلی کمتر شده و کاری که دارم میکنم اینه که بهشون میگم من از خودم دارم میزنم و .... که بدونن من به بانک مرکزی وصل نیستم 

اما خداوکیلی چند روز پیش که استوری های شمال رو دیدم خیلی دلم شکست گفتم ببین با چه ترفند و حیله ای از من ۸ تومن گرفت که پس هم نمیده هیچ موقع بعد الان رفتن شمال.... بالاخره هر چقدر هم جا داشته باشی، دو دفعه چنجه بزنی دو دفعه جوجه بزنی کنار ایم یه چیزایی بخوری ۴ تا ۵ تومن هزینه ست دیگه... 

اما من از اولیاتم دارم میزنم که این پولی که براش از کسی قرض کردم رو به موقع تحویل بدم 

دعا کنین منم دیگه به طور کامل به خودم بیام البته خدایی الان واقعا خیلی بهتر شدم اما دوست دارم دیگه کامل بگذارم کنار این دلرحمی های بیجا رو

معصومه عزیزم ❤️ خدا قوت نازنین، من خریدهام روزانه نیست که بخوام تو چالش شرکت کنم و اکثرا با برنامه غ ...

قربونت برم نقاش جان عزیز 

بهونه بی بهونه ...😁

چالش شما هم میشه اگه هفتگی مثلا خرید می‌کنی 

مثلا یک و نیم در نظر میگیری 👌

یا مثلا یه ملیون در نظر میگیری 👌

همون اول هفته سیصد تومن اش رو همون دیقه تبدیل کن 

با مابقی خرج خونه رو ببند 😉

اینم میشه چالش شماها 

فکر کردی معصومه بیخیال میشه ؟

میگه اشکال نداره...شما هم فقط بخونین ؟😃

سخت در اشتباهی 😃🤭اول هفته تبدیل می‌کنی 

مابقی رو خرج می‌کنی 

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم آره عزیزم چون یه منبع درآمد داشتن به خاطر همون می گم که اگه میخواست حتما ...

نه عزیز جان چه فضایی

دست گلت درد نکنه زحمت میکشی و مینویسی❤

ما هم که نه شما رو دیدیم نه زهرا رو چه تعریف کردنی،حالا اینجا مدال که نمیدن بهمون

من که به شخصه لذت میبرم تجربه ها رو میخونم،کلی نکته یاد گرفتم🌹🌹

ببین یکی از اقوام که سن دار هم هست و چندین خونه و مغازه وماشین خوبیم داره چند وقت قبل گفت پول نداریم برنج بخریم رفتم خونه پسرم که اونا برام شام پلو بزارن😑

بعد ماه قبل یه گونی برنج دستش گرفته بود برد چشم روشنی بچه یکی از اقوام. وقتی گفت یه هفتس برنج نخوردم اصلا هاج و واج موندم

خب همه اینا از بی تدبیری و بی برنامگی هست چون میدونم کلی پول اجاره میگیره فقط،حقوق همسرشم هست....

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من الان کارتخوانمو و حساب کاریمو انتقال دادم به بانک مهر ایران که حسابم گردش کنه وام بگیرم خوبه؟ فعل ...

معصومه جون این میشه جوابم بدید

@masumehjoon

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
اخه من دوسال پیش ربع سکه گرفتم طرف پول بیشتر ازم گرفت ولی سکه طرح جدیدو قدیم رو اشتباه داد منم که بل ...

خدارو شکر که قبول کرده خودش 

نه فدات شم سکه پارسیان خریدش راحت 

منتها از جای معتبر بگیر 

حتما طی کن که به خودت خواهم فروخت 

و اینکه اگه دلت صاف نیست ... طلای بدون اجرت ریز بگیر 

یا طلای شکسته بگیر 

هر چند من خودم پارسیان می‌گرفتم تا قبل آشنایی با طلاسی و میلی ....ببین فدات شم صلاحت به چیه 

2810