2777
2789

عزیزان من ♥️ اینم بگم اگه نمیتونی اعتماد کنی به این اپ ها 

شما پس اندازت رو قربونت برم از نوع پارسیان یا طلای شکسته کن 

منتها حتما تبدیل کن و بهم نشون بده 

الکی زحمت به خودت بدی و به خودت سخت بگزرونی 

آخر سر ندونی و نفهمی پول چی شد نباشه قربونت برم ♥️

احیانا تو میلی هم پس انداز کردین ...تا یکی دو گرم شد برداشت بزن .سکه ی پارسیان بگیر بذار کنار تا اواخر اسفند ماه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان من ♥️ اینم بگم اگه نمیتونی اعتماد کنی به این اپ ها شما پس اندازت رو قربونت برم از نوع پارسیان ...

من از خرید سکه پارسیان ترس دارم میشه راهنمایی کنید سکه چه مشخصاتی داشته باشه که سرمون کلاه نره تهش برای فروش برامون ادا نیان؟

طلا میترسم نگه دارم طلاهای که داشتم گذاشتم بانک روش وام گرفتم الان سکه های که نگه داشتم توی خونه همش ...

حق داری من یدونه پلاکم خونس همش نگرانم

من دلم میخواد طلاهامو بفروشم بزارم ویپاد وام ۲۰۰تومنی ک فعال شد برا خودم ماشین بگیرم

موندم چیکار کنم

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم آره عزیزم چون یه منبع درآمد داشتن به خاطر همون می گم که اگه میخواست حتما ...

معصومه جون بیا عکس خونه‌ی منو ببین

صفحه‌ی ٢٣۵٣🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

من الان کارتخوانمو و حساب کاریمو انتقال دادم به بانک مهر ایران که حسابم گردش کنه وام بگیرم خوبه؟ 

فعلا 18 میلیون بهم میده داداشم میگه بگیر بزار پای حسابت اگر نمیتونی قسطاش بدی حسابت گردشش میره بالا امتیازت میره بالا وام سنگین بگیر

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من از خرید سکه پارسیان ترس دارم میشه راهنمایی کنید سکه چه مشخصاتی داشته باشه که سرمون کلاه نره تهش ب ...

من فقط از یکجا توی شهرمون میخریدم بهش گفتم برای فروش هم پیش خودتون بیارم ؟گفتن آره 

کارش فقط سکه بود 

و برای فروش هیچ مشکلی نداشتم همه رو خودش خیلی خوب ازم خریدم 

هرجا میخری باهاش طی کن که پیش خودشم بفروشی سعی کن از جاهای مختلف نخری 

من فقط از یکجا توی شهرمون میخریدم بهش گفتم برای فروش هم پیش خودتون بیارم ؟گفتن آره کارش فقط سکه بود ...

اتفاقا همچین مغازه هایی هم توی شهرمون داریم ک فقط سکه دارن

اجرتشونو چیجوری حساب کنم ک گرون نندازن؟

2810