2777
2789

سلام دوستای گل بعداز ظهر پاییزیتون بخیر 

من کارت ویپادم رو گم کردم از کدوم قسمت دوباره درخواست بدم بعد 5هزارتا سکه جمع کرده بودم اونا با ورود کارت جدید حذف میشن یا باقی میمونن

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین منم با نظرتون کاملا موافقماصلا از این کلک زدنا و دروغ گفتن ها خوشم نمیاد( البته شاید مردی اخلا ...

مثل هميشه عالي گفتي👌 از جمله ات اسكرين گرفتم

دقيقا قبل اشنايي با تاپيك خرج نميكردم خريد نميكردم به قول خودم داشتم قناعت ميكردم اما قناعتي كه پوچ ميشد پس انداز نميشد تبديل به طلا نميشد 

حالا دو سه ساله و بيشتر امسال نترس ميرم جلو خرج ميكنم كادو ميدم صدقه ميدم براي خودم لباس ميخرم وسيله خونه ميخرم در كنارش پس اندازمم دارم واقعا اينجوري خيلي خيرو بركت زندگيم بيشتر شده كاملا حس ميكنم و مخصوصا نماز شب و نماز صب كه خدارند رزقو روزي رو صب تقصيم ميكنه بهش ايمان دارم اون روزي كه صب نمازمو بخونم از زمينو اسمون رزقو روزي ميباره برام و خوندن اون آيه استغفروالله الذي لا اله.......

معصومه جان شماره حساب اون كودكان بيمارو كه خيريه زنگ ميزد بهت رو بهم بده لطفا تو پيوي بده شيرخوارگاهو دارم 

@masumehjoon    

الهي به توكل نام اعطمت الهي هر چي خير براتون پيش بياد 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوستای گل بعداز ظهر پاییزیتون بخیر من کارت ویپادم رو گم کردم از کدوم قسمت دوباره درخواست بدم بع ...

سلام منم یک بار گم کردم دوباره تقاضا دادم از تو خود  برنامه با همون شماره کارت سکه هامم باقی موندن

اخر ماه که شد محاسبه می کنند چقدر خرید با دستگاه پوز داشتین با ایران کارت بعد چند درصدش برگشت میده ب ...

فداشتم مرسی که توضیح دادی.اگه درخواست کارت دادم.حتما کدمعرف رو شما میزنم😊🥰

مثل هميشه عالي گفتي👌 از جمله ات اسكرين گرفتمدقيقا قبل اشنايي با تاپيك خرج نميكردم خريد نميكردم به ق ...

آفرین کاملا درست متوجه شدید

من طبق تجربه خودم بارها گفتم و بازم میگم....هرچی هوس کنم در اولین فرصت تهیه میکنم

نمیگم فقط و فقط پس انداز کنم..

شاید بعضی زمینه ها باب میلم نباشه و ریالی براش خرج نکنم ولی مواردی که لازمه ، سعی میکنم بهترین و با کیفیت ترینش را تهیه کنم

هرجا، تو هر زمینه ای احساس نیاز کنم بدون اینکه فرصتی از دست بدم بفکر هستم بهترینش را تهیه کنم و خیلی زودم انجامش میدم

تو زمینه لوازم خونگی،  پوشاک ، مواد غذایی و زیور آلات خدا راشکر تکمیل هستم

و در کنار لذت بردن از همشون. پس اندازم هم دارم

مثلا دو ماه پبش که مسافرت بودم، خیلی گاز مسافرتی لازمم شد

تصمیم گرفتم توی فکرش باشم تا یکی خوبشو بگیرم

با اینکه نهایت تابستان بعدی آن شاالله بریم سفر، و با اینکه مشغله کاری خیلی زیاده، در کنار همه این موارد، بعد از کمی تحقیق یکی خوبشو چند روز پیش خریدم 

بنظرم دیگه همه وسایلام تکمیله😁

پس دوستان لپ مطلب من همینه ،هرجا ، به هرچیز نیاز داشتید و داشتنش براتون لذت بخش و واقعا کمک کننده هس، حتما تهیه کنید و لذتش رو ببرید

در کنارش بفکر پس انداز هم باشیم

چون من خودم واقعا از داشته هایم لذت میبردم و با دیدنشون کیف میکنم و بیشتر خدارا شکر میکنم 

اونموقع هس که روزی به سمت مون سرازیر میشه

ولی اگر خدای نکرده سفت بگیرید ، خدا هم سفت میگیره

حواستون باشه❤️❤️😍

عزیزم مرسی بابت پیشنهادات عالی ای که دادی عزیزم من نمیگم نداریم انفاقا اگه دقت کرده باشی نوشتم هیچوق ...

سلام عزیزم.وباقی دوستان امیدوارم خوب باشین

پیامهاتو خوندم ضرر و زیان همیشه در مقابل سود و درامد هستش و یه چیز جدانشدنیه اما قبول دارم ادم گاهی احساس میکنه اصلا کاراش جور درنمیاد و یا پولش بی برکت شده.

اول همه چیز برمیگرده به حس ادم مثلا من یه شغل دارم پولش کمه اما به شدتتت پولش با برکته.یعنی یه جورایی دلم قرصه بهش

حالا اطرافیان انقد تو روم یا پشت سرم هی میگن ماشالله چجور کار میکنه چجور میتونه چقدر زرنگه که حس میکنم مدام برام اتفاقات ناخوشایند میفته.

مثلا مواد اولیه از اشنا خریدم و همسرمم یه خطایی کرده که ضرر کردم  ونمیدونم یقه ی کیو باید بگیرم کسی گردن نمیگیره..چرا چون خطای همسرم باعث شده دستم جایی بند نیست.حالا باید چند ماه کار کنم تااین ضررمو بتونم جبران کنم😪

و اتفاقات اخیر واقعا منو به چشم نظر معتقدتر کرده.

شمام خونتونو با سرکه پاک کن ‌اسفند و دارچین و چیزای خوش انرژی دود کن تو خونتون.ورودی خونتون آینه بزار و زیادم موفقیت هاتونو بروز ندین به کسی.نمیگم پیش بقیه مدام بگین ندارین و ...اما از دارایی هاتونم نگید

یکی از نزدیکان ما هرسری میبینه از درامد و حقوق و خرید و قسطای ما میپرسه اقساط کم بگیم میگن ماشالله چقد زیاد براتون میمونه چیکار میکنید.اقساطو زیاد بگیم میگن مگه مجبورید چجور میرسونید البته من چیزی نمیگم همسرم ریزجزئیات زندگیمونو میگه و بعد از چند سال گوشزد تازه یکم عقلش اومده سر جاش..حالا همین فامیل همه کارای خودش قایمکیه...این ماشالله یی ام که میگن انگار تف سربالاس چون ته دلشون حسادت دارن...

اینجا از سیاستهای دوستان استفاده کنید و سعی کنید همسرتونو تو مشتتون بگیرید..

من انقد به همسرم گفتم تازه فهمیده همه خیرخواهمون نیستن‌همین فامیل که میگم خودشون سه تا منبع درامد دارن که اصلا نگفتن به بقیه و من فقط حدس میزنم و از خواهر و مادر طرف یه خبرای جزئی رسیده بهم.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام به خانومای زندگی خداقوت بانوان🌷🧿

👈🏿لطفا  منو  راهنمایی کنید تارا رو نصب کردم ولی چون کارت ملی من نیومده قبول نکردن ☹️😔.گفتم فعلا فقط این قبض رو دارم تا وقتی کارتم بیاد ولی نپذیرفتن. چیکارکنم کسی میدونه؟

👈🏿سوال بعدی میخوام میلی رو نصب کنم برای چالش معصومه جون این برنامه هم کارت وعکس ملی میخواد؟؟

❤️❤️خب یه گزارش بدم اندراحوالات مخارجم🙈🙊،.

👈🏿طلا افزایش ناگهانی داشتو و مرز چهارم رو گذشت واسه همین نشد که خرید گرمی کنم فقط تونستم هفتصد سورت بخرم🙄.

👈🏿یه ست کتو شلوار خریدم  کت و وستشو هدیه گرفتم اما برای شلوار۴۵۰ت هزینه شد.خیلی نازع😍.

👈🏿برای فیشیال از دستورات خونگی استفاده کردم و ماسک صورت و لب و زیر چشم خریدم که حدود صدت شد این ماه نمیرسم برم پس خودم انجامش میدم🤷.

👈🏿دلم میخواد برم باشگاه اما شهریشو زیاد کردن من آدم ورزش تو خونه نیستم نمیدونم چیکار کنم؟!!!!هعیییی چرا  گ ر و ن یه😭

👈🏿لباس و شال رو قبلا گفتم قسطی میخرم۲۰۰قسط دادم حدود ۸۰۰ت مونده که البته میخوام دیگه همیشه ازش خرید کنم.

👈🏿دلم مسافرت میخواد اما درامدم کمه حدود چهارصد میخوام بذارم تو باکس سفر تا بهمن که تعطیلی بین ترمه ببینم میشه!

👈🏿قسط سوم خانومی هم پرداخت کردم

👈🏿پول کمی مونده برام که باید تا اخر ماه سر کنم

🌷🙏🏻اما خداروشکر هر چند کم اما برکتش زیاده توخونه🤲👌🏻.

عزیزانی که خونه خریدن هزار ماشالله مبارکه

عزیزانی که مادر شدن هزار ماشالله مبارکه

عزیزانی که ماشین خریدن و ولوازم منزل هم مبارکتونه.

لطفا برای من خیلی دعا کنید سر نمازاتون منو فراموش کنید.

مثل همیشه همگی عالی هستید خدا بهتون روزی فراون بده

خیلی عزیزید درهمه شرایطی اول شمارو میخونم قلبمنید❤️

فکر کنم ویپاد یه زمانی خوب بوده 

من ۲۳ ام وام دو میلیونی رو تسویه کردم هنوز وام سه میلیونی برام باز نشده 

باز شده ولی میگه گرفتن تسهیلات چهارده روز بعد از تسویه وام قبلی خوب چهارده روز گذشته دیگه 

از نوزده مهر تا الان هم من ۲۶ میلیون ریختم به حساب ویپادم 

به گردش هم باشه گردشم هم خوبه 

فکر کنم قبلا وام های پلکانیش زود باز میشد 

عزیزم اینکارو نکن طلا واسه ماشین نفروش یه وام جور کن

نمیشه نه واس ضامن نمیتونم ب کسی روبزنم

قبلا هم بخاطر ماشین فروختم شوهرم ماشین و زد ب نامم 

دوباره هم برام خرید الانم کم کم میخرم

اخه خونم جایی هست ک سخته با دوتا بچه بدون ماشین 

خودمم نمیدونم باید چیکارکنم

ببین اگر بین اشناهاتون بازنشسته داشته باشید متوجه میشید که هر کدوم مبلغشون متفاوت هست حالا چرا چون ک ...

عزیزم من ۴ ساله بیمه عمر دارم الان ۳۸ سالمه بخوام خودمو بیمه تامین اجتماعی کنم‌دیره به نظرتون 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
2810