2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت من ایران کارت هست رنگ آبیه.این رنگ سبز کارت نقدیه

من الان اپلیکیشن رو ریختم ایران کارت راانتخاب کنم .مثلا خرج خونه روبریزم داخلش تیکه تیکه خرج کنم بازهم اخرماه مقداریش  برمیگرده؟

کارت ایران با کارت نقدی چه فرقی داره؟

بعد خانوما یه سوال

من قرار بود طلامو بفروشم بزارم رو ماشینمون یه ماشین بهتر بگیریم 

شوهرم متاسفانه ادم پیگیری نیست همین ماشینم بابام گشت برامون گرفت

الانم گفت اوکیه ولی دنبالش نمیره

من تصمیم گرفتم طلاهامو بفروشم بخوابونم ویپاد میگن قراره وام ۲۰۰تومنی فعال شه امتیاز بگیرم برای اون وامه با پول طلاهامو وام ماشین شخصی برای خودم بخرم بنظرتون کارم درسته؟

اصلا با ۴۰۰تومن میشه ماشین گرفت؟فقط پرایدو تیبا و کوئیک نه چیز بهتر

من الان اپلیکیشن رو ریختم ایران کارت راانتخاب کنم .مثلا خرج خونه روبریزم داخلش تیکه تیکه خرج کنم باز ...

بله ایران کارت انتخاب کنید 

فرق فقط تو اینه که ایران کارت درصدی برمیگیرده. 

ولی نقدی ن 

عزیزم فکر کنم شما خونه رو عوض کنید به نفع باشهوقتی هزینه ها با صاحب خونه استاون خونه هایی که دست مست ...

بره عزیزم بالاتر گفتم که خونه مال خودمونه و بقیه مستاجرن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام معصومه جون،منم دارم از تایپیکت استفاده می کنم‌.

ممنون از زحمتهایی که می کشی و آنقدر انرژی مثبت به همه منتقل می کنید.به منم بگید که من چیکار کنم.پسرم ۱۰میلون پول داره،اونو چیکارش کنم؟بزارمش تو حساب یا براش طلا بگیرم؟

دوست عزیزی که داری این پیام رو می خونی یه صلوات بفرست برای رفع مشکلمون ممنون😗😍
منم دقیقا تو‌همین حالتم به نظرم نشتی پولمونم از کارای شوهرمه ما چون خیلی قرض و بدهی و‌قسط داریم شوهر ...

شما گفتی گوشت و یک سری اقلام رو خانواده ها میدن 

اما برای مرغ و باقی اقلام که خودتون باید بخرید باز نمیشه 

اما همسرتون برای خواهرش اینترنت می خره یا مدام برای خودش نوشیدنی انرژی زا می خره 

من باشم کمک های دیگران رو کمک نمی کنم این جوری همسرم باد می گیره یا درست خرج کنه یا ماهانه منظم پول کافی به خونه بده 

سلام خانوما خب منم یه گزارش بدم از مدیریت مخارجمدیشب با همسرم تماس گرفتم میشه شام کباب کنیم گفت اماد ...

عزیزم

اول ببینید هرماه چقدر خرج خوراک ، پوشاک ، متفرقه  ، شخصی و....شده  بیارید رو کاغذ ، هر خرجی کردین رو بنویسید ،اینجور خرجای الکی معلوم میشن.

بعدش باید باکس بندی کنید یعنی  هزینه ها رو دسته بندی کنید 

معمولا از دو یا سه کارت بانکی استفاده کنید 

خورد و خوراک میشه اصلیه واریز بشه به کارتش

برای پوشاک و متفرقه هم به همین شکل ،بریزین به یه کارت دیگه،

یه کارت بذارین برای پس انداز که اونم هر دفعه با توجه به برنامه ریزی که شده پر میشه

میتونید طلای قسطی یا وام هم بردارین تا مجبور باشید کمتر خرج کنید 

😉🌹😉🌹

سلام به همگی..روز روزگارتون خوش..💫💫

اومدم یه گزارش بدم وبرم.

ازاول ماه تابه امروز فقط تونستم ۲۵۰۰برای قسطاجمع کنم ..احتمالا دوتاازقسطاروبایدازکارت پس انداز بدم که اون ماه حدود۵۵۰۰جمع کرده بودم ...که ازش حدود۱تومن پول پالتوی دوتادخترام شد که تو یجا باجنس عااالی برای هرکدوم خریدم ۴۷۸تومن که واقعا اون جنس بااین قیمت پایین واقعایه معجزه بود..یخورده بزرگ گرفتم که سال بعدهم بپوشن...

بعد

یخورده باخودم فکرکردم دیدم این مدت خیلی غذاهامون تکراریه چندتا غذا به لیست غذاهامون اضافه کردم واینکه خردکن خیلی لازم داشتم وخریدمش وهمین خردکن خودش خیلی بهم کمکه.. 

چون چرخ گوشتم خراب شده بود دادم تعمیر ولی دیدم کارآیی خردکن خیلی بیشتره وخریدمش ..۳۶۰۰شد که قراره ۶ماهه تسویه کنم.

ویه اتفاق خیلی خوب وبزرگ هم تواهدافم رقم خورد .

اونم اینکه من خیلی دوستداشتم خیاطی یادبگیرم ولی خب بخاطر دخترکوچیکم شرایط بیرون رفتن ندارم..

بعدامروز تومدرسه دخترم جلسه بود به یکی ازمادرا که خودش خیاطی گفتم میشه شمامجازی به من خیاطی یادبدین؟

گفت چرامجازی توکتابخونه محله کلاس دارم ویادمیدم ..واااای انقدر ذوق کردم که همونجااکی رو دادم وثبت نام کردم یعنی قربون خدابرم حواسش به همه چی هست..هفته ای دوجلسه دوساعته ..به خونمون نزدیکه ..واقعااااا خداروشکرمیکنم...ومیخوام به امیدخدا پرقدرت شروع کنم..وبرای کارهای خونمم برنامه بریزم.ششهریش هم ماهیانه ۴۰۰هستش...

دیگه به امیدخداچهارشنیه شروع میشه..

واینکه طبق برنامه غذایی پیش میرم وتابه امروز که چندروزی میشه میلی نصب کردم حدود۵۳۵هزار خریدزدم..

یه روزم وقت بزارم برای همسرم نصب کنم برای خرجهای عید ..به امیدخدااا...

2810