2777
2789
هر وقت داستان های زندگی رو میخونم که به این شکل هستند دلم میخواد مثل زن اول داستان شما نباشم ولی خیل ...

عزیزم اینو بنویس بزارصفحه گوشیت

من قرارنیست دروغی بگم فقط حرفی نمیزنم.

همین

شایداون بارعذاب وجدانت کم بشه که چون به همسرم نگفتم اینقدرارزونترخریدم عذاب وجدان دارم

بعدش هم همه سرنوشت هامثل هم نیستن که الان بشینی خودتو اذیت کنی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم ، به نظر من وقتی همسرتون خودش داره پس انداز میکنه دیگه نیازی نیست شما به خودتون سخت بگیری ...

مریم جان خیلی روحیه بزرگوارانه ای داری

اماهمون بحث مهریه هم کلی بالاوپایین پشتشه🫠

بنظرمن تاحدتوان برای زندگی عشق ومحبت بزار

مطمئن باش به خودتم برمیگرده

امااگرهمسرت قدرت مالی داره وقتی پیشنهادمیده رد نکن

بپذیر ولذت اقتداروبهش بده😉

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینو بنویس بزارصفحه گوشیتمن قرارنیست دروغی بگم فقط حرفی نمیزنم.همینشایداون بارعذاب وجدانت کم ب ...

این بار که با اتوبوس رفتم همش با خودم کلنجار رفتم بگم یا نگم یا به دروغ بگم تاکسی سوار شدم
اصلا حرفی راجبش نزدم همسرم حوصله جزییات شنیدن نداره و خودشم معمولا نمیپرسه منم حرفی نزدم

عزیز شما تا حالا طلای فیزیکی هم ازشون تحویل گرفتید؟

نه عزیزم طلا بصورت شمش داره من خیلی شمس دوست ندارم

میذارم به یه گرمی رسید می‌فروشم طلا میخرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
وقتی خانمی بیمه همسرش باشه نیازی نیست بیمه بشه چون بیمه همسرش داره. بیمه خوبه ولی نه الان آدم 40 سال ...

ببین اگر بین اشناهاتون بازنشسته داشته باشید متوجه میشید که هر کدوم مبلغشون متفاوت هست حالا چرا چون کسی که ده سال میده با کسی که 20 سال پرداخت میکنه متفاوته هرچی سال های بیشتری بدی حقوقت بیشتر میشه و اینکه من موافق تامین اجتماعی هستم حالا کسی که همسرش بیمه داره درمانی نمیکنه فقط خانه دار میشه 

بقیه بیمه های عمر زیاد موافق نیستم 

نه عزیزم طلا بصورت شمش داره من خیلی شمس دوست ندارممیذارم به یه گرمی رسید می‌فروشم طلا میخرم

ممنون از شما.من قصد دارم طلا تحویل بگیرم ازشون ولی یکم میترسم که بعدا راحت به فروش بره یا نه

من از شنبه تصمیم گرفتم چالش بدون خرج معصومه جون و برم دیروز و بدون خرج بودم کاملا دلیلش هم این بود چ ...

سلام گلشیفته جانم

برای گزینه آخر میتونی از آرد نانوایی سبوس دار هم استفاده کنی 

من خودم همیشه با آرد نانوایی کیک درست میکنم بسیار خوشمزه میشه فقط رنگش یه کم تیره تر میشه بخاطر سبوس. اما بسیار نرم و اسفنجی میشه.

ممنون از شما.من قصد دارم طلا تحویل بگیرم ازشون ولی یکم میترسم که بعدا راحت به فروش بره یا نه

عزیزم شمش معتبر هست

حالا باز اگه دوست نداری از بیرون طلا بگیر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ببین اگر بین اشناهاتون بازنشسته داشته باشید متوجه میشید که هر کدوم مبلغشون متفاوت هست حالا چرا چون ک ...

بیمه بازنشستگی کارمندا با بیمه خانه داری خیلی فرق داره 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
دوستی دارم که فامیلم هستیم ایشون تکه کلامش بدبخت و بیچاره استمثلا میخواد بگه بچم مریض شده میگه بدبخت ...

ما یک آشنایی داریم 

حقوق بالایی دارند و بهشون کلی ارث رسید 

اما فقط دوست دارم سر و وضع زندگی رو ببینید فاجعه 

همش هم داره می گه پول نداریم 

پول ندارم فلان کار رو بکنم 

پول ندارم ...... 

هزار بار بهش گفتم اینجوری حرف زدن برکت پول رو می بره اما مثل اینکه اینجوری لذت می بره 

منم باهاش ارتباطم رو کم کردم

چون همنشینی با این جور آدم ها کم کم تو ناخودآگاه تاثیر میذاره

سلام میشه یه مقدارتوضیح بدین؟مجازی میشه افتتاح حساب کرد؟کارتش چندروزه میاد؟میشه شکل برنامه رو عکسشو ...

سلام بله 

آبانک همراه بانک بانک آینده هست

فقط کافیه برنامه آبانک رو از بازار یا مایکت دانلود کنید

و احراز هویت انجام بدین حدود پنج دقیقه طول میکشه.

کارتش حدودا 10 روز بعد برای من اومد. و اینکه فرایند افتتاح حساب کاملا رایگان و انلاین انجام میشه

سه مدل کارت داره 

کارت نقدی که کارتش شفافه 

تکواندو کارت

ایران کارت که موقع خرید چند درصدی از خرید اخر ماه برگشت میخوره به حسااب

توی همراه بانک آبانک خودش هم نوشته 

خودتون انتخاب می کنید که کدوم کارت رو میخاین 

خواهش میکنم عزیزم 

الان عکس اپلیکیشن رو براتون میفرستم 

فقط یه درخواستی داشتم از دوستان عزیز

لطفا اگر کسی خواست ثبت نام کد 

کد معرف من رو بزنه متشکرم 

آبانک، بانک دیجیتال آینده