2777
2789
مگه آسانسور رو فقط شما استفاده میکنید؟خونتون چیه؟چه جوریه ؟اگه آپارتمانی که همه همسایه ها باهم باید ...

ما صاحب خونه ایم و هزینه آسانسور و پمپ ها کاملا با خود صاحب خونه اس 

فقط سرویس آسانسور مشترکه بین ساکنین اما تعمیرات فقط به عهده صاحب خونه میشه 

در مورد هزینه ها هم‌مطمئنم 

اینکه پولا رو چیکار میکنه نمی‌دونم ولی اینکه میگه ندارم راست میگه 

همش حس می‌کنم به خواهراش قرض میده و پس نمیگیره یه بخشی رو 

گاهی میده به خانواده اش و خب اونا دیگه پس نمیدن 

البته که خانواده اش هم تو سختی ها خیلی پشتش بودن و پس نگرفتن ازش ولی خب خودش مثلا می‌خواد خودشیرینی کنه چک میکشه برای اونا کولر و لوازم برقی و چیزای دیگه میخره 

پدرشم‌همبشه میگه نگیر ولی خب پس نمیده پولی رو 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجور که شما میگید یکم مدیر ساختمونتون مشکوکه

نه عزیزم ما صاحب خونه ایم و به همین خاطر هزینه فقط به عهده خودمونه 

سال ۹۹ یا ۱۴۰۰ که کرونا بود یکی‌ از ساکنین رفت الکل زد توی درایو آسانسور و آسانسور سوخت و خب هیچکدوم از ساکنین گردن نگرفتن و اون سال ۴ تومن پولش بود و‌باز ما مجبور بودیم پرداخت کنیم 

الان اون درایو ۴ تومنی شده ۳۰ تومن بدون هزینه سرویس و نصب  

الانم پریروز منو دخترم تو آسانسور بودیم که یهو خاموش شد و خیلی ترسیدیم خیلی زیاد 

خداروشکر همسرم خونه بود و زنگ زدم و آنتن داد گوشیم 

یعنی اگه همسرم سرکار بود و این اتفاق میفتاد معلوم نبود با بچه ۲ ساله چند ساعت توی آسانسور گیر میکردیم  

یعنی توی اتفاقات زندگیم همیشه یه حالت بدتری هم هست که خداروشکر همین بده رخ میده بدتره اتفاق نمیفته باز الحمدالله  

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

دوستان 

ایران کارت  آبانک (همراه بانک آینده)

یه طرحی داره اگر  موقع خرید از ایران کارت استفاده کنید

و با دستگاه پوز برداشت کنید

آخر ماه چند درصد از مقدار خریدتون به حساب بر می گرده 

این کد دعوت منه 

اگر خواستین نصب کنید ممنون میشم کدم رو بزنید 

عذر میخام که اینجا دارم میذارم 

با اجازه استاتر

این کدمه

ajgt2

ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

چه خوش سلیقه 

چه وایب خوبی گرفتم از اون قسمت مبلا 

وای فکر کنی هوا سرد باشه دراز بکشی روی مبل یه پتو بندازی روت خونه ساکت یه نوشیدنی گرم بیاری کتاب بخونی 😍 دلم رفت براش 

خیرشو ببینی و پر از خاطره های خوب باشه برات 

من نصف درآمدم برا کتاب می‌ره😂😂😂قابل نداره❤️

اگه امکان داره بگو این کتابای کتابخونه ات بیشتر چیا هستن ؟ 

اخه اکثرا هم شکلن 

کنجکاو شدم 

و اینکه کتاب قیمت مناسب از کجا بگیریم ؟ 

خودم برای تولدم که هفته پیش بود چندتا کتاب از نمایشگاه شهرمون گرفتم که قیمت های واقعا عالی ای داشت 

امسال به خودم کتاب هدیه دادم واقعا بهترین دوست و همراه هر آدمی میدونه کتاب هاش باشن 

برای من که کتاب هامن 

نه عزیزم ما صاحب خونه ایم و به همین خاطر هزینه فقط به عهده خودمونه سال ۹۹ یا ۱۴۰۰ که کرونا بود یکی‌ ...

عزیزم اگر تو آسانسور گیر کردین اصلا استرس نگیرید فقط زنگ بزنید به آتش نشانی سریع میاد میارتتون بیرون هزینه هم نداره

بعدم واسه هزینه تعمیرات اگر حتی با صاحبخونه هم باشه یعنی کل ساختمون ماله شماست ؟

خوب بقیه که خونشونو دادن اجاره هم باید هزینه رو پرداخت کنن

اصلا اینجوری که نمیشه فقط شما پرداخت کنید

مگه فقط شما از آسانسور استفاده می کنید

اگر کسی هزینه شو نمیده شما هم ندید یه چن وقت از پله بالا پایین برید 

بقیه هم به فکر باشن

عزیزم اگر تو آسانسور گیر کردین اصلا استرس نگیرید فقط زنگ بزنید به آتش نشانی سریع میاد میارتتون بیرون ...

اره عزیزم از خودمونه 

فکر‌کنم جز قوانین کل کشوره 

که سرویس با کل ساکنین هست هزینه اش 

مثل روغن کاری ، چک کردن قطعات آسانسور هر دو سه ماه یکبار 

که هزینه اش متغیره اما بین یک تا دو میلیونه و‌این مبلغ بین ساکنین تقسیم میشه 

اما تعویض قطعات و خرابی آسانسور با خود صاحب خونه اس 

والا دقیق مطمئن نیستم ولی خب مسلما هیچ مستاجری نمیاد قبول کنه که ۳-۴ تومن پول تعمیر آسانسور رو بده 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

سلام عزیزم ببین کائنات و جهان هستی برمبنای انرژی هاست وقتی که جایی یا افرادی انرژی منفی میگیره جهان میاد پاکسازی کنه باهمینجور اتفاقات یعنی تجدید قوا کنه و بعدش انشاالله انرژی مثبت جریان پیدا کنه.شما هروقت حس بدی گرفتی تو خونه شمع روشن کن شمع نماد آتش و انرژی پاک طبیعت هستش ❤️ صوت های انرژیک بزار تو خونه تو گوگل سرچ کن اگر دوست داری سوره بقره آیة الکرسی که انرژیک هم شده هستن یعنی با صدای طبیعت مخلوط شده و به فرکانس مثبت کامل رسیده.یا همون صوت های فرکانسیک بی کلام تو خونه بزارید در سکوت کامل پخش بشه.انرژی خونه رو تغییر بدین.

تغییر دکوراسیون بدین یه خونه تکونی اساسی بکنید.

یه چیز جدید شروع کنید مثل ورزش یا چیزی که بهش علاقه دارین.ذهن تون از مشکلات خالی کنید.

حتما بنویسید احساساتتون رو 💚

کلا حس تون خوب باشه و تفکرتون این باشه بعداز هر ناخوشی یه خوشی بزرگ تو راهه و براش مشتاق باشید😍

ما صاحب خونه ایم و هزینه آسانسور و پمپ ها کاملا با خود صاحب خونه اس فقط سرویس آسانسور مشترکه بین ساک ...

پس همون همسرت خرج های غیر ضرور زیاد میکنه،

به نظرم تا جایی که میتونی به هر بهانه ای ازش پول بگیر تا خیلی تو دست و بالش پول نباشه.

راستی میگی صاحبخونه اید پس باید یه در آمدم جدای درآمد خودتون واشته باشید،

خیلی خودت رو اذیت نکن،بچه کوچیک داری،

ولی خوب تو هم براش خرج بتراش و ازش پول بگیر،ان شاالله قسط و قرض هاتون تموم میشه اوضاع بهتر میشه،خیلی از مشکلاتت صحبت نکن،دائم شکرگزار باش،برای دختره نازنینت ،برای سلامتیش،مطمئن باش خوشبخت هستی و تو رفاه هستی،قبل از اینکه بخواد به کسر پول قرض بده سعی کن به ترفندی ازش بگیری،موفق باشی عزیزم

اگه امکان داره بگو این کتابای کتابخونه ات بیشتر چیا هستن ؟ اخه اکثرا هم شکلن کنجکاو شدم و اینکه کتاب ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت❤️

کتاب‌ها هم عشقم من کلا خیلی کتاب میخونم پس همه‌چیز تو کتابخونه‌ام پیدا میشه 

اون هایی که یک شکل هستند مجموعه تاریخ هستند

خودم عاشق ادبیات روسیه‌ام

کتاب قیمت مناسب هم واقعا دیگه نمیشه جایی رو مثال زد چون کتاب خیلی گرون شده فروشگاه اینترنتی سی‌بوک اصولا تخفیف دارند شهر کتاب و ایران کتاب هم داخل اسنپ‌پی هستند که کتاب رو ۴ قسطی می‌فروشن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دوستان ایران کارت آبانک (همراه بانک آینده)یه طرحی داره اگر موقع خرید از ایران کارت استفاده کنیدو ب ...

سلام میشه یه مقدارتوضیح بدین؟مجازی میشه افتتاح حساب کرد؟کارتش چندروزه میاد؟میشه شکل برنامه رو عکسشو بزارید؟

مطمئنه؟ممنونم.اسم طرحش چیه؟

ببخشیدسوالام زیادند...پیشاپیش ممنون ازراهنماییتون

2810