2777
2789
ذوق داشتم باهاشون اشتراک بذارم ☺️

مبارکه باشه عزیزم واقعا ذوق هم داره

چقد خوشحال شدم 

منم   عکس خونه مستقلی مو می‌فرستم 

منتظرم فرش بگیرم ک چندین ماه نتونستم انتخاب کنم 😢😢

البته من چند ماه پیش ۲۰۰م هزینه عملم شد 

کلی از زندگی عقب افتادم نتونستم کاملش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا به قیمت فاکتور می خوای بدی ؟ گزوه بزن اگر فرزند مدرسه ای و باشگاهی و مهد دارید مادرا رو اضافه کن ...

من دوست ندارم توی پارک و مهد و مدرسه بفروشم. میخاستم ببینم راه و ترفند دیگه هست برای فروش؟

چرا عزیزم.؟از کجا متوجه شدی دروغ بوده؟

چون پسر خالم توی بیمه ایران کار می‌کرد وقتی ازش پرسیدم بیمه تکمیلی میکنن گفت دروغه و فقط بیماری ها خاص و شکستنی بهت پول میدن 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من ۳۳ سالمه.گفتن ماهی یه تومن کافیه

بیمه زنان خانه دار 55 سالگی باز نشست میشید به نظر من پولی که الان میخواید بدید واسه بیمه هرماه برید طلا بخرید سودش بیشتره تا بعدا یا میتونید برید بیمه زنان خانه داری تامین اجتماعی بشید

عزیزم بازم خودت تحقیق کنتوشهر ما اینجوری بود شاید شهر شما متفاوت باشهمن با یک طلا فروشی آشنا شدم با ...

من از کارگاه طلا میخرم خیلی اجرت ساخت کمه. سود فروش نمیگیره 

بیمه زنان خانه دار 55 سالگی باز نشست میشید به نظر من پولی که الان میخواید بدید واسه بیمه هرماه برید ...

من کاملا مخالف این فکر ببین به چشم دیدم مادری که پول و طلاش رفت بخاطر ی سری مسائل که همه ما زنا همین هستیم خب این وسط با سن 70 وقتی تنهاس چ کاری  میتونه انجام بده؟ اگر بیمه نداشت خرج روزمرشم میموند به فرض که بچه هاشم بدن تا کی چشمش به دست بقیه باشه پول و طلا وملک خوبه اما ما خبر از زمان پیری نداریم یه خانم باید بیمه باشه و ی اندک درآمد ثابتی داشته باشه 

من خودمم نیستم اینم دلیل داره چون الان دستم بستس ولی در اصرع وقت حتما بیمه میکنم 

ببخشید رو پیام شما ریپلای زدم ولی حس کردم نیازه

امیدوارم همه خانم ها همیشه پرقدرت باشن 

اینم دید فکری من بود 😘

در این مورد چند تا داستانم دارم که ی روزی میگم البته من مثل معصومه جون شیرین تعریف نمیکنم

من کاملا مخالف این فکر ببین به چشم دیدم مادری که پول و طلاش رفت بخاطر ی سری مسائل که همه ما زنا همین ...

وقتی خانمی بیمه همسرش باشه نیازی نیست بیمه بشه چون بیمه همسرش داره. 

بیمه خوبه ولی نه الان آدم 40 سالگی بشه 55 سالگی باز نشست بشه یا 45 سالگی بشه فقط 10 سال پرداخت کنه. 

28 سالمه دیدم تا 55سالگی خیلی باید پرداخت کنم و بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی هستم گفتم بجای اینکه 3 ماهی 1140 بدم اونا بجاش میرم طلا میخرم که واسم پس انداز داشته باشه

بیمه زنان خانه دار ایران گفت تا 5 سال دیگه پرداخت کن میتونی باز خرید کنی خودتو 27 میلیون بهت میدیم گفتم 5 سال دیگه 27 میلیون چی میدن بهم گفتم نمی‌خوام نرفتم قطعش کردم و هرچی پرداخت کردم ازش کم کردن مابقیشو دادنم

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کامتون پر از ثروت و محبت باشه   

برای تغدیه بچه ها مرغ خریدم تا کباب تابه ای درست کنم ،هرسری یکی سرخ میکنم و لقمه میکنم مثل ساندویچ تا ببرن ،سالم تر و ارزونتر از بیرون میاد ...

چندتا اسکلت مرغ داشتم ،ابشونو دراوردم و گذاشتم فریزر تا موقع نیاز برای سوپ داشته باشم ..

وسایل ارایش میخام هرماه یکی بخرم تا همشونو تعویض کنم ...،این ماه یکی خریدم با دوتا لاک 

کفش لازم داشتم خریدم و قیمت مناسب بود .

از خرجی خونه که مقداری مونده ،تقسیم بر تعداد روزها کردم تا بدونم هرروز چقدر باید خرج کنم ،و اگه اضافه موند میشه پس انداز خودم   

عزیزم مرسی بابت پیشنهادات عالی ای که دادی عزیزم من نمیگم نداریم انفاقا اگه دقت کرده باشی نوشتم هیچوق ...

عزمزمه بنظر م‌شما ی ی قربونی بدین ب نیازمند  یا گوسفند یا مرغ و خروسی .

صدقه گذاشتن هم یادتون نره 

انشاالله درست میشه 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

2810