واما گزارش من
اول بگم اینجا برام حکم دانشگاه داره مثل ی کتاب 😍😍ممنونم از همه کسایی که کمک میکنن خداوند چند برابر براشون جبران کنه ❤️❤️❤️
من باکس بندی ندارم و اینکه فقط ی سری خرید ها بامنه از اونام پس اندازی ندارم خیلی کم چون کلا مبلغ کمی دستم میاد
الان خیلی وقته دیگه سوپر نمیرم سفارش اینترنتی دارم با کدتخفیف اینم بگم مثلا تو اکثر سفارشام یا صابون یا پودر میزارم حتی یدونه این جوری شوینده هامو میخرم کم کم که فشار نیاد اینم بگم نوشابه قیمت مناسب باشه همیشه یدون دارم برای مهمون یا بعضی غذا خیلی اهلش نیستیم
خرید میوه اکثرا تره بار هر با رکنار غذا ی چیزی هست ماست و بورانی سالاد، ترشی و... چند مدل تازگی ترشی درست کردم
پس مربا و ترشی و لواشک خودم میزارم
تو سفر سعی میکنم محصول اون شهر بخرم خیلی به صرفه هست
چیزی بخوام قبلش تحقیق میکنم و از جایی که قیمت مناسب تر سفارش میدم
سعی میکنم هر ماه ی چیزی که خراب یا نیاز به تعمیر داره رو بزارم تو اولیت که یک جا بهمون فشار نیاد
مینیمال شدن خیلی بهم کمک کرد هرچیزی نخرم به موقع خرید کنم و وسایل تمیز و شیک داشته باشم
درمورد رژیم غذایی هم حواسمون باشیم به اندازه بخوریم که یک روزی نخواهیم به خودمون فشار بیاریم و هزینه زیاد کنیم مصرف قند تا بتونم کنترل میکنم و سبزیجات حتما میزارم تو برنامم و سعی میکنم مثلا تا 9 دیگه شام بخورم و صبح 9 صبحانه بخورن قبلا اینجوری نبودم شبا تازه شروع میکردم به تنقلات
ورزش تا جایی که بتونم میرم و پیاده روی میکنم
خیاطی هم حرفه نیستم هنوز ی وقفه افتاد اما تا حدودی از پس کارهای خودم بر میام الان ی مانتو دارم میدوزم
سر ماه صدقه میدم و گاهی اسپند دود میکنم
خرید حبوبات و.. معمولا کیلویی هست و بسته بندی نمیخورم حتی ادویه باز میگیرم خیلی خیلی به صرفه هست
غذای فست فود خیلی کمه کلا خیلی رستوران نمیریم بیشتر تو سفر ولی سعی میکنم ی چیزایی تو فریزر داشته باشم برای موقع های عجله ای یا میدونم فیله سالمه زود آماده میشه اکثرا دارم یا چندتا حبوبات پخته شده چون معتقدم غذا باید خوب جا بیوفته از زود پزم استفاده نمیکنم
اینم بگم هر روز کتاب و پادکست گوش میدم در حین کار کردنم که خیلی لذت بخش
من پول کمی داشتم که اونو طلا خریدم و خداروشکر سود کردم که مدیون معصومه عزیزم و شماهام. بخشی هم عیار خریدم که همش پس انداز مخفیی
سعی کنید خرده عادت های خوب در روز تو زندگی هاتون آجرا کنید از رسیدگی بخود تا ایجاد ی اخلاق خوب و...
😘😘😘