2777
2789
سلام عزیزم، بله از صرافی خریدم ولی اون روزی که من گرفتم و روز بعدش توی تهران هیچ کدوم از صرافیهای فر ...

بسیار عالی مرسی از توضیحات خوبت عزیزم

از اونجایی که نمیتونم یک دفعه ۱۰۰ دلار بخرم، به نظرتون خوبه که از طریق صرافی ارز دیجیتال ، تتر بخرم و بعد که به حد نصاب صد دلار خرید برم صرافی دلار بگیرم؟؟ این روش خوبیه به نظر شما؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوست عزیزم خودمم همین عقیده رو دارم که اشکال کار ما خرج های ۵۰-۶۰ تومنی شوهرمه ولی خب من نمی‌دو ...

عزیزم راههایی که من برا برکت خونه انجام میدم اینا هستند، البته که همه شما عزیزان بهتر از من طلب رزق و روزی رو از خدا بلد هستید چون گفتید نماز و قرآن میخونید اینا رو برات مینوسیم وگرنه که اینجا هر چی بگی هستند کسایی که باهات مخالف اند و بهت حمله میکنند ، عزیزان اینا اعتقادات منه و هیچ کس ملزم به باورش نیست🙏

۱/روزی حلال 

۲/دوری از قرض و ربا ( حتی بهره بانکی ) 

۳/اخلاق نیکو 

۴/عشق و محبت و احترام بین زن و شوهر 

۵/نماز اول وقت 

۶/ پخش صدای اذان و قرآن در خانه 

۷/نماز شب 

۸/ هر وقت داخل خانه شدید سلام کنید و تلاوت سوره حمد و توحید (تأثیرش عالیه😍)

۹/ دائم الوضو بودن 

۱۰/ اجتناب از خرید وسایل اضافی  

۱۱/قناعت ، قناعت و قناعت 

۱۲/کمک به نیازمندان و دست و دلبازی در کمک به دیگران 

۱۳/دوری از چشم و هم چشمی و شکرگزاری برای داشته ها ، به قول یه استادی اگه کارتن خوابی برای همون کارتنی که داری خدا رو شکر کن ، یعنی شکر گزاری برای ریز به ریز داشته ها و نعمت های خدا😍

۱۳/ دعاهاتون رو همیشه مثبت بگید و از خدا طلب روزی زیاد بکنید ، مثلأ هیچ وقت نگید خدایا فقر رو از من دور کن ، بلکه بگین خدایا رزق و روزی ما رو وسیع گردان 🤲 

۱۴/این دعا رو بعد از هر نماز بخونید معجزه میکنه ، البته من تو قنوت نمازها هم میخونم و معجزه اش رو به چشم دیدم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

ببین ما هم دقیقا اتفاقایی شبیه اینایی که گفتی برامون پیش میاد ...پشت سرهم ...از چاله درمیایم میفتیم تو چاه...اگه برات تعریف کنم یه کتاب میشه ....اگه اینا نبود زندگیمون خیلی خوب پیشرفت میکرد چون اهل بریز بپاش نیستم...از اول میانه رو بودم...هر بار کلی شوکه میشیم که ای وااای هنوز از اتفاق قبلی یه هفته نگذشته دوباره یه ماجرای دیگه...خوب بی تفاوت که نمیتونیم باشیم...ادمیزادیم...زحمت بکش پول دربیار بعد بره جای خسارت و مریضی و ...غصه اش رو میخوریم...غر هم میزنیم یکم ولی بعد که زوم میکنم تو زندگی اطرافیان میبینم اونام همینن...دیگه یا علی میگم و بلند میشم دنبال راه حل...خرابی ماشین درست کنی بیمه اش میرسه...بیمه رو بدی کولر خونه خراب میشه...یا یه وسیله میسوزه نیاز به تعویض داره...یا مریضی یا عروسی و ختم پیش میاد که اونم خرج داره...

اینا روتین زندگی و برای همه هست و ای کاش همیشه به مال باشه نه به جون و سلامتی ...مادرم همیشه میگه به زندگی سربسته مردم نگاه نکن هیچ کدوم تو اسایش و راحتی مطلق نیستن...هر کدوم یه گیر و گرفتاری دارن...عمیق درکت میکنم ولی توکلت به خدا باشه...پشت هر شری یه خیری نهفته است

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

بشین ورودی و خروجی هات رو بیار رو کاغذ 💕

اول قسط ها و قرعه ها رو بودجه اش رو هر ماه بذار کنار 

بعد اگه احیانا اگه قرض داشتین واسه اون قسمت هم بذار کنار 

بعد برای ...خوراک ...پوشاک ....مسکن ......تفریح ....و موارد پیش آمده ....و پس انداز 

یهه باکسی تعلق بده به اینایی که گفتم 

قشنگ بودجه بندی کن برای هر قسمت 💕

عزیزم از سه جا منبع در آمد داری ماشاالله ...از اونور هم که میگی 

خرج گوشت و برنج ندارم ...دیگه نباید به هیچ وج کم بیاری که هیچ 💕باید مبلغ قابل توجهی هم پس انداز داشته باشی 

تو باکس هات رو پر کن ...به هیچ وج دست به باکس هات نزن 

بذار هر کدوم تو هر قسمت خودش باشه 👌

مثالا..برای قسمت پوشاک ..به هیچ عنوان دست نزن 

کم هم آوردین احیانا یه چیزی خراب شد از قسمت خرج های پیش آمده پوشش بده فقط 👌

اگه باکس پیش آمده کم پول بود توش ...به هیچ عنوان دست نزن به قسمت پوشاک 👌

بذار همسرت خودش به فکر تهیه ی مابقی پول باشه 

یه چند ماه خرج پیش آمده نداشته باشی ...به خوبی باکس مورد نظر پر میشه و تو دیگه راحت میشی 👌

و اینکه احیانا یه باکسی پر شد ...نگو حالا پول دارم برم طلا بگیرم 

هر قسمت رو مختص خود اون قسمت بذار 👌

ارزش نداره به خاطر پنجاه سوت طلای بیشتر در ماه 

کل برنامه ی زندگی ات به هم بخوره 💕

یا مثلا باکس خوراک برای هر ماه میوفته هفت تومن ...نخواه زیاده روی کنی از باکس های دیگه برداری 👌

فرض کن همون مقدار و داری 

باز سوالی بود در خدمتم ❤️

یه چند ماه جلو بیوفتی از باکس ها خواهی دید که دیگه دغدغه ی لباس زمستونی و یا بیمه ی ماشین و یا خرابی پکیج و هدیه زایمان خواهرت رو نداری 🙂

به راحتی دست می‌کنی از باکس مورد نیاز تهیه می‌کنی 

فقط اراده ی فولادی میخواد ...و اجازه بدی به باکس هات که قشنگ پر بشند ...

سلام معصومه جان ممنون میشم اگه راهنماییم کنی واقعا درمونده شدم ۲۰۰ تومن پول سواریمه ک دست نامزدمه ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ خونه دارین یا مستاجر هستین ؟

جواب بده تا بهتر راهنمایی کنم 

عزیزم مرسی بابت پیشنهادات عالی ای که دادی عزیزم من نمیگم نداریم انفاقا اگه دقت کرده باشی نوشتم هیچوق ...

دوست خوبم تو پست قبلی راجع به برکت خونه نوشتم ، ولی اگه شما فکر میکنید که اتفاقات منفی از چشم نظره و بدبیاریای غیر منتظره تو زندگیتون زیاد شده ، پیشنهاد من حرز امام جواده ، دختر من از بچگی خیلی چشم میخورد و مرتب مریض میشد، پدرش راضی نمیشد تو جمعی ببرمش ، میگفت میره میاد بچه یک ماه مریض و بی حاله ، همه میگفتند مواظبش باش چرا آخه این بچه اینقدر چشم میخوره🤕 و بدترینش چهار سال پیش بود که تاندون های دستش مشکل پیدا کرد و یک سال جهنمی رو پشت سر گذاشتم ، تا مرز افسردگی پیش رفتم ، کلأ مال و اموال دنیا برام مهم نیست ولی دخترم کل زندگیمه ، اطرافیانم بیشتر از من مستأصل شده بودند ، همه اقوام خودم و همسرم کلی نذر کردند از قربانی گرفته تا نذرهای دیگه ، در عرض یک سال پنجاه تا دکتر تو شهرهای مختلف رفتم از طب مدرن گرفته تا سنتی و ماساژ درمانی و گیاهی و ... نمیخواستم عملش کنم ولی بالاخره مجبور به عمل شدم 🥲 بعدش به پیشنهادی یه دوستی حرز امام جواد (آماده اش موجوده )  نوشتم و نمازش رو هم به نیابت از دخترم خوندم و الان به فضل و رحمت خدا بیشتر از سه ساله بهترین روزای زندگیم رو سپری میکنم و کاملأ از بیماری و سختی و چشم نظر و باقی بلایا به لطف و رحمت خدا در امانه . 

من نمیخواستم آماده بگیرم چون میخواستم تو کاغذ کوچیک باشه و چند ساله گذاشتم پشت ساعتش و همیشه تو دستشه ، نمیدونم چقدر اعتقاد داشته باشید ولی برا من معجزه کرد و الان دیگه خیالم از دخترم راحته ، اولش باور نداشتم ولی گفتم امتحانش کنم و در کمال تعجب جواب گرفتم 😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم اونقدر سرم شلوغه بخدا اصلا وقت نمیکنم سایت سر بزنم ولی همیشه بیاد همتون هستم تبریک میگم عزیزم ...

قربونت برم جان جاننان 😍

تو هم خیز و بخیر جوانی ات رو ببینی ❤️

تونستی به یاد ایام قدیم کنارمون باش 

اینجا کسایی هستند که قلبم دوستت دارند ❤️ 

دوست دارن پیششون باشی 

سلامپ من تابحال شمارو ریپلی نزدم ممکنه لطفا درمورد شیوه زندگی من نظرتون رو بگید؟؟با توجه به اینکه۲۷ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

قربونت برم سوالت چی بود ؟من از تاپیک چند صفحه ای عقبم 

بگو صفحه اش رو بخونم جواب بدم 

عزیزم دانشگاه فردوسی خیییییلی ارزون تره.حدودا نصف بیرون میگیرناما باز توی دانشگاه فردوسی یک جا از بق ...

عزیز دل قربدنت بشم آدرس میدید دانشگاه کشاورزی کجا نیفته حدودن چند میگیره

لطفا برام دعا کنید
2810