2777
2789
دقیقا مسئله منم همینه که ما نه پول کرایه خونه میدیم نه برنج و گوشت همیشه هم سر مرغ و چرخی خریدن و با ...

عزیزم منم همین مشکلو داشتم.چند ماه هزینه هارو زیر نطر گرفتمو نوشتم.همسرم هرچی میخرید میپرسیدمو مینوشتم.چندماه پشت هم دیدم میشه ۲۵ تقریبا.بعد گفتم یکی دوماه ۲۰ تومن بده به من و با هیچی کاری نداشته باش اگ راصی بودیم هردو دیگه روالو ادامه میدیم.و جالبه وقتی من دست گرفتم خیلیییی بهتر و بیشتر و لاکچری تر از خودش خرید میکردم و بعد دوماه گفتم پس اندازم کردم و واقعا براش عجیب بود.و الان یک ساله که همه چی دستمه و خودشم میگه راحت شدم خیلی.وقتی دست همسرم بود همیشه لنگ مرغو گوشتو برنجو.. بودیم.

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
عزیزم شما داری انرژی منفی به خودت وارد می‌کنی اتفاق برای همه هستمنم ماشینم رو که خریدم هفته‌ی اول یک ...

بله شایدم زیادی زوم‌ کردم روی این موضوع 

مرسی ازت ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرسی بابت پیشنهادات عالی ای که دادی عزیزم من نمیگم نداریم انفاقا اگه دقت کرده باشی نوشتم هیچوق ...

عزیزم این اتفاقات برای همه هست الان ک گفتی دقت کردم چقد برای ماهم پیش میاد ماه پیش پول یه قسطی رو گذاشتم کنار چندین بار خرج خرابی و تعمیرات و... ولی اصلا ب این قضیه که برکت و...اصلا فکرم نرفت اینا جریانات زندگی هست که برای همه هست

پول شماهم اتفاقا خیلی برکت داره که شوهرت راحت خرج میکنه فقط مدیریت نداره همسرت براشون ارزش قائل نیست

عزیزم منم همین مشکلو داشتم.چند ماه هزینه هارو زیر نطر گرفتمو نوشتم.همسرم هرچی میخرید میپرسیدمو مینوش ...

منم دقیقا تو‌همین حالتم 

به نظرم نشتی پولمونم از کارای شوهرمه 

ما چون خیلی قرض و بدهی و‌قسط داریم شوهرم به همین بهانه پول رو‌دست من نمیده میگه تمرکز ندارم 

امیدوارم قرض های ما هم تموم شه منم خرجی رو به دست بگیرم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

دوستان لطفا آگه کسب و کاری دیدید یک حمایتی بکنید 

با یک لایک 👍

یک کامنت❤

یک فالو🔹🔹

اگر هم نیاز هم داشتی بخر 💸💸

کار خاصی نیست و دعای خیری میاد پشت سرت 🙏

از کسب و کار منم حمایت کنید ممنون میشم 🌼

شوهر من دقیقا اون آدم دومیه همش امید داره و میگه جور میشه خدا میرسونه خدا بزرگه اما من آدم ریسک پذیر ...

مثبت اندیشی هم در حد تعادل خوبه وگرنه اونم زیان داره تا سود

مثلا همسر من زیادی خوشبین هست

همیشه میگه طلا میاد روی ۲ تومن

کو ؟ کی ؟ مگه ممکنه

خوش‌بینی همراه با منطق  و تلاش درسته 

مثلا می‌خواستیم ماشین بخریم ،قیمت همینطوری داشت بالا می‌رفت همش میگفتم بیا بریم چند تا ماشین ببینیم همش میگفت حبابه میاد پایین

آخرش ۱۰۰ تومن گرونتر خریدیم

مرسی از همه دوستان که نظر دادم 

بیشتر نمی نویسم که جو تاپیک بهم نخوره و مدیون کسی نشم 

واقعا یه محیط سالمی هست این تاپیک 

امیدوارم همه خیر ببینن 

حالا که نظرات رو خوندم میفهمم بی برکتی نیست و از بی خردی میاد 

امیدوارم که زندگی همه غرق خیر و برکت باشه مخصوصا تو این روزهای کشورمون 

منم دقیقا تو‌همین حالتم به نظرم نشتی پولمونم از کارای شوهرمه ما چون خیلی قرض و بدهی و‌قسط داریم شوهر ...

خوب شما بگو ی مبلغی فقط برای هزینه خوردو خوراک بده به شما.همون هزینه ای که خودش میکنه بده دست شما.خانمها خیلییی بهتر مدیریت میکنن.من یکی دوماهم نشتیهارو مینوشتمو میگفتم مثلا این هفته ی تومن نشتی داشتی که میشد باهاش چندتامرغ خرید و واقعا تاثیر گذاشت و دیگه یاد گرفته بود موقع خرید به من نشتی نشتی یاداوری میکرد😂

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
مثبت اندیشی هم در حد تعادل خوبه وگرنه اونم زیان داره تا سودمثلا همسر من زیادی خوشبین هستهمیشه میگه ط ...

شوهر‌من از اونور بوم‌ افتاده 

سر همین خوش خیالیش ازش کلاهبرداری شد و هنوز بعد ۳ سال درگیر بدهی هستیم 

من دعای همیشگیم‌اینه که خدایا به عقل ما برکت بده 

چون عقلی که برکت داسته باشه هر تصمیمی رو نمیگیره هر حرفی رو نمیزنه هرجایی نمیره به هرچیزی بله یا نه نمیگه 

منم دقیقا تو‌همین حالتم به نظرم نشتی پولمونم از کارای شوهرمه ما چون خیلی قرض و بدهی و‌قسط داریم شوهر ...

ماهم تا عید کلی بدهی داریم همه رو توی دفتر نوشتم با تاریخ و...که از دستمون در نره مردا متاسفانه مدیریت ندارن زیاد تو این زمینه و بیشتر برباد میدن

سعی کن شوهرتو متقاعد کنی که بسپاره به شما

چقدددد تو خوش قلبی و چقد ندیده و نشناخته بهت حس خوب دارم...پشت هر پستی که میذاری یه خیرخواهی قلبی نه ...

نتونستم فقط به لایک بسنده کنم ،منم همین حس رو نسبت به دوست عزیز دارم ...  

بیشتر برامون پست بزار

برای اقتصادی شدن پستمون گوشت گرم بازار خریدم خیلی قیمتش خوب بود ،هرسری کیلویی ۷۰۰ میخریدیم این سری نصف در اومد ..

یه ۱۵ کیلو سیب زمینی بهمون دادن که روشو پارچه کشیدم خراب نشه ..

پونصد از خرجی زدم به کارت پس انداز 

مرسی دوست عزیزم خودمم همین عقیده رو دارم که اشکال کار ما خرج های ۵۰-۶۰ تومنی شوهرمه ولی خب من نمی‌دو ...

بی برکتی نیست

نشتی داره

مثل این میمونه شما یه ظرف بزرگ داری همش پارچ پارچ آب می‌ریزی هی نگاه میکنی ای خدا پس چرا پر نمیشه

چرا چون نشتی داره از یه جایی آب داره خارج میشه

برای شما هزینه های غیر ضروری این نشتی ها هستن

با همسرت صحبت کن بلاخره این چرخه معیوب باید یه جایی اصلاح بشه

کل حقوق مثلا ۵۰ تومن

۵ تومن هزینه های همسر

مثلا ۵ پس انداز

بقیه اش هم اقساط و خرجی خونه

شوهر‌من از اونور بوم‌ افتاده سر همین خوش خیالیش ازش کلاهبرداری شد و هنوز بعد ۳ سال درگیر بدهی هستیم ...

خیلی از مردها همینن

مثلا ما خونه فروخته بودیم هنوز مبلغی از پول مونده بود و خریدار نمیداد میگفت دو هفته بعد

همش میگفت کلید بدین

شوهرم دستشو کرد تو جیب کلید رو دربیاره 

گفتم تا کامل پولو پرداخت نکنید کلیدی در کار نیست

ایشون گفت یعنی به من اعتماد ندارید

گفتم من مگه شما رو میشناسم  نه

شما رو توی بنگاه دیدم و معامله ای انجام شده

شما پولو بده همین الان کلید رو بدم

فکر کن قبلش کلی ناله که ندارم و نمیتونم 

همون لحظه چک بین بانکی رو از جیبش درآورد و تحویل داد

بعد به زبون خودشون برگشت به خانمش گفت اینم زنه تو هم زنی(از،یه شهر دیگه اومده بودن)

البته فکر نمی‌کرد من و بقیه متوجه بشیم  

خیلی ناراحت شدم به خانمش اینجوری گفت ولی اصلا نشون ندادم که فهمیدم چی گفته 

دقیقا مسئله منم همینه که ما نه پول کرایه خونه میدیم نه برنج و گوشت همیشه هم سر مرغ و چرخی خریدن و با ...

احتمالا همسرت بی تدبیر ،با اون ۴ تومن که دست خودته نیازهای خودت و بچه رو تا حد امکان برطرف کن و به فکر این باش پول بیشتری سپرده کنی اگه امکان کار کردن نداری  

2810