2777
2789
ابتدا شاکر باشید هیچ وقت نگید نداریم نمی رسونیم حتی اگر واقعا همین جور هست از درآمد به نیازمند ها کم ...

گلی جون چقدر زیبا گفتید

هر بار که طلا میخرم بلافاصله  مبلغی رو به خیریه میدم

۵۰۰ متر اونورتر از طلا فروشی  مرکز خیریه هست همین طور که شاد و خرامان قدم برمیدارم بابت خرید طلا (اصلا اهل استفاده از طلا نیستم حتی یه گوشواره کوچولو ،ولی صرفا جهت پس انداز که ایشالله صرف شادی بشه میخرم)

توی ذهنم میگم یه سهمی هم برای این خیریه توی این پس انداز من هست

یه باز ۱۰۰ تومن یه بار ۱۵۰ هر دفعه یک مبلغ ناچیز

ولی مطمئن هستم همین مبلغ خیلی ناچیز از دیدگاه خداوند مهربون پنهان نمیمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما لطف دارین گلماتفاقا شما هم از اون کاربرایی هستین که حس خوب بهش دارم الهی شکر میگذرونیم با ...

درود مهربانو جان 💚🫶 خدا رو شکر خوبیم😇

امیدوارم همیشه به شادی و سلامتی سر گرم روزگار باشید عزیزم  🤲

عمرتون دراز 😘 عشقتون پایدار😍

برای خورشید پس از شبهای طولانی
منم استرس گرفتم چون اینا مخفیه دوران مجردیمن و سالهاس مونده خونه پدریم ( نیم سکه /ششصد تومن بود خرید ...

من از چند جا پرسیدم گفتن با شمش معاوضه کنی ضرر میکنی چون هر یک گرم شمش حداقل ۳۰۰-۴۰۰ تومن کارمزد داره، والا راستش ما هم الان چند روزیه فکرمون درگیر شده، حالا اگه تونستیم راهی پیدا کنیم میام میگم

دوستی دارم که فامیلم هستیم

ایشون تکه کلامش بدبخت و بیچاره است

مثلا میخواد بگه بچم مریض شده میگه بدبخت، پسرم مریض شده

میخواد بگه حقوقمون رو هنوز واریز نکردن

میگه من بیچاره هنوز حقوق شوهر بدبختم رو ندادن

هر بار به خنده بهش گفتم فلانی این کلمات رو استفاده نکن 

ولی انگار ملکه ذهنش شده و نمیخواد تغییری در کلامش ایجاد بشه در واقع تلاشی نمیکنه

همش میگه آخرش بچه هامون بدبخت میشن.منم گفتم در مورد بچه های من لطفا این جمله رو به کار نبر

باورتون نمیشه هر چقدر هم تلاش میکنن به هیج جا نمی‌رسند 

مدام بیماری ،مدام بدبیاری

شوهرش بسیار پرتلاش و اکتیو

همین خانم هم به شدت قانع و کم توقع

یه روز یکی میزنه به ماشینشون فرار میکنه

یه روز دیگه یه اتفاق دیگه

هر چقدر بهش میگم کلمات انرژی دارن  حداقل پیش بچه هات نگو که اونام یاد بگیرن اصلا انگار که نمیشنوه

برعکس دوست دیگه ام خیلی مثبت نگره 

همیشه از کلمات مثبت استفاده میکنه همش میگه خدا رو شکر ایشالله یه پولی جور میشه یه سفر توپ میریم همون موقع به شوهرش پاداش میدن ، میرن سفر و حسابی لذت میبرن

ممنوووووونم. خیلی لطف کردین. الهی دست به هرچی میزنین طلا بشه💚🌷🌷🌷نسبت آب و سرکه سیب و شکر و نمک و ...

سلامت باشید گلم لطف دارید 💜

وقتی سیب ها رو ریختید داخل دبه باید مقدار آبی که میریزید به اندازه ای  باشه که یک بند انگشت بیاد روی سیبها 

نسبت شکر و نمک هم هر۴  کیلو سیب یک قاشق نمک ۴ قاشق شکر یک لیوان سرکه 

اگه ظرفتون شیشه ای باشه خیلی بهتره 

بازم سئوالی داشتید در خدمتم😍

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام عزیزم ، به قول معصومه جون ، پولاتو باکس بندی کن گلم ، من اینجا خیلی در مورد این باکس بندی خوندم ...

مرسی دوست عزیزم بابت راهنمایی خوبت 

من ماهانه هرچقدر هم برای هزینه های اتفاقات پیش بینی نشده کنار بذارم باز نمیرسونه 

مثلا شما درنظر بگیر ما ماهانه ۲۵ تومن درآمد داشته باشیم یهو آسانسور خراب شه ۴۰ تومن فقط هزینه تعمیرشه 

نمیدونم چرا اینقدر اینجور خرابی ها توی خونه ما رخ میده با اینکه خونه ۵ سال ساخته 

تو‌خونه هم نماز خونده میشه همیشه هر روز چندین مرتبه آیت الکرسی و چهارقل میخونم 

ولی همش بد بیاری میاریم 

الانم شوهرم باید گوشیشو بفروشه تا بتونیم برای آسانسور درایو جدید بگیریم 

در مورد باکس بندی هم خرجی خونه دست من نیست شوهرم پول رو به من نامیده و وقتی میکم چیکار میکنی خودشون نمی‌دونم چیکار میکنه همش میگه دارم قرض و قسط میدم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من دیشب اومدم بنویسم که تاپیک بسته بود 🥲 دوستان خواهش می‌کنم راهنمایی ...

سلام عزیزم من اینجور وقتا ایه ۱ تا ۱۶ سوره رعد رو میخونم ب سرکه و میپاشم ۴گوشع خونه یکمم میخوریم ازش اعضای خانواده خیلی خوبه سریعا تاثیرشو میبینی 

سنگینی و برطرف میکنه 

حتما امتحان کن امیدوارم حل بشه

2810