دوستان عزیز إن شاالله تنتون سالم و دلتون شاد و جیباتون پر پول باشه...
من اینجا بیشتر خواننده خاموش هستم با اینکه سنم کم هم نیست ولی اینجا خیلی چیزا یاد میگیرم
گاهی هم شاید نکته ای رو گفته باشم جهت دین به تاپیک...
یه خواهشی از همتون دارم
لطفا حس پاکی و صداقتی که اینجا در جریانه با نیش و کنایه و تیکه انداختن از بین نبرید...این بیرون همه زخم خوردن
هر کسی خودش میدونه و خدای خودش که چه دردی تو دلشه...
لطفا و لطفا و لطفا اگه تجربه و حرف به درد بخوری دارید که به موضوع تاپیک میخوره مشتاقانه میخونیمتون...ولی تو رو جون عزیزتون فضای تاپیک رو متشنج نکنید
اینجا جای خاله زنک بازی نیست...
والا یه عده دارن و نیاز نیست به رخ بقیه بکشند
ولی یه عده مخصوصا قشر کارمند و کارگر روز به روز سفره شون و شرایطشون داره بدتر میشه...
اونایی که نیاز به صرفه جویی و پس انداز ندارن لطف کنند برن تاپیک های دیگه سر بزنن والا اینجا برای خیلیا نکات آموزنده داره...قبلا هم یه بار گفتم آدمایی مثل معصومه که میان ریز زندگیشون رو میگن واقعا شهامت به خرج میدن...
من خودم چند سال از معصومه بزرگترم ولی واقعا ازش خیلی چیزا یاد گرفتم
بیایید به جای پرده دری و منم منم کردنا و به رخ کشیدن دارایی کم و زیاد مون یا روش زندگیمون اگه راهکار یا تجربه ای داریم بنویسیم تا شاید به درد کسی بخوره...
بیاییم انرژی منفی خودمون رو تو پستها یادگار نذاریم...
تا میتونیم از خودمون رد خوب و حس خوب به جا بذاریم
من مطمعنم اینایی که اینجا حس منفی میدن تو زندگی واقعی شون هم فقط به دنبال ثابت کردن خودشون به بقیه هستند...زندگی خیلی کوتاه به خودمون بیاییم...
آدمایی مثل معصومه بدون سانسور از خود واقعیشون مینویسند و خیلیا دارن درس زندگی میگیرن ازشون...همه مون عقل داریم میتونیم حرفای همدیگه رو تو دلمون قبول کنیم و به کار بگیریم...میتونیم رد کنیم و بگذریم...نه اینکه هر چند وقت یه بار بکوبیم تو صورت طرف مقابل...
لطفا جبهه نگیرید...من کلی حرف زدم...
برای اینکه پستم غیر اقتصادی نشه یه تجربه بهتون بگم
من از عید به اینور خیلی تو قسط و وام انداختم خودمو و واقعا شرایط زندگیم رفته رفته داره سخت میشه...برای یه کار خیری مجبور شدم طلا بفروشم...چون پس انداز تو کارتم نگه نداشته بودم و همه رو تبدیل به طلا کرده بودم
به هیچ عنوان هم اهل قرض گرفتن از کسی نیستم چون عزت نفسم اجازه نمیده
دیگه دور از چشم همسرم یه تیکه طلای مخفی خزیده شده رو فروختم تا درس عبرتی بشه که تو کارت جدا پول مخفی داشته باشم یه مبلغی...