2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من ماهی یک تومن از بابام پول میگیرم خرج همه چی با خودمه از لباس های تنم تا خورد و حوراک درماه ...

عزیزم اول بگو در هفته چقدر وقت آزاد داری؟ اگه میتونی هفته ای یک یا دوروز شاگرد خصوصی بگیر. به خصوص کلاس های دبستان رو. 

ارز فیلیمو مدرسه یا کلیپ های دیگه، یکی دوتا درس پرکاربرد مثل ریاضی و زبان رو آموزش ببین. بعدش خودت آموزش بده.

قشنگ اتاقت رو تمیز کن تا شاگرد بیاد خونتون. حیف که من زمان دانش آموزی بلد نبودم.

دوما برای پولت به عنوان پیشنهاد میگم که از ۱ تومن ۵۰۰ تومن رو از میلی طلا بخر هرماه. وقتی به دوگرم رسید برداشت کن و باهاش پارسیان بخر. منتهی پشت رسیدی که میگیری همه اطلاعات خرید اعم از اسم و آدرس طلافروشی، شماره پیگیری تاریخ و ساعت و همه چیز رو مجدد بنویس و با چسب پشت کارت پارسیان بچسبون

اولش خیلی کمه ولی انشالله برای کلاس های کنکورت. برای برای خرید کتاب های کنکورت یا برای گوشی و لپتاپ دانشگاهت میبینی که شد. قدم های کوچیک ما رو موفق میکنه.

از ۵۰۰ تومن باقی مونده 

ماهی ۲۰۰ بذار برای لباس و آرایشی. هرچند ماه که جمع کنی میشه باهاش یک وسیله مورد نیاز بخری. از الان جمع کنی میتونی برای عید نوروز یکی دوتا تیکه که خیلی لازم داری رو تهیه کنی

ماهی ۷۰ بذار برای خوراکی مدرسه یا کافی شاپ که با دوستات بری

ماهی ۳۰ بذار برای هدیه به دوستات. ۳۰ تومن کمه اما هر ۴ ۵ ماه یکبار که تولد دوست صمیمیت هست میشه یک هدیه مناسب خرید.

ماهی ۲۰۰ هم بذار برای وسایل مدرسه و خرج های پیش بینی نشده

برای اینکه بتونی باکس بندی کنی هم یک کارت بل و بانک برای خودت بگیر. اما نمیدونم به زیر ۱۸ سال هم میدن یا نه. اگه دادن که هیچ

اما اگه ندادن خودت حواست باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانما برای پرینت جزوه تو مشهد چیکار کنم خیلی گرون شده چندتا برگه گرفت صد تومنی جایی میشناسید ارزون ب ...

عزیزم دانشگاه فردوسی خیییییلی ارزون تره.

حدودا نصف بیرون میگیرن

اما باز توی دانشگاه فردوسی یک جا از بقیه جاها ارزون تر بهت آدرس میدم بری. از هرکی بپرسی هم راهنمایی میکنه کجا بری

اول برو دانشکده کشاورزی

روبه‌روی دانشکده کشاورزی، ساختمان رفاه دانشجویان هست

بغل ساختمان رفاه یک داروخانه و یک تایپ و تکثیر هست که خیییییییلی ارزون میده

هربار اونجا میدم پرینت بگیرن برگام میریزه از قیمت مناسبش 

امیدوارم به دردت بخوره 😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم اول بگو در هفته چقدر وقت آزاد داری؟ اگه میتونی هفته ای یک یا دوروز شاگرد خصوصی بگیر. به خصوص ک ...

چقدددد تو خوش قلبی و چقد ندیده و نشناخته بهت حس خوب دارم...پشت هر پستی که میذاری یه خیرخواهی قلبی نهفته است و اینو خوب فهمیدم تو این مدتی که اینجام

چقدددد تو خوش قلبی و چقد ندیده و نشناخته بهت حس خوب دارم...پشت هر پستی که میذاری یه خیرخواهی قلبی نه ...

جدی میگی؟

من خودم دقت نکردم. مرسی که تو دقت کردی عزیزم  

اخه اینجاییم که کمک کنیم نه اینکه پز بدیم. حالا یک کوچولو پز دادن عیبی نداره   

ولی بیشتر باید کمک کرد

شهزنان عزیزم من همیشه میگم باید کمک کنیم که خدا به ما کمک کنه و ببخشیم که خدا ما رو ببخشه. گرچه که من مسلمون هستم اما این یک آیه (نقل به مضمون ) از کتاب انجیل هست

. یعنی یک چرخه از روابط انسانی راه میفته. شاید در موقع نیاز من از اون شخصی که قبلا کمکش کردم کمکی دریافت نکنم؛ اما دست خداوند روی زمین توسط فرد دیگه ای به من نشون داده میشه

باورت نمیشه من برای پایان نامه ارشدم که سال 1400 بود، تنها 2 میلیون تومن خرج کردم. هی از این ور و اونور برام رسید. مواد ازمایشگاهی و گلدون و اینا. یک استادم بهم یک ذره کوچولو از ماده ای رو داد که اگه میخواستم بخرم 1 میلیون اون زمان قیمتش بود.

موضوعمم در حد دیگران بود. نه اینکه فکر کنی خیلی پایین تر. دقیقا هم سر تایم دوسال تموم کردم.

به هرکی میگفتم من اینقدر هزینه کردم باورشون نمیشد. همه بالای 10 15 میلیون خرج کردن. خب اینها اگه برکت خدا نیست پس چیه؟

اهاا 🌹🌹از همه فروشگاه ها میشه خرید کرد یا فقط افق کوروش

هر فروشگاهي كه با تارا قرارداد داشته باشه من كوروشو خبر دارم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم دیدم شما ماشالله در زمینه ی خرید ملک تجربه ی خوبی دارین خواستم اگر امکان داره در مورد شرا ...

عزیز من بودم میخریدم.ببین طلا رو میشه کم کم خرید اما خونه رو نمیشه.نمیدونم کامنتای قبلمو خوندی یا نه من خونه خریدم متری ۲.۵۰۰الان اون خونه رو بالای ۸۰میخوان ازم نمیدم.یا برات گفتم همین خونه ای که حدود یک هفته ام نیست معامله کردیم ۵تومن بالاتر از قیمت خرید ما مشتری اومد یعنی میشد تو یک هفته بالای ۴۰۰سود که باز گفتم نه هدفم اصلا کوتاه مدت نیست.ما هروقت خونه‌خریدیم واقعا برامون سوداور بوده چون گفتم اول فقط لوکیشن ملک واسم مهمه.بنظرم الان اگه پول داری بخر و دیدت بلند مدت باشه.اونوقت میبینی تا سال بعد حتی طلاهاتم تونستی بگیری.باز خودت فکرکن ببین چه کاری کنی به صلاحته.من گفتم خودم بالای ۳ماه گشتم و دراخر وقتی دیدم قیمت خیلی مناسبه خریدم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم من چند دفه هم که سکه پارسیان یک گرمی گرفتم قیمت یک گرم طلا حسابم شدهاون نوعی که شما میفرمایید ...

سکه یک گرمی بانکی مثل ربع و نیم و تمام برای همین حباب داره و قیمتش بیشتر و به همون روال رشد داره.پس ضرر نمیده همونه قیمتش

2810