2777
2789
منم بارها تو بانک شاهد دعوا سر وام بودم ک حق هم با مشتری بودهبه خاطر همین هیچوقت امیدی به وام نداشت ...

آخرین وامی که از بانک دولتی گرفتیم وام ازدواج ۱۵ سال پیش بود . اونم ۱ میلیون بود  حدودا اگر اشتباه نکنم . 😅

بقیه وام ها رو از صندوق های قرض الحسنه گرفتیم . با سود ۴ درصد . ولی دولتی ها ووخصوص ها تاو۲۴ درصد سود میکشن ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی ببخشید الان 7تومن دارم نمی‌دونم باهاش چی بخرم می‌دونم خیلی کمه برای خرید طلا اماچکارش ک ...

نه عزیزم چرا کم باشه؟؟

یک انگشتر میشه برات

دست دوم بخر و حواست باشه بیشتر از ۷ درصد حساب نکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من جای شما باشم از بازار ازاد ماشین متناسب پولم میخرمیا اگه هدف سرمایه گذاریهبصورت پله ای طلا میخرمی ...

منم نظرم روی طلا هست، همسرم میگه تا انتخابات آمریکا صبر کنیم چون امکان داره یکم طلا ارزونتر بشه

آخرین وامی که از بانک دولتی گرفتیم وام ازدواج ۱۵ سال پیش بود . اونم ۱ میلیون بود حدودا اگر اشتباه ن ...

منم تو عمرم فقط وام مسکن موقع خرید خونه گرفتم

و ویپاد😂😂😂😂

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام دوستان یه خانواده پنج نفره چقدر باید باشه خرجشون تو یکماه؟

بسته به سطح رفاه داره

متوسط بیست میلیون از نظر من

ولی به خیلی چیزها بستگی داره

سطح درامد

شهر

محله

سطح توقع 

سن و سال

وضعیت سلامت

حدودا ۵۰اما ۲۵میره قسط

از نظر من همون قسط پس اندازه

ماهی پنج کنار بزارین

برای بالا وایین ها

بیست هرج مواد غذایی متوسط 

پروتئین مثل گوشت گوسفندی و مرغ و برنج

لبنیات

میوه

مغزها

سبزیجات

البته که یادتون باشه اینجا هیچ قطعیتی در کار نیستیهویی ممکنه ارامش برقرار بشه و ملک جهش خوبی کنههیچ ...

بله متوجهم. منتها کلا چون بازار ملک راکده و درواقع نقدینگی در بازار موجود نیست برگ برنده با خریداره مخصوصا خریداری که دست به نقد باشه

واقعا شرایط برای تصمیم گیری پیچیده است منم اومدم نظرات تمام دوستانو میخونم

سپاس از رهنماییتون

افرین که اینقدر جمع کردی 😍از میلی طلا بخر تا هی ترغیب بشی بیشتر جمع کنیبیا بهمون بگو برای عید نوروز ...

شما از میلی طلا خریدی ؟ معتبره ؟ یکم در موردش توضیح میدی لطفا ؟ من چندبار خواستم ثبت نام کنم ، چون کد ملی میخواست ، گفتم پسفردا یه بهونه ای میشه واسه مالیات گرفتن ، حالا بیا و درستش کن 😅

2810