2777
2789
این تاپیکاروخوندم فهمیدم اصلابلدنیستم زندگی کنم وپس اندازداشته باشم همیشه بایددستم جلوشوهرم درازباشه ...

عزیزم اولا که دخترت کاملا عادیه همه بچه ها تقریبا تو این سن اینجوری هستن. باید کم کم عادتش بدی مثلا بگو یه چیز میخرم باشه ولی دیگه همینه. یکم گریه کنه عادت می‌کنه.

دختر منم همینه بااینکه دوسالشه من یه چیزی که نیازه براش میخرم دیگه تا آخرش میگم اینو برات خریدم دیگه نمیخرم خودشم بکشه نمی‌گیرم.پسرم هم شیش سالشه همینه.مقاومت کن هیچی نگو یکبار بگو و دعوا و کتک نباشه به مرور زمان می‌فهمه فقط باید صبر داشته باشی💚 در مورد قسط ها هم با شوهرت ببند که یارانه برا تو باشه بعد هر دفعه از یارانه مثلا دویست تومن پس انداز اجباری کن حتما بقیه شو خرج کن.

یا اگه پول مشخص نمیده هردفعه داد ده درصد شو پس انداز کن حتما.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون من عاشق چالشات هستم وهمه رواجرامیکنم میشه لطفن بیشترازخانه داریت بگی من خیلی چیزهاازتون ی ...

خریدکردن بالیست خیلی بهم کمک کرده 

دیگه بادیدن ویترین رنگارنگ فروشگاه وسوسه نمیشم وخریداضافه نمیکنم 

خریدن ازفروشگاه زنجیره ای بصورت حضوری یانهایت عجله داشته باشم ازاوکالاهم خیلی بهم کمک کرده وکلی هزینه هاموپایین اورده 

قبلاسرحساب ازسوپری میاوردم وقتهایی که عجله داشتم 

که حساب کردم دیدم اصلابصرفه نیست وکلی میکشه روشون دیگه ازش جنس نمیارم ولی شوهرم بعضی وقتهامیره ازش میاره نمیتونم جلوش بگیرم متاسفانه رفیقشه 😐😐

خیس کردن وپختن حبوباتم هم خیلی کمک کرده درصرفهذجویی دروقتم وصدالبته کم کردن هزینه هام 

من متاسفانه بعضی روزهاکه صبح هاخواب میمونم برانهار

میمونم که چی بزارم ویارومیارم به سرخ کردنی که کلی روغن وبرای سلامتی مضرره یاغذای بیرون 

اماالان کارم راحتره مثلا امروزخواب موندم تابیدارشدم شوهرم سریع گفت خب نهارچیه؟؟؟برم غذابگیرم 

گفتم نه عزیزم الان خودم درست میکنم یه بسته عدس دراوردم سریع کته عدس گزاشتم مرغم مزه دارشده داشتم توفریزرباسیب زمینی ویه حلقه های گوجه گزاشتم فر

تاکته ام دم کشیدمرغهامم پخته بودن 

بازم چیزی یادم بیادمیگم براتازه واردهایایاداوری بشه برابقیه بنظرم همین جورکه خودم کلی چیزازاینجایادگرفتم وبکاربستم کلی بدردم خورده بایدبیام بگم شایدبدردکس دیگه ای هم خورد

بقیه خانمهاهم بگین ازخانه داریتون خیلهامثلامن مامانشون این نکات ویادشون نداده البته که سبک زندگی مامانهامون بامایکی نیست واونهامثل مامجبورنبودن به این جزئیات مواظب خرج ومخارجشون باشن خداشکرالانم وضعشون خیلی خوب وعالیه ازلحاظ مالی 

ولی زمونه مامتاسفانه خیلی سخترشده 

منم موافقم.از قدیم الایام رسم بوده عروسی ها کادو جمع میشده برای کمک به خرج های عروسی و اول زندگی از ...

مادرشوهر من دفتر عروسی خودم و برادر شوهرم و حتی خودشو هم داره و یکی از اقوام همسرم که جوان هم هست کادو هوایی که میگیره یا میده می‌نویسه. در اقوام ما اینجوری رسمه که از چند ماه قبل به فکر جمع کردن و آماده کردن کادو هستن.چون مقوله مهم و تو چشمی هست.برادر خودم سال دیگه عروسیشه خوب خودش میگه انشالله پول شام و تالار در بیاد من راضی هستم.واقعا هزینه عروسی زیاده خوب طرفم توقع داره اینهمه هزینه می‌کنه یه کادو درست و حسابی بگیره.

همین کرایه ادمو زمین میزنه. نمیشه رهن کامل کنید اون پولای احاره جمع کن هثاز این طرخهای مسکن مهر ثبت ...

پول رهن کامل که نداریم اصلا مسکن مهر هم گرفتیم هی میگفتن پول بیارید دیگه نتونستیم فروختیمش ۲۰ملیون گذاشتیم روی پول پیش خانه

خیلی سال پیش بود سری اول بودیم

در راستای صحبت شما درمورد برکت پول ،من همیشه میگم کم باشه ولی با برکت باشه،،چیزایی که برکت رو از بین ...

عزیزم ممنونم که برامون نوشتی حرفات عجیب به دل میشینه خدا کنه واسه حال دلمون و آرامشمون هم شده رعایتشون کنیم😍😘💖

عزیزم میلی نیم درصده طلاسی دواما میلی از ٨٠٠ تومن به بالا نیم درصد حساب می‌کنهدر هر حالت خیلی فرق ند ...

مرسی عزیزم...منم به امیدخدابرنامشو دانلود کردم ۱۰۰تومن ازخرج خونه رو خریدزدم شد۲۱میلی..

گفتم کم کم خریدبزنم تا اطمینان بهش بیشتربه رفته رفته زیادش کنم..۲۱میل میشه ۲سوت یا۲۰سوت؟بعداگربخوام بفروشم چقدرطول میکشه تاپولش برام واریزبشه...

عزیزم ممنون که راهنمایی میکنید.

ساله ۸۹ بوده اشتباه زدم ۱۰ سال پیش ربع ۸۸ تومن بوده حقوقم فکر کنم شصت تومن بوده طلا هم نزدیک ...

میفهمم که شرایطت سخته و نمیتونی جبران کنی و ناراحتی و شوهرت هم بهت فشار میاره.و این وسط موندی ولی اینا همش توجیه.

ولی بازم طبق گفته خودت بیشتر از حقوق یه کارگر بوده من باشم پولامو جمع میکنم از دیوار یه طلا یا بدون اجرت یه طلایی میخرم حتما.

مرسی عزیزم...منم به امیدخدابرنامشو دانلود کردم ۱۰۰تومن ازخرج خونه رو خریدزدم شد۲۱میلی..گفتم کم کم خر ...

هر میلی یک سوت یعنی ۲۱ سوت میشه ۲۱ میلی من تا حالا نفروختم ولی فک کنم پایا بشه

خانم هایی که میگن وسایل خونه مون کهنه هست ، من سر دخترم باردار بودم همسرم بیکار شد هزینه بیمارستان و ...

منم یه موردی درباره کهنگی وسایل خونه بگم 

وسایل خونه حتی اگه پوسیده هم باشه ،وقتی دل شاد باشه و آرامش تو خونه جاری باشه ،ب چشم اعضای  خونه مخصوصا مادر خونه ،شیکترین و لوکس ترین میاد🤩 

امان از روزی ک دل شاد نباشه💔

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

چند وقت بود این تایپیک گم کرده بودم خوشحالم الان دوباره پیدا کردم امروز قرار بود ناهار بریم بیرون الان که این تایپیک و پیدا کردم دودل شدم برم بیرون نرم بیرون 😂😂😂

گشنم هم هست ولی عذاب وجدانم گرفتم برم بیرون کلی پول رستوران میشه 

کاش فردا این تایپیکو پیدا میکردم نه الان 😐😐😐

سلام و صد سلام به دوستان جان و جانان ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی ❤️می‌خوام یه چالش به چالش هامون اضافه ...

سلام عزیزم...واقعاپیشنهاد خوبیه...من که هستم ..ولی خواهشا عزیزانی که لایک میکنیم جانزنیم...انرژیمون بالابمونه اینجوری خیلی خوبه..من تاعیدباید۱۴ملیون جمع کنم .ایشالاازاین روش بهش برسم...

طلاسی روهم شاید نصب کنم برای خرج های عید بنظرتون خوبه؟

میفهمم که شرایطت سخته و نمیتونی جبران کنی و ناراحتی و شوهرت هم بهت فشار میاره.و این وسط موندی ولی ای ...

نه یک ششم پوله کار گر بوده   

ظهر به ذهنم رسید  دو تا پسر داره  ربع سکه  رو تقسیم دو می کنم  یکی برای دامادی پسر اولش    پسر دیگش رو هم نصف سکه ربع به روز می دم شب دامادیش 

2810