2777
2789
سلام،عزیزان خانوما من تا حالا آنلاین خرید طلا نداشتم میخوام میلی گلد نصب کنم آیا معتبر هست دوستان

بله معتبره 

اگر دوست داشتی هنگام ثبت نام کد من رو بزن لطفا 

به من و شما پنج میلی گرم طلا میده

milli-nxvjq
کد معرف میلی

اره منم همین فکرو میکنمولی حقیقتش میترسم چون خونه نوسازه میترسم دست مستاجر داغون بشهنمیدونم گیج شدم ...

انشالله نشه،ولی هرچیزی که خراب بشه شما از پیش مستاجر کم میکنید برای خرجیش 

بعد من چرا میگم ماشین،با این هدف که ماشین میتونه درآمدی ازش داشته باشین و به سرعت بیشتری بتونین رهن رو جور کنید 

انشالله خیر باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما یک مشورت داشتم من ۱۰ سال پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی داده بهم الان پسرش دا ...

سلام عزیزم چون نظر خواستی میگم حتماباید جور کنی و بدی اگر هم نتونستی یه طلا بگیر یکم ارزون تر و حتما عذر خواهی کن که نتونستی جبران کنی.

درباره حرف دوستان هم زمانی که کادو می‌گرفتی هم خوشحال و هیجان زده شدی و مطمعنا خرجش کردی و اون موقع قیمت بالایی داشته من نگاه کردم سال ۹۳قیمت ربع ۲۸۰هزار تومان بوده ما عروسی گرفتیم و بالاترین کادو ۶۰هزار بود 😅

خودت ببین و قضاوت کن واقعا حرف شوهرت هم بی پایه هست می‌خواسته کادو رو نگیره.

این حرفا در حالی هست که روال و تفکر زندگی خودمون هم همینطوره. 

و حتی من نمیام به این فک کنم طرف ده سال پیش چه کادویی داده کادویی میدم که در شأن خودم باشه.البته بستگی به طرفم هم داره😘

میلی گلد چیه

برنامه خرید و فروش طلاست 

با کارمز خیلییی کم. 

می تونی انلاین طلا بخری

اگر هنگام ثبت نام کد دعوت بزنی

پنج میلی گرم من و شما طلا جایزه میگیریم

milli-nxvjq
کد معرف میلی

واقعا حرف حق همه ی خواهر برادرام طلا دادن هیچی نگفتن این یکی اخلاقش خاصه حتی از باغ چیزی میا ...

اینو کلابیخیال پس.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم چون نظر خواستی میگم حتماباید جور کنی و بدی اگر هم نتونستی یه طلا بگیر یکم ارزون تر و حتما ...

منم موافقم.از قدیم الایام رسم بوده عروسی ها کادو جمع میشده برای کمک به خرج های عروسی و اول زندگی از دست جوونا گرفته بشه

مثلا من الان میخام برم عروسی ۱۰ میلیون کادو میدم خب جمع کردن این ده تومن برام راحته ولی طرف که عروسی میگیره کلی هزینه ها داره،

عوضش منم عروسی داشتم طرف میاد کادو میاره و کمکی به حال من میشه.

ما تو عروسیامون پول تالار و عروسی و و حتی اضافی تر جبران میشه..

ضمن اینکه ما با توجه به جیبمون نسبتمون با طرف و کارایی که طرف برامون کرده کادو میبریم و اونجور حساب کتاب نمیکنیم که طرف هرچی اورده مام همونو ببریم.

خب اون برادر شما بود اون موقع ربع داده سرت پیش اقوام بلند بوده،الان شما ایشونو سربلند کنید.اشکال نداره میگی داداش بوده وظیفش بوده پولدار بوده یچیزی در شان و شخصیت خودتون ببرید که زیادم کم نباشه از کادوی طرف مقابل

ما‌که همیشه سعی میکنیم بیشتر کادو ببریم

الان عروسیام رسما نمایش شده و هزار جور اما و اگر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

این تاپیکاروخوندم فهمیدم اصلابلدنیستم زندگی کنم وپس اندازداشته باشم همیشه بایددستم جلوشوهرم درازباشه ومنت پول بکشم من خانه دارم ویه دختر4ساله دارم که بشدت پول خرج میکنه جوری ک میترسم باهاش برم بازارچیزیم نخرم اینقدگریه میکنه وپرخاشگرکه همه نگام میکنن ازطرفی ام باباش باعث شده اینجوری شه 6ساله ازدواج کردم وهیچ نوع پس اندازی ندارم بجز ده گرم طلاکه اونم مال عروسیمه همش قسطی میخرم وکل پولمومیدم جای قسط خودم میدونم که هیچی بلدنیستم سرزنشم نکنیداونم همش لباس میخرم ویه باراستفاده میکنم ومیندازم دورالان یه عالمه قسط دارم که نمیدونم چطوری بایدپسش بدم میشه لطفاکمک کنیدمنم .یادبگیرم

سلام و صد سلام به دوستان جان و جانان ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی ❤️می‌خوام یه چالش به چالش هامون اضافه ...

معصومه جون من عاشق چالشات هستم وهمه رواجرامیکنم 

میشه لطفن بیشترازخانه داریت بگی من خیلی چیزهاازتون یادگرفتم راجب فریزکردن موادغذایی 

نظم داشتن توانجام کارهای خونه وداشتن روتین 

برنامه غذایی 

برنامه براپرکردن وخالی شدن موادفریزر

برنامه ماهیانه براخریدلباس 

اصلاعاشق روتین زندگی وخونه داریتم 

بنظرم اینجوریی ادم ازهیچش نمیمونه وبابرنامه پیش میره 

اصلانمیدونم کدوم بگم یااینکه داشتن یه فروشگاه برالباس که ازش قسطی لباس برداریم خیلی خوبه منم یه فروشگاه نزدیک خونمون پیداکردم لباسهای خوب باقیمت عالی ازش میگرم قسطی چندشب پیش عروسی داشتیم 

وحقوق هنوزنگرفته بودیم پول داشتیم توحساب ولی چون براوام میخواستم توحساب بمونه بهش دست نزدم وسریع پریدم ازش هرچی میخواستم اوردم اونم نوشت بحسابم🤠🤠

اینجا که من میگم اگه بخوای شرکت کنی حتما باید طرف رو با مشخصات و کدش داخل گروهشون بگم و بگم فلانی رو ...

اینا پروژه های پانزی هستن.

توی گوگل سرچ کنید براتون توضیح کامل میاره.لطفا بقیه هم سرچ کنند.

سلام به همه دوستان گلممن هم در حال مدرسه رفتن هستم چهار روز در هفته تا ساعت دو و ربع مدرسه ام دو شنب ...

سامیه جان شما چقدرررر خوب و منظم برنامه ریزی میکنی ♥️😍

هرازگاهی از مدیریت زمانت برامون بگو 😍

من الان تو شرایطی هستم که تا فروردین عمیقا از نظر مالی تحت فشارم و از لحاظ زمانی و انرژی در پایین ترین سطح ممکن هستم

با اینکه صبح ها 6:30 بیدار میشم، و شروع ب انجام کارهام میکنم اما بازم تایم کم میارم

البتع مامانم معتقده که من انتظارم از خودم زیاده، برای همین حس رضایت پیدا نمیکنم از خودم 🌹

مصرف قهوه و نسکافه و قرص انرژی و ب کمپلکس هم دارم وگرنه که در طول روز غش میکنم از خستگی

یک ساعت قبل یا بعد از اذان میخوابم اما بازم سطح انرژیم خیلی پایینه متاسفانه

آزمایش هم دادم که همه آیتم هام نرمال هست

الان که پست شمارو خوندم،  انرژی زیادی بهم تزریق شد♥️🙏

سلام بچه ها. کسی از بیمه تامین اجتماعی اطلاع داره؟ ۱۱ سال شاغل بودم و سابقه بیمه دارم. ۳۸ سالمه. الان که تو خونم و خانه داری میکنم میخوام برای خودم بیمه رد کنم. تقریبا ماهی ۲.۵ دارم. به نظرتون چه جور بیمه ای مناسب منه؟ میخوام موقع بازنشستگی اگر زنده باشم بتونم حقوق پایه رو بگیرم.

سلام دوستای قشنگم 😍 الهی حالتون خوب و تنتون سالم و دلتون شاد و لبتون خندون و جیبتون پر پول باشه🤲 

قابل توجه عزیزانی که با پس انداز مخالف هستند و میگن من با شوهرم این حرفا رو ندارم و هرگز اینکارو نمیکنم ، یا این گدا بازیا چیه ، چرا بلد نیستید خوب بخورید و خوب بپوشید و امثال این نیش و کنایه ها ....

عزیزم شما راه رو اشتباه اومدی ، شما که اینجا دعوت نبودی چرا بدون دعوت اومدی🤔 آیا شما میتونی بری یه مجلس روضه و بگی اینکارا چیه؟ چرا همتون ماتم گرفتید؟ من اصلأ خوشم نمیاد😒 ولش کنید این افسرده بازیا رو ، آهنگ باز کنید دور هم برقصیم؟ آیا همچین چیزی ممکنه؟ 

معلومه که نه؟ عزیزم شما که تو این مجلس دعوت نبودی و اصلأ اهل روضه رفتن نیستی چرا وارد میشی و مجلس رو خراب میکنی؟ از همون دم در برگرد و برو دورهمی و آهنگ بذارید و خوش باشید😍  

البته نمیدونم دوستان ، منم تو جمعشون قبول دارند یا نه؟ درسته پس انداز بلد نیستم ، و باهاشون نمیتونم همراه باشم ، ولی خدا شاهده از داراییها و خریداشون لذت میبرم و برا تک تکشون ذوق میکنم😍 

عزیزان منظورم شخص خاصی نیست ها ، ولی چندین ساله مردم ورد زبونشون شده آزادی ، آزادی یعنی به سلایق و عقاید همدیگه احترام بذاریم ، اینجا خانوما با قناعت و پس انداز و طلا و خونه خریدن حالشون خوبه ، پس اگه نظم و قانون و پرستیژ حاکم بر  این تاپیک به ذائقه ی کسی خوش نمیاد با احترام ممنون از حضور سبز و بابرکتتون🙏 به امید دیدار در تاپیک های بعدی و دورهمی های قشنگ نی نی سایت 🙏 

خواهش دیگه ای هم که دارم لطفأ وقت و حوصله دیگران رو برای ده تومن پنجاه تومن تلف نکنیم ، مگه اینجا صندوق کمیته امداده که بیا کد منو بزن میلی ، طلاسی ، بلو ، ویپاد ، همستر .... 

درسته خوبه که قدر ریال به ریال زندگی رو بدونیم ولی عزت نفس و شخصیت یک انسان قابل قیمت گذاری نیست ، اصلأ قابل مقایسه با چند هزار تومن نیست ❤️

امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه ، شخص خاصی مد نظرم نیست ، من آیدیا رو دقت نمیکنم و اسم اشخاص یادم نمیمونه کلی خواستم قوانین تاپیک یادآوری بشه و با حرفامون خدایی نکرده دلی رو نشکنیم و خانومی که با چند گرم طلا به آینده و زندگیش امیدوار شده رو ناامید نکنیم🙏 

در آخر دوستان خدا رو تو زندگی فراموش نکنیم و برای هر لقمه ی کوچکی که رزقمون میکنه شکرگزاری کنیم 🤲، چون : 

شکر نعمت نعمتت افزون کند / کفر نعمت از کفت بیرون کند🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیزم چون نظر خواستی میگم حتماباید جور کنی و بدی اگر هم نتونستی یه طلا بگیر یکم ارزون تر و حتما ...

ساله ۸۹ بوده اشتباه زدم ۱۰ سال پیش       ربع ۸۸ تومن بوده حقوقم فکر کنم شصت تومن بوده  طلا هم نزدیک ۲۸ یا ۳۰ تومن بوده

سلام بچه ها. کسی از بیمه تامین اجتماعی اطلاع داره؟ ۱۱ سال شاغل بودم و سابقه بیمه دارم. ۳۸ سالمه. الا ...

من جات بودم همون پول رو از طریق طلا برای زمان بازنشستگیم پس انداز میکنم

البته اگر دفترچه بیمه رو از همسر یا پدر داری

2810