2777
2789
مرسی از توضیحت دوست عزیز نمیشه اسم جایی که سرمایهگزاری کردی رو بگی؟منم میگم اگه در حد پایین بمونه و ...

اینجا که من میگم اگه بخوای شرکت کنی حتما باید طرف رو با مشخصات و کدش داخل گروهشون بگم و بگم فلانی رو من معرفی کردم تا طرفم بتونه وارد گروهش بشه.یعنی اینطور نیس که من اسمشو بگم یکی بره نصبش کنه،باید حتما از اعضا معرفی کرده باشن

ولی همین دوچرخه که میگفتین رو از اشناهامون شرکت کرده بودن سه ماه پیش اینا بیست تومن گزاشتن،بیست تومن سود کردن یه ماهه،بعد اصل پول رو برداشتن با سودش کار میکنن.

اگر کسی از من کدمعرفی و اسم برنامه خواست اخر تاپیکم بگه براش بفرستم.ولی ضرر و زیان و سود این کار پای خودشونه دینی گردن من نیست.کمترین پول سرمایه گزاری ام ۲ میلیون تومنه.کمتر از اون نمیشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستان.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.خیلی وقت بود که تو تاپی ...

واقعا تبریک میگم 😍😍

میشه از شغلتون و روشهای پس اندازتون بگید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.عزیزم طلاسی بهتره یا میلی گلد؟برای کارمزدواینامیگم

عزیزم میلی نیم درصده طلاسی دو

اما میلی از ٨٠٠ تومن به بالا نیم درصد حساب می‌کنه

در هر حالت خیلی فرق ندارد من با هر دو کار میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بذارید منم یه خاطره تعریف کنم از این کادو پس دادن سال ۹۱ عقد دختر خالم بود بعد ماهم اونموقع پولی که ماهانه به عنوان خرجی دستمون بیاد نداشتیم اینقدرم این دخترخالم سریع عقد کردن بعد خواستگاری و یه شهر دیگه بودن که اونم ما نرفتیم دیگه مامان منم خیلی آبرو ترس و خیلی این مدلی که من خاله ی عروسم نباید کم بذارم جلوی فامیل شوهرش رفت یه آبمیوه گیری خرید ۱۰۰ هزار تومن اینو داد کادوی عقد و اونموقع قسطی هم خرید که بازم گرونتر دراومد سال بعدشم که ما توی وضعیت بدی بودیم خونمون آتیش گرفته بود و با چه سختی ای ما پول جور کردیم خونه رو در حد سکونت ساختیم رفتیم داخلش یه روز بود تازه نصفه نیمه وسیله هارو گذاشته بودیم دختر خالم زنگ زد گفت ۶ روز دیگه عروسیمه تشریف بیارید😐

آقا بگم مامان منم اینقدر زن ساده ایه همیشه از بچگی من رویا پردازی میکرد فیلم شو هارو میدید لباس لیلا فروهر رو میدید میگفت میخوام برای عروسی فلانی همین مدل و همین طرح لباس بدوزم همین دختر خالم رو میگفت .دیگه ماهم افتادیم تو تکاپو و واقعا دریغ از ۳۰۰هزار تومن که ما توی دست و بالمون باشه دیگه رفتیم پارچه قسطی گرفتیم از بزار و مامانم گفت یه سایا هم بده گفت سایا ندارم اونوقت سایا ۱۱۰ تومن بود گفت ولی یه سبزی خردکن خوب دارم اونم ۱۱۰ تومنه مامانم گفت اونو بده دیگه رفتیم یه خیاط رو خواهش کردیم ۴ روزه لباس بدوزه و دوتا لباسم قرض کردیم راه افتادیم رفتیم عروسی.حالا بچه ها اینم در نظر داشته باشید که خاله ی من ۳ تا بچه داره و من تک فرزند بودم .رسید چندسال بعد موقع ازدواج من ما تو دوران کرونا سریع استفاده کردیم از اونجایی که هم من هم شوهرم فامیلامون رو میشناختیم گفتیم الکی مراسم نگیریم بیایم پولامونو اول زندگی یه کاسه کنیم خونه بخریم و خداروهزاران مرتبه شکر یه خونه خریدیم و رفتیم توش.بازم گذشت و یه ۶،۷ ماه بعد خالم اومد خونه ی من اونوقت یه ظرف پیوتر آورد کادو و همین شد کادوی خاله ی ما برای عروسی و خونه اولی و پاگشاو....،بعد چند روز دختر همون خالم برگشت گفت من میخوام برم خونه ی عروس مامانم گفت خب برو حالا از زبون مادرم میگم مامانم میگه همون وقت که خالت پیوتر رو آورد من گفتم خدایا من دوسال داشتم اون سال ها قسط کادوهای عروسی ی دخترشو میدادم الان یه چیز نگرفته در حد یدونه ی اون کادوها باشه آخه 😐گفت دیگه گفتم حتما چون کادو رو من به دختر خواهرم دادم اون میخواد یه چیزی برگردونه.روزی که دختر خالم میخواست بیاد خونمون مامانم میگه لباس پوشیدن و آماده شدن دیدم دست خالین گفتم چیزی میخواین ببرین میگفت دختر خالت برگشت گفت نه چی ببریم مامانم چند روز پیش پیوتر برده دیگه 🤨 هیچی دیگه خلاصه اش کنم مامانم گفت منم سریع ۴ تا ۵۰ تومنی گذاشتم تو پاکت دادم دستش گفتم میری خونشون اینو جلوی داماد بهشون بده نگن دست خالی اومده.و من ساده که اونسال به بچه ی دختر خالم ۳۰ تومن عیدی دادم و همش گفتم وای کم دادم چقدر بعدا مامانم گفت این جریان پیش اومده اینقدر از سادگیه خودم بدم اومد گفتم من دیگه پامو تو عروسی هیچ فامیلی نمیذارم و عید بشه ۴ ساله که هیچ جشنی رفتم و دیگه هم منو هیچ جشنی دعوت نکردن.حالا خدایی هم بماند که من اون موقع چقدر از خونواده ی خودم حرف شنیدم سر عروسی نگرفتن ولی بعدا اونایی که کادو دادن دستشون درد نکنه باعث شدن که من جوابی داشته باشم بگم من باید اینهمه هزینه میکردم بعد لیوان توی جعبه ی لوازم یدکی برام کادو میاوردن ،یکی هم یه ظرف سرو دست دوم آورده بود😑

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
این بستگی ب خصوصیات همسر هم بستگی دارهبعضی مردا جورین که اصلا نیاز نیست چیزی رو ازشون پنهون کنیبا اح ...

آفرین منم با نظرتون کاملا موافقم

اصلا از این کلک زدنا و دروغ گفتن ها خوشم نمیاد( البته شاید مردی اخلاقش خوب نباشه. خانمش مجبور باشه که اونا منظورم نیس) 

از همه مهمتر فرصتش هم نداریم که بخواهیم این نقشه ها را پیاده کنیم 😉

زمان برام ارزشمند تر از این حرفهاست

یه میوه فروشی نزدیک خونمون هس گاهی خودم گاهی همسرم هرکدوم فرصت داشته باشیم خرید میکنیم

خریدهای روزمره از یه فروشگاه نزدیک خودمونه

مرغ هم میدونیم کجا بریم...  دیگه یا من یا همسرم هرموقع لازم بشه خرید میکنیم

هیچ کدوم حاضر نیستیم بخاطر یه شندر غاز بهم دیگه دروغ بگیم

اعتمادی که بین مون هس دنیا ارزش داره

بشدت معتقدم هرچی قشنگتر و دست و دلباز تر خرید کنم ( منظورم مایحتاج زندگی)  چندین برابرش برمیگرده

ولی هرچی بیشتر بخام دو دو تا چهار تا کنم و مو را از ماست بکشم همونجور سخت روزیم میرسه... و بخ سختی زندگی را میگذرونم

منظورم این هس هرجور زندگی را پیش ببرم همونجور جلو میره

( نه اینکه ریخت و پاش کنم یا خساست بیش از حد بخرج بدم. حد تعادلش منظورم هس )

معتقدم اگر سخت بگیرم سخت میگذره....

مثلا یکی دیگه حرف هایی که من قبول ندارم این هس که پول بسختی بدست میاد.... اگر این نظر داشته باشیم همینجور هم میشه که پول را باید بسختی بدست بیاریم ولی وقتی اعتقاد دارم پول بدست آوردن سختی زیادی نداره ، واقعا هم راحت تر بدست میاد

در کل منظورم این هس حس و دید ما تاثیر فوق العاده ای روی کائنات داره و به هرچه فکر کنیم همون میشه

پس دید و نظر های قشنگ و مثبت داشته باشیم...❤️❤️

معصومه جان الان با این قیمت طلای پس انداز دارم طلا بخریم یا نه؟

اگه پولت زیاد پله ای بگیر عزیزم ..مثلا صبر کن شنبه ببین طلا اصلاح میخوره یا نه روندش صعودی 

اصلاح خورد زود برو یه مقدار از پولت رو تبدیل کن 

باز منظر بمون ببین میاد پایین ...پله ای خرید کن 

نه اگه مبلغت زیر ده تومن و دید بلند مدت داری .اره تبدیل کن منتظر نمون .بده طلای بدون اجرت 

چون طلا در بلند مدت همیشه سود بوده و هست 

معصومه جان میشه سوال منم جواب بدین خیلییی ممنونم ازشما بخدا دارم تاپیک های قبلی تونو میخونم یعنی شبی ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته 

سوالت چی بود عزیزم ؟

من از تاپیک عقبم ...صفحه اش رو بگو 

فدات شم عزیزم من هر ماه هفت تومن میریخت همسرم برای خرج‌خونه دروغ چرا گوشت (چند ماه یکبار)و مرغ (ماه ...

باریکلا بهت واقعا خیلی خوب مدیریت میکنی👌

و احسنت به همسرتون که خدا رو شکر قدردان هستند

میبینن که گرونی و زیاد زدن خرجی خونه رو 

و اینکه آره عزیزم از این به بعد کم کم جمع کن از میلی 

وقتی زیادتر شد بفروش و برو طلای فیزیکی اتو بگیر 

برای شروع در حد یک گرم جمع کن فروش بزن ببین می‌تونه اعتمادت رو جلب کنه ؟اونوقت زیادتر کن 

و اینکه با صد هزار تومن هم میتونی بگیری قرار نیست که پولت دو ملیون باشه 

موجودیم‌ ۳۰۰ هزار چیکارش کنم😂😢 ده هزار ده هزار جمع کردم

سکه ۵۰ سوتی میشه حدود ۳۲۶ تومن برای شروع خوبه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
2810