2777
2789
سلام عزیزم، بیکاری همسر خیلی سخته درکت میکنم...من فقط برای قسمت مبلا مزاحمت شدم، ۱۱ ساله ازدواج کردم ...

من وسایلم مال ۱۳ سال قبله مبلا رو عوض کردیم اونم جنسش شانس من بد بود کلن انگار. روی چوب تکیه دادی 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا برام میسر نیست برم پارکها و ... بعدشم زنها ادا و اطوارشون توی خرید زیاده. حرص آدمو درمیارن بخوا ...

هر کاری سختی خودش رو داره 

هیچ کاری نیست که بدون صبر به ثمر بشینه 

سلام دوستان.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.خیلی وقت بود که تو تاپی ...

بسلامتی مبارک باشه الان بهترین زمان برای خرید ملک بود که شما اقدام کردید به دل خوشی استفاده کنید

دوستان پارسال یکی از بچه های اقوامون به دنیا اومد و هر دفعه نشد بریم برا عرض تبریک فقط تلفنی گفتیم ح ...

به نظر من کادو کفایت می کنه چون تولد هست 

شما هم با اون شخص انقدر صمیمی نیستی که یک سال ندیدیش 

درتکمیل صحبتهاتون بگم راجب هزینه درمان به چشم خودم دیدم پدری که میلیاردره ولی بسیاربی عاطفه بخصوص را ...

حتما این خانم خونه ی باباش کنگر می خورده و لنگر می نداخته/ شوهرش وقتی می‌ره سرکار لزومی ندارد خانم بره خونه ی باباش خونه ی خودش بشینه// 

خانوما منم ی تجربه تلخ اطرافیان بگم و برم بخوابم. یکی از اشناهامون خانوم و اقا کارمند بودن. خانوم بس ...

گرفتن کارت که کاری نداره کارت و باطل کنن و کارت جدید بگیرن 

خانم می تونه برای گرفتن مهریه و نفقه هم اقدام کنه 

اینجور آدم ها معمولا دوست دارند نقش قربانی رو ایفا کنند 

تو این شرایط وظیفه پسرها نیست که خرج مادر رو بدند 

نهایت مادر رو پشتبانی کنند که مادر حقش رو از پدر بگیره 

که اونم حتما به خاطر اخلاق مادر ترجیح میدن انجام ندن 

مادر دوست من خانه دار بود سن بالا از همسرش طلاق گرفت 

هم نفقه گرفت هم مهریه هم دیه چون آقا دست بزن داشت 

دو تا دختر داشت زمان مجردی( با اینکه هر دو بزرگ بودند) از پدرشون پول می گرفتن 

یعنی پدر پول نمی‌داد دخترها ازش شکایت کردند دادگاه پدر رو موظف کرد هر ماه بهشون پول بده 

بسلامتی مبارک باشه الان بهترین زمان برای خرید ملک بود که شما اقدام کردید به دل خوشی استفاده کنید

ممنون عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام عزیز دلم ❤️ آره خیلی وقت نبودیدیگه خبری از اون طلاهای شیک نیست 🤭که تند تند برامون عکساشو می ذا ...

سلام عزیزم.😂😂.میدونی معصومه جون من همه طلاهام نو و بااجرت بود و وقتی تصمیم گرفتم واسه مبلغ باقی مونده بفروشم دیدم باید حدود ۷۰گرمشو بفروشم.دیدم طلاهای جدیدمو و اوناییکه بااجرتنو واقعا نمیتونم چون بخوام دوباره بگیرم خیلی اجرت زیادی دارن و برام خیلی سنگین میشه. طلاهای قدیمیمو دادم اینجا بود که به این نتیجه رسیدم من طلای زینتی خیلی دارم حتی از مقدار استفاده ام بیشتر.فقط تصمیم گرفتم طلای دست دوم از این ببعد بگیرم که اگه به فروشم رسید راحت دلم بیاد که بفروشم.ممنون عزیزم❤❤

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شماکه ۳تاخونه داریدتوصیح میدید وقتی خونه ای روبراسرمایه گذاری میخواهیم وقصد داریم بعدچندسال بفروشیم ...

عزیزم ما سه تا خونه داریم که دوتاشو خودمون استفاده میکنیم‌. یکیش خونه اصلیمونه اونیکی تو ی شهر دیگست که واسه استراحت و اینا که میریم این شهر راحت تو خونه خودمون هستیم دقیقا مثله خونه اصلیمون همه امکاناتو وسایلو داره. خب ما خونه رو سال ۹۷خریدیم متری ۲.۵۰۰دوبر پنجرهای بزرگ موقعیت مکانی عالی تو همه اتاقا پذیرایی اشپزخونه همه جا پنجره داره و خوش نقشه.اسانسور دار و انباری و متریالی که تو ساخت استفاده شده بود همه عالی.این خونه الان با اینکه حدود ۵سال ساخته اما به قیمت نوساز ازمون برداشته میشه بخاطر موقعیت مکانی خیلی خوبش و نقشه عالیش الان بالای ۷تومنه.خونه اصلیمونم همینه اول واسه من لوکیشن ملک مهمه بعد نمای ساختمون و ملک و اینا.خونه جدیدمون دقیقا ساختمون بغلی خونه خودمونه طبقه سوم اسانسور دار نقشش هم کپیه خونه خودمونه فقطپنجره اتاقش قدی هست. ببین ما بالای سه ماهه که دنبال خونه بودیم اما من پسند نمیکردم و اونموقع قیمت ملک باز متری دوتومن اینا بیشتر بود و طلا رو ۳وخورده ای بود.عجله نکردیم با ارامش بودیم مثلا میرفتیم  صابخونه میگفت قیمتم مثلا متری ۵۰تومنه ما میگفتیم نه این قیمتو نمیخوایم و میومدیم بیرون از ی هفته بعد صابخونه زنگ پشت زنگ که بیاید هرقیمتی که میخواید.که خب چون نوساز بود سندش نیومده بود و واسه ما تو این شرایط خونه بی سند ریسک بود نخریدیم. بنظرم اول لوکیشن بعد داشتن اسانسور و انباری.اگه پول ادم رسید خونه سال ساخت پایین.و نقشه خونه ام واقعا مهمه.دیروز از املاک به من زنگ زدن که خانوم فلانی شما که این خونه رو خریدید قبلش ی اقاییم دیده بود الان اومده من گفتم خونه فروش رفته اقا گفته زنگ بزن بگو من متری ۵تومن بالاتر از اونیکه خریدن میخرم میفروشن بهم گفتم نه فعلا قصد فروش ندارم.چون نمای ساختمون قشنگه لوکیشنش خیلی خوبه خوشنقشست و سال ساختشم پایینه درجامیتونستم بالای ۴۰۰تومن سود کنم اما من اینو به دید مثلا ۵ساله خریدم.

2810