2777
2789
اتفاقا من عاشق این دیدگاهاتون شدم،سرشار از عشقو علاقه ،میدونید شما لذت کامل میبرید از زندگی،بقول خود ...

عزیزمی شما انشاالله به همه لذت ها و قشنگیای دنیا برسی ، مال دنیا اصلأ بد نیست بلکه خیلی هم خوبه ، از خدا باید هم دنیا رو بخوای و هم آخرت رو ، آدم زنده زندگی میخواد ، منم با تلاش کنار همسرم خونه و ماشین خریدم ، مگه میشه تو دنیا باشی و از مال دنیا بی نیاز باشی؟ ولی باید نذاری طمع جمع کردن مال و ثروت جلو چشماتو بگیره ، وقتی داری تصمیم میگیری خودخواه نباشی ، فقط خودتو نبینی ، اونایی که کنارشون حالت خوبه و احساس امنیت میکنی رو فراموش نکنی ، مخصوصأ تو زندگی مشترک دیگه نباید منی باشه ، همه چیز باید ما باشه ، اینجوری زندگی قشنگه ، الهی تو کاخ آرزوهات کنار عزیزانت دلت خوش باشه ، عزیزم تو پستای بعدی راجع بهش نوشتم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
قربونت برم قشنگمخدا رحمت کنه پدر گرامیتون و ک چنین دختری و تربیت کرده مهربون و دلسوز برای شادی روحشو ...

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت ❤️

الان مهمونام رفتن انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه فردا در خدمتم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم تو پیام قبلی که براتون گذاشتم ازتون پرسیدم یا نه،ولی جسارتا شما خیلی مذهبی هستید؟فکرکنم دلیل ...

قربونت برم من ، مذهبی که چه عرض کنم در حد درک و فهمم از خدا تلاش میکنم خلاف میلش رفتار نکنم ، همیشه این حرف ورد زبونمه ، به کوچکی گناه نگاه نکن ، ببین به مخالفت با حرف چه کسی مشغولی؟ خیلی خیلی تو زندگیم از مذهبیا عقبم ، مگه میشه با عقل ناقص من بزرگترین و کامل ترین قدرت هستی رو درک کرد؟ ولی قربونش برم خدای مهربون از هر کسی به قدر فهم و درکش انتظار داره ، الهی که خدا منو هم بخاطر بنده های خوب و مهربونش مثل شما دوستان مورد عفو و مغفرتش قرار بده ، عزیزم شما اصلأ از خدا دور نشدی ، دلی که جایگاه خداست هرگز از خدا خالی نمیشه که اگه بشه هرگز افسوس نمیخوری ، شما بنده ی برگزیده خدایی ، انسانه و دل مشغولی دنیا ، خودت رو سرزنش نکن ، صداش کن تا جوابت رو بده آخه خدا از تو فقط یه بنده داره و مثل تو رو دیگه نداره😍😍😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

میلی🌹🌹🌹🌹

برنامه خرید و فروش طلای اب شده 

اگر هنگام ثبت نام کد دعوت بزنی

پنج میلی به من و شما طلا میده

میتونی تو برنامه هم بفروشی 

ممنون میشم بزنی کد من رو تشکر

milli-nxvjq

لینک گروه ایتارو لطفا یکی بفرسته من به اکانت قبلیم که غضو بود دسترسی ندارم

گلم ما تو ایتا گروهی نداریم بیزحمت تاپیک جدا بزنید و درخواست کنید سپاس🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اصلا برام میسر نیست برم پارکها و ... بعدشم زنها ادا و اطوارشون توی خرید زیاده. حرص آدمو درمیارن بخوا ...

شما شغل دیگه ای انتخاب کن چون شغلی هست که صبر ایوب میخواد و حوصله 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
به به سلام بانو چطوری عزیز دل💕معصومه جان من با همه ترس و لرزم بدون اطلاع دادن به کسی میلی نصب کردم ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت فدات شم 😘 

اتفاقا کار خیلی خوبی کردی 

اصلا نگران نباش خودت خواهی دید که چطور هر لحظه وسوسه میشی تبدیلش کنی 😀🤭

یه جور عادت می‌کنی ..که خیلی عادت خوبیه 

خواهی دید ....

چطور پولهای خورد خورد ما که باهاش یه عدد پفک هم نمیدن چطور تبدیل به احسنت میشه 😍

اینش خیلی خیلی خوب 

مثلا میرم لباس میگیرم چونه میزنم تخفیف میگیرم 

میام درجا همون مثلا پنجاه تومن تخفیف که گرفتم از میلی چند سوت طلا میگیرم 😍

و این میشه پشتوانه ی من برای روزای پیش رو 😉

یا مثلا میرم مایحتاج خونه رو از جاهای ارزون میگیرم پول اونارو در جا تبدیل میکنم 👌

به همسرم هم اصلا نمی فهمونم که من به خاطر ارزون در اومدن میرم جای ارزونتر 

برعکس اگه پیشم بود یا اگه سفارش کرده باشم که اومدنی مثلا میوه بگیر 

عمدا می‌فرستم جای گران قیمت 👌میگم بذار بفهمه که چی به چی ...بذار بدون که خرج ها گرون 

مثلا اون روز مهمون داشتم زنگ زدم که برام خیار و گوجه بگیر ...گفتم عزیزم از فلان جا بگیر که درجه یک باشه 

مثلا خیار روی تبق ۱۶تومن میفروختن

گفتم از فلان جا بگیر ...اومد رسید رو که گذاشت رو میز دیدم کیلویی پنجاه تومن گرفته 👌

اینطوری عزیزم ❤️ میگفتم بهت 

میام فرض میکنم این مقدار پول اصلا وجود نداشت ...من همون از محله گرفتم و گرون گرفتم 👌

میام اون پول هر چند سوت زود تبدیل میکنم ...یعنی خداییش سوت سوت که اضافه میشه 😍من کیف میکنم 

مثلا فدات شم اینجا رب سانیا 75هزار تومن هست 

رفتم عصر از جای مناسب گرفتم 55تومن 👌

مگه کم پولی عزیزم ؟همون بیست تومن میشه پس انداز مخفی من 

که حاصل زحمات خودم ....هنر خودم 🙂می‌تونستم برم همون از سر خیابون بگیرم و بیام 

ولی میام با حوصله میگردم...اون مابقی پول رو سیو میکنم برای خودم 

تو هم قربونت برم اصلا نگران نباش و خورد خورد تبدیل کن 

من که شش ماهی میشه تقریبا باهاش کار میکنم 👌

چندین بار هم فروختم و خرید ...هیچ ایرادی ندیدم 

یا چیزی ندیدم که اعتمادم صلب بشه 👌

ما بعدش رو هم نمی‌دونم عزیزم انشالله که خیر 👌

اکثرا قرعه های من در سال سه دفعه در میاد 

مثلا یه بار دیدی این ماه در اومد ..دفعه ی بعد دو ماه دیگه در اومد 

اون موقع تا دوماه که قرعه ام بخواد در بیاد هر چی کم کم و خورد خورد از میلی جمع کردم میذارم رو قرعه ام و تبدیل میکنم 👌

اگه مخفی بود هم که جدا تبدیل میکنم به طلای بدون اجرت 

یا احیانا قالی ام در اومد ...هر چی جمع شده میذارم رو پول قالی و تبدیل میکنم 👌

یه طوری هم همسرم رو عادت دادم که همه چی رو ریز نمیگم ...مثلا ببینه انگشتر تو انگشتم 

فقط یه کلمه میگه خیلی قشنگ 😍تازه گرفتی 

اون موقع میگم مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینن مثلا فلان روز گرفته بودم 

اینطوری راحتترم 

در حد دو تا سه گرم جمع کردم ..فروش میزنم 

بیشتر ریسک نکردم فعلا 

بچهاکی گروه تلگرام مرد بازار رو داره؟

سلام @Mrrfd1977

آیدی مرد بازاره تو تل گپ داره اسمش گروه عیار طلا بورس 

بگو لینک بفرسته برات 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
از حرفاتون انرژی مثبت میگیرماونقدر خودم تو زندگیم مشکلات دارم بزرگترین مشکلم اینه ۸ ماهه شوهرم بیکار ...

سلام عزیزم، بیکاری همسر خیلی سخته درکت میکنم...

من فقط برای قسمت مبلا مزاحمت شدم، ۱۱ ساله ازدواج کردم و همون وسایل جهازم رو دارم هنوز، هیچ تغییری ندادم و البته با دو تا بچه خیلی هم سالم نیستن😅 ولی خجالت نمیکشم... ۵ سال که چیزی نیست...

زیاد گرون نمی‌ده ؟ معتبر ؟ فاکتور میدن ؟ شما خودتون خرید داشتین اصلا ؟ ارزش داره بخرم ؟

معتبر که بله هست .

اجرت هاشون یک مقدار بالا هست البته به عنوان طلای نو و زینتی خوبه ولی خوب طلا با اجرت پایین نیست .

بعضی طلا فروشی هاشون مثل طلای مستجابی فاکتور میفرستن ولی بعضی ها که فاکتور نمیفرستن باید از داخل خود اپلیکیشن د ی ج ی کالا فاکتورش رو بگیرید .

قیمت سکه ها هم خیلی خیلی کم از بیرون بیشتر هست .

و اینکه بله من خودم هم طلا خریدم و هم سکه و بیرون هم فروش داشتم و مشکلی نداشته .

اتفاقا یک نیم ست قبلا از د ی جی کالا خریده بودم که پارسال مقداری پول لازم داشتم که همه طلاهام رو فروختم ولی چون خیلی اون نیم ست رو دوست داشتم دوباره خریدم چند روز دیگه که به دستم برسه عکسش رو میگذارم البته قبلا هم عکسش رو گذاشته بودم .

سلام دوستای گلم من خیلی خوشحالم و میخام خوشحالی مو باهاتون قسمت کنم بالاخره منو همسرم تصمیم گرفتیم ر ...

عزیز دلم با خوندن پستت نمیدونی چقدر خوشحال شدم من😍

از اعماق وجودم برایت بهترینها و می خواهم ❤️

از خدا می‌خوام که روابطتتون هر چه زودتر ترمیمم بشه 

و لذت ببرین از شیرینهای زندگی ❤️

در کنار هم جون بگین و جووون بشنوین 

یکی از بهترین خبرهای این هفته ام بود 😍❤️

مطمینم تو میتوانی عزیزم ❤️ ..

یا راهی خواهم یافت 😍 یا راهی خواهم ساخت 😍 

بچه ها ککمککککک من یک تولیدی ششورت ساده نخی سراغ دارم که خیلی خیلی زیر قیمت بهم شورتت میده تا بفروش ...

من پسرمو میبرم مهد ی خانمه میادتو مهد تو حیاط حبو‌در لباس پهن می‌کنه میفروشه ،، مادرا هم میخرن یا موقع تعطیلی مدارس دخترانه داخل بری جلو در ببین اجازه میدن برو بفروش

سلام دوستان.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.خیلی وقت بود که تو تاپی ...

سلام عزیز دلم ❤️ آره خیلی وقت نبودی

دیگه خبری از اون طلاهای شیک نیست 🤭که تند تند برامون عکساشو می ذاشتی 

خونه ی نو مبارک عزیزم ❤️ بهترین کار ممکن رو کردی 

پول کم داشتین بدین طلا ...طلا زیاد شد بدین خونه 

الان تو این وضعیت آدم نمیتونه که طلا آویزون کنه 

بهتر که تبدیل به خونه بشه ...که بشه براش یه منبع درآمد 

مبارکتون باشه عزیزم ❤️ به دلخوشی انشالله پول اجاره هاشو خرج کنید 

2810