2777
2789
اره مطمعنهاین کد دعوتمه میلی گلدmilli-9uvjk

باشه ممنون 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
قربونت برم قشنگم میدونم ک شما خیلییییی مهربونید دورت بگردم❤خیلی خوشحالم ک از تجربه هات بهمون میگی و ...

لطف داری فدات شم ♥️

ببین عزیزم ..الان بهتر فرصت زندگیت 

حیف واقعا که بخوای ارزش نذاری به زحماتی که برای حقوقت می‌کشی 👌

همیشه شرایط یکسان نمی‌مونه 👌

شاید فردا سر ازدواج کردی همسرتون اجازه نداد شاغل باشی 👌

شاید اصلا زود مادر بشی و نتونی ادامه بدی 😍

و هزاران شاید دیگر 👌

پس الان قشنگ بشین ..هدف گزاری کن 

ببین چی در الویتت👌

مثلا برای من ماشین زیر پام مهم ...یعنی میگم این همه کار میکنم ...باید چند پله از کسی که کار نمیکنه و خانه دار جلو باشم 👌

اینکه بیاییم فقط کار کنیم ...کار کنیم ...ولی صاحب چیزی نباشیم 

ثمره اش رو نبینیم که ارزش نداره عزیزم ❤️ 

تو هم ببین فدات شم الویتت چی ؟

ماشین ؟ طلا ؟ خونه ؟

خب برای مثال میگی ماشین 

از همین ماه در نظر بگیر که من فلان قدر حتما باید پس انداز کنم 

و هدف کوتاه مدتت بشه خرید طلا ( برای جمع کردن )ماهانه 

هدف بلند مدتت ( دو ساله ) برای گرفتن ماشین 

این دو سال رو قشنگ تا میتونی پس انداز کن 

تومن به تومن بند عزیزم ❤️ 

به قول پدر خدا بیامرزم که می‌گفت 

دخترم یک ملیون رو جمع کردن خیلی خیلی سخت 

ولی یک ملیون رو دو ملیون کردن خیلی راحت 

الان صد ملیون رو جمع کردن خیلی خیلی سخت 

ولی صد ملیون رو دویست ملیون کردن خیلی آسون 

پول پول میاره فدات شم ♥️ 

قدر پولهات رو بدون ....یعنی که چی ...میدم به این و اون 

در حالیکه خودم نیاز دارم 🙁

قشنگ هدف دار و جهت دار حرکت کن 👌

برنامه ریزی کن 

منم سعی میکنم به زودی برات درصد بندی کنم 

منتها ازت هر ماه پس انداز طلاییت ات رو می‌خوام 😍

سر هر ماه تگ می‌کنی و اون مقدار که نوشتیم واسه پس انداز 

تبدیل شده اش رو نشون مون میدی 

گفته باشم 😁🤗

من خیلی سخت گیر هستم تو این مورد 

دلم میسوزه برای کسی که ساعت ها کار می‌کنه 

ولی چیزی برای خودش نداره 

حیف واقعا فدات شم 

قدرررر بدون♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چیزی درموردش نشنیدماما اینکه گفته زیر ساخته میخواد یعنی شرکت‌های هرمیسمتش نرو اینا هر چند ...

از تور بودنش که خب مشخص هست هیچ گربه ای محض رضای خدا موشنمیگیره حتما سود بیشتری برای خودشون هست مثل بورس 

اما اگر ادم طمع نکنه مثل همون بازار بورس خیلیا با سرمایه پایین سود کردن و بعد گول نخوردن برا ادامه 

دوست خودم مبل و یه النگوی تک پوش سنگین از سود بورس گرفت. بعد پولش رو کشید بیرون 

حرفشم اینه که سود گرفتم کافیه 

الانم شنیدم اصل پول رو یک ماهه برداشت میکنن و بقیش سود دهی هست به صورت تتر ودلار  این خانمی که برام توضیح داد خودش روزی هشت دلار گویا برمیداره با معرفی زیر مجموعه هم باز یه مبلغ هدیه میگیره مثل همین طلاسی و گلد چی چی که کد معرف بزنی عردو طرف سود هدیه میگیرن 

میخوام ببینم کسی هست که چندماه تو این مسیر بوده و جریانش چجوره ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

[QUOTE=358027072]قربونت برم من عزیزم ❤️ شما به من لطف داری  آره قبلا یه دوست عزیزی هم همین نکته رو گفته بودن ...[/QUOTE

سلام عزیزم بله حق دارین.انشالله که سالهای سال کنار هم به خوشی و سلامتی باشین

سلام دوستای مهربونم ❤️

کلا هدف پارسال من گرفتن وام و پس انداز بود ک حدود۷۰ گرم شد 🥳

امسال تا اخر شهریور قسطای سنگینشو دادیم و بیشتر خرج خونه از یارانه و اسنپ رفتن همسر بود 🥺💁

اخر شهریور هم فریز رو نسبتا پر کردم درسته ی چیزایی کم داره اما با اونا ک هست باید بگذرونم 🥳

نشستم فک کردم ک هدف من تعمیرات داخل خونه هم بود شامل کاغذ دیواری و کمد دیواری 🥳

پس اومدم از وام برایند گرفتم و دادم ب این دوتا درکنارش ی مقداری هم طلا و ی مقدارم هزینه کردم برا ایمپلنت دندونم🥳 

دندون پسرمم هم با ی وام خونگی ک ب اسمم دراومده بود درست کردم ک وقتی تکمیلی پولشو بده بدم طلا 🥳

از نظر طلا هم هدف امسالم ۳۰ گرم بود چون اقساطمون بشدت سنگین شدن از ۲۲ تومن حقوق ۱۵ تومن قسط میدم  

ک ۲۰ گرمشو خریدم👻 فعلا 

ی هدف دیگمم داشتن پول نقد بود ک فقط ده تومن تو صندوق افران از وامی ک ب اسمم دراومده بود گذاشتم بمونه. و بقیه پول نقدهای خونه رو تبدیل کردم وسوسه خرج کردنشون رو داشتم.اینم چون دسترسی ندارم بهش نگهداریش راحتره. 🥳

یکی دیگه از هدفام هم پر کردن باکس هام هست چون پارسال خیلی خالی بودیم از لباس و... ک با وام تو مسافرت کلی خرید کردیم و امسال چهارنفرمون لباس داشتیم و باید سعی کنم باکسام پر بشه ک تو این مورد همچنان ضعیف عمل میکنم چون یهو خرج هیجانی پیش میاد😁 

ک یا خوردو خوراکه رستورانی هس یا وسیله برا بچه ها. ک کلا شاید تو ده تا باکس دو سه تومن تا حالا جمع شده باشه امیدم اینه ک بیشتر بشن😂🥰

نسبتا تا اینجا عملکردم خوب بوده 

اما تو هدفای سال جدید باید اینو بزارم ک فصلی خرید کنم 😂😁 چون خودتون میدونید خرید باعث جلاب روح میشه😁 

ممنون از همه دوستان ک تجربه هاشون رو دراختیارمون میزارن❤️🌷

راستی چند صفحه قبل درمورد تجربه های کسایی ک از اسنپ یا اوکالا  خرید میکنن پرسیدم ک کسی جواب نداد😂 اما کلی خیلیا صحبت کردن 

منم دوتا کد داشتم و از اسنپ خرید کردم و خیلی کمتر از قیمت رو بسته برام دراومد و بنظرم زمانی صرف میکنه خریداز این برنامه ها 

ک حتما کد تخفیف داشته باشیم و یا عجله و نتونیم بریم فروشگاه❤️

لطف داری فدات شم ♥️ببین عزیزم ..الان بهتر فرصت زندگیت حیف واقعا که بخوای ارزش نذاری به زحماتی که برا ...

قربونت برم قشنگم

خدا رحمت کنه پدر گرامیتون و ک چنین دختری و تربیت کرده مهربون و دلسوز برای شادی روحشون فاتحه میخونم🙏

چقد خوبن حرفات چقد حقیقتا به روی چشمم هر چی بگید و روی چشمم انجام میدم و ممنونم ک وقت میزارید و انقد دلسوز و خوب هستین😍💞🌹

الهی بچه هات عاقبت بخیر بشن و دست ب خاک زدی برات طلا بشه🙏👌💖🌹

میبوسمت♥️

بچه ها برای گرفتن وام دویست تومنی ویپاد

اعلام شده باید چند تا سکه از وی کلاب جمع کرده باشیم؟

البته از اذر میدن و من از الان دارم سکه جمع میکنم ک بعد تسویه ۵۰ تومنی ک دو ماهش مونده اینو بتونم بگیرم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
😍😍😍😍 ممنونم گلم ، اولین کسی هستی که برا مجنون بودنم تحسینم کردی 😍 ولی واقعأ دیوونگی هم عالمی دا ...

قربونت برم این دیوونگی بهترین و اعلاترین نوع عقلانیته

فقط میگیم دیووونههه چون زیاد باب نیس 😂

تو عشقی 

ای کاش به جای یه دونه دختر داشتن ۱۰تا داشتی 

نسل پاکت زیاد میشد😍😘😘😘

سلام من 13گرم طلا بدهکارم راهی دارید برای جور کردنش خدایا چیکار کنم

سلام چقد مهلت داربن برای پس دادنش ؟ میتونین وام بگیرین ؟ 

منم طلا بدهکار بودم  وام گرفتم  پس دادم با طلا شکسته فقط شانسی ک من آوردم توگرونی  گرفتم تو ریزش طلا پس ذادم  مهم اینه ببینی چقد مهلت داری برای پس دادنش 

عزیزم حرف شما متین ، اگه دوباره متن رو بخونید ، من چندین بار نوشتم که قصد ندارم برای دیگران نسخه بپی ...

وای عزیزم چقدر حال دلم خوب شد از خوندن متن زیبات ،انشالله همیشه حال دلت خوب باشه که مهمترین نعمتی هست که نصیب ادم میشه،منم خیلی دلم میخواد از داشتهام لذت ببرم ولی غمی که تو دلمه همه چی رو به کامم تلخ میکنه، برای منم دعا کن خدا دستمو بگيره 

سلام عزیزم ممنونم برای راهنمایی قشنگتون و دلسوزی شما ، عزیزم حرفاتون کاملأ درست و بجاست و آینده ی نا ...

حرف هاتون برام لذت بخش بود و یه تلنگری بود بهم. کمی خودخواه شده ام ، خدا خیرتون بدهد

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عزیزم کاملأ حق داری اگه ناراحتی ، اگه غصه میخوری ، اگه استرس داری ، اگه احساس افسردگی میکنی ، اگه نا ...

چقدر متن ها آرامش بخشه 

بیشتر بنویسید 🌻 حس میکنم این جنبه زندگی مون خیلی کم رنگ شده 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810