2777
2789
سلام دوستان خواهش میکنم ازتون جواب سوالمو بدید یه عده از دوستان گفتن ک قوانین ویپاد تغییر کرده ، برا ...

منم وقتی وام گرفتم زود تسویه کردم که مرحله بعدی باز بشه که نوشت باید 14 روز صبر کنم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی من از وقتی تایپیک بانو آرتمیس عقل و بی عقلی رو خوندم دیگه میخوام حرفی بزنم نظری بدم میگم ا ...

دقیقا 🌷واکنش ها تو مجازی فقط به روان خودمون آسیب میزنه👌

الان چند صفحه است همش کد میلی و طلاسی.واقعا خسته کننده شده،کاش دیگه گذاشته نشه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
میلی گلد بزن خورد خورد جمع کن هرپول ریزی داری تبدیل کن ب طلا

میشه بیشتر توضیح بدید لطفا ممنون میشم 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
اینو قبلاً گفتن تو تایپیک یادم نیست ولی صفحه چند بود

من نخوندم 

نمیشه هم سرچ زد صفحه رو پیدا کرد 

اگر دوستی یادشه کدوم ص بوده بهم بگه 🙏

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
قربونت برم ندیدم والله ...شرمنده ♥️تاپیک رو کلا عقبم یک در میون میخونم الان هم اومدم بخونمتون که برا ...

سلام معصومه قشنگم ظهرت بخیر قشنگم

عزیزدلم من دوبار برای شما پست گذاشتم ک حجم پیام ها زیاد بود و شما ندیدن ک منم دلسوزانه راهنمایی کنید💖

دوستت دارم عزیزدلم❤

اگه فرصت کردین به پیام های منم جواب بده و ما رو هم راهنمایی کن 

دستت دردنکنه👌 الهی دلت شاد و لبتون تا همیشه خندون باشه🌹💞

سلام خانما امروز من از دوستی درمورد این شرکتای کرایه دوچرخه جهانی شنیدم که گویا پولی میزاری دوچرخه خ ...

عزیزم من چیزی درموردش نشنیدم

اما اینکه  گفته زیر ساخته میخواد یعنی شرکت‌های هرمی

سمتش نرو اینا هر چند سال یکبار مد میشه مردم که سرمایه‌اشون رو از دست دادن می‌ره تا به شکل دیگه بیاد

اول گلدکوئست بود بعد شد بیز و بادران الان هم این

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
موفق باشی عزیزممگه به برنج اسانس مصنوعی میزنن؟؟

فدای شما. منم تا قبل این نمیدونستم متاسفانه برنج هایی که عطر و بوی زیاد دارند و همه به به چه چه میکنند اسانس هستند جالب اینه از وقتی من تبلیغات رو شروع کردم افرادی که اسانس میفروشن دائم میان پیشنهاد خرید اسانس میدن 🤦‍♀️

اتفاقا خیلیا هم هستند سبک زندگی شمارو نمی‌پسندند یکی از جمله خود من خانم به نسبتا مرفه تو که وضعت خو ...

خب عزیزم میتونم بپرسم  این پست چه ربطی به من داره که ریپ زدین ؟؟؟؟

من چیز خاصی ندیدم 🙁 که شما اینطور از کوره در رفتین 

اتفاقا من خودم پست های سامیه جان رو دوست دارم ♥️

و چند مورد ازشون یاد گرفتم ♥️

دلیل نمیشه که اینطوری بی احترامی کنیم 

من هزاران بار گفتم که تاپیک فقط برای یه نفر نیست 

تاپیک مال همه است 👌 

شاید اختلاف نظری باشه ...ولی دلیل نیست که بی احترامی کنیم 

دوست نداریم ...رد میشیم ...

دوست عزیز با احترام کار شما بسیار ناخوشایند بود 

همه اینجا در نوبت خودش یه کمک حالی هست برای دوستانش 

همه ی ما  تکه هایی از پازل هستیم که در کنار هم باشیم بهتر و زیباتر دیده میشیم 😍♥️

فقط بی زحمت ادامه ندیدن که جو تاپیک بهم نریزه 🙏🌹

سلام معصومه قشنگم ظهرت بخیر قشنگمعزیزدلم من دوبار برای شما پست گذاشتم ک حجم پیام ها زیاد بود و شما ن ...

سلام عزیز دلم ❤️ ظهر شما هم بخیر و نیکی باشه ❤️ 

ایوای ببخشید دلیل بر بی احترامی نباشه عزیزم 

حتما ندیدم 

صفحه اش رو بگو بخونم عزیزم ❤️ 

وام مهربانی بود ،اره عزیزم دیدم داره اوج میگیره گرفتم ریسک نکردم ناراحت نباش ،اینجا جایی نبست که محا ...

گلشیفته جان ،هر موقع تور کیش گرفتید و مسافرتتون رو رفتید بعدش برای ماهم بگید که شرایط چطور بود و خرجا چقدر شد🙏

2810