2777
2789
من آخه آدمی نیستم که تمام پولم رو تبدیل به طلا کنم پول تو حسابم نباشه استرس میگیرم مثلا همین پریشب ب ...

خوش بحالت من صد میلیون هم داشته باشم تو یه روز خرج می‌کنم😂😂😂

حالا من طلاسی رو ۵ گرم شارژ کردم نگهداشتم برای خرج‌هایی که اینجوری یکدفعه پیش میاد 

الان من خودم آنفولانزا گرفتم یک هفته است خونه نشین شدم حدودا ۴ تومن خرج دکتر و دارو دادم

اینو از پولی که تو حسابم برا قسط و اینا دارم دادم تا طلاسی بیاد به حسابم که حدودا ۴ ساعت بعد بود

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت من صد میلیون هم داشته باشم تو یه روز خرج می‌کنم😂😂😂حالا من طلاسی رو ۵ گرم شارژ کردم نگهد ...

عزیزم وام ویپادو گرفتم ولی تسویه رو زده ی ماه

اون قسمت مرحله ایی بعنی موعدش ک شد بزنم رو اون؟ 

اگ زودتر تسویه کنم مرحله بعدی باز میشه؟ 

الان جطور انتقالش بدم؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
والا رقم با ۴ تومن نمبخونه برو واریزی رو چک کن ببین شاید اشتباه شده

سلام دوست خوبم.ببخشید در مورد صندوق طلا کاریزما که تو بورس هست چیزی شنیدین؟یکی از دوستان میگفت موقع فروش طلا و تبدیل به پول تقدفقط یک درصد سود میگیره

عزیزم وام ویپادو گرفتم ولی تسویه رو زده ی ماهاون قسمت مرحله ایی بعنی موعدش ک شد بزنم رو اون؟ اگ زودت ...

آره عزیزم بعد از ده روز بزنی می‌تونه یا مرحله‌ای یا یکدفعه پرداخت کنی

پشتوانه هم در اصل باید با حساب کار کنی خیلی از خانومها رو دیدم که پول رو گرفتن سریع تسویه کردن تا مبلغ بیشتر باز بشه غلطه

برای پشتوانه مقدار پول توی حساب، خوش حسابی و کار کردن با حساب ملاکه

سلام دوست خوبم.ببخشید در مورد صندوق طلا کاریزما که تو بورس هست چیزی شنیدین؟یکی از دوستان میگفت موقع ...

سلام عزیزم 

والا من صندوق طلا ندارم دوست دارم سرمایه‌گذاری کنم

دوستای که بلدن راهنمایی کنن❤️

خانما یه سوال دارم، میشه طلا رو گذاشت بانک؟اگه میشه کدوم بانک ؟؟و اینکه سود هم میده؟؟

سلام عزیزم به دو صورت میتونی طلا رو بذاری بانک

صندوق امانت که برای این شما باید یه مبلغی حساب بانک بخوابونی برای یکسال تا یه صندوق بگیری میتونی همه‌ی اسناد و طلا و هرچی دوست داشتی بذاری داخلش

دومین راه اینکه بری بانک کارگشایی در ازای یه گرمی طلا بهتون وام میده

شهر به شهر این گرم متفاوت هست تهران در ازای ١١٠ گرم ٢٠ میلیون وام میده که سال بعد ٢۵ میلیون یکجا برمیگردونین

2810