2777
2789
به نظر من هم ماها که تا الان نخریدیم اگه تا عید بذاریم بانک با سودش طلا بخریم و بعد اگه تا 4300یا 45 ...

عزیزم قیمت طلا حباب نیست جهانی رفته بالا خیلی زیاد پایین صد تومنه طلا فعلا می‌ره بالا بعد ثابت میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماخرید داشتی عزیزم جنسشون خوبه؟

اره من حضوری میرم 

واس پسرم تابستون با پول یدست لباس دو دست گرفتم چقد خوشگل و شیک و جنس خوب بودن

برا دخترم رفتم از جنس ۱۹۸تومنیش گرفتم چند دست چند روز بعد دیدم ۱۶۰یا ۱۷۰تومنی هم اوردن رفتم از جنسش خوشم نیومد 

اکثر لباساش عالیه قمقمه گرفتم ۱۳۰ یجا دیگه تو شهر خودم ۲۰۰به بالا بود خواسی عکسم میدم 

عزیزم فکرمیکنم شما اولین کسی باشید که وقتی ویپاد وامشو به سقف ۲۰۰ملیون برسونه بتونید دریافتش کنیدمیش ...

بله عزیزم حتما 🌺😘 

البته من الان وام فعال دارم تو ویپاد ۵۰ تومنی ۶ ماهه گرفتم که بهمن آخرین قسطش هست 

تا اون زمان هم سکه هامو به حد نصاب بتونم برسونم 🥰

ببخشید عزیزم ولی طلا و بورس هیچ ربطی به هم ندارن طلا الان جهانیش بیشتر بالا می‌ره به خاطر آشوبی که د ...

اخه من یه کانال دارم میگفت جهانی ریزش میکنه بخاطر اون یکم استرس دارم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
چند تا مورد بازار طلا بازار جهانی هست مثل بورس نیست اصلا که بخواد یهو از بین بره شما در بدترین حالت ...

خیلی ممنون از شما باقی دوستان

تا حالا ندیدم طلا ارزون بشه ولی این کانال همچین با قاطعیت حرف میزنه که ادم شک میکنه

اتفاقا طلا داشتم گفتم بدم گفت نمیتونه برگردونه.میدونی مشکلش توی پس اندازه،خیلی ادم ولخرجی هستش و حساب کتاب نداره.اما قسط داشته باشه از حقوقش اول قسطشو میده.

فعلا منم انچنان پولی ندارم کمکش کنم شاید دو سه ماه دیگه پولی بیاد دستم تا اون موقع تصمیم میگیرم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اره من حضوری میرم واس پسرم تابستون با پول یدست لباس دو دست گرفتم چقد خوشگل و شیک و جنس خوب بودنبرا د ...

عزیزم توی دورهمی میشه بفرستی و تگم کنی 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلااام جیران عزیز چه دعای خوبی کلی انرژی مثبت گرفتم انشاالله واسه خودت هم بهترینها پیش بیاد من هم با ...

عزیزم با توجه به اوضاع و اخبار الان حقیقتش من ترسیدم برم سمت خرید خون،من خونه رو برای سرمایه گذاری میخوام ولی اینکه نمیدونم در آینده قراره چه اتفاقی بیفته حقیقتش دو دلم کرده.

برای خرید خونه هم میخواستم کل طلاهامو بفروشم که خداروشکر نفروختم خدا خیلی دوستم داشت کهنرفتم سمت فروش طلاهام 

الانم واقعا موندم نمیدونم چیکار کنم چون الان خونه راکده و قطعا فرصت مناسبیه برای خرید ولی خب از اونورم نگران اتفاقات آیندم

سلام خانمامن خونه تکونیمو تموم کردم و حسابی همه جا تمیز شد و مدتها لذتشو میبرماین ماه عروسی رفتیم و ...

سود ک بگیری حرام حساب میشه 😊 چون شما وام نگرفتی ک پول خودتو داری میدی 🤗

خیلی ممنون از شما باقی دوستانتا حالا ندیدم طلا ارزون بشه ولی این کانال همچین با قاطعیت حرف میزنه که ...

۴ سال پیش دقیق همین موقع بخاطر شرایط و ... طلا تا ۱۴۰۰ رفت بالا ولی اخر بهمن شد ۹۰۰ تومن بعد دیگه نزدیک یک سال و نیم ۱۲۰۰ بود

اون موقع بالا پایینش خیلی مهم بوده ولی واسه کسی که تا الان نگه داشته فرقی نمیکرد رو ۱۴۰۰ بخره یا ۹۰۰

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810