2777
2789

خانما یادمه آخرای تابستون چالش خونه داری میذاشتین. الان دیگه نمیذارین؟ من تا الان نمیتونستم. پایاننامه مو کار میکردم. بالاخره شنبه دفاع کردم راحت شدم. الان مبخوام به خونه زندگیم برسم. چالش اگه دارین بگین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تمام وجود درکت می کنم و اتفاقا با کسایی که میگن نمی دونم با زبون خوش با غذای خوشمزه با لباس س ک س ...

دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم 

پول شهریه رو‌خودم جمع کردم 

امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب واحد نکردم 

نمی‌دونم این رشته اصلا آینده شغلی داره یا نه 

بچم کوچیکه و کسی رو ندارم بذارم پیشش و میخوام ببرمش مهد که تا الان همکاری نکرده 

چه خوب که شما متوجه حرفای من شدین 

واقعا شوهر من هیچ راهی روش جواب نداد 

خیلی زبون بازه و فقط با حرفاش کاراشو پیش میبره 

شوهر شما محتاطه من در جریان کامنت های شما هستم عزیزم 

یکی از دلایل علاقم به معلمی کامنت های شماست 

شوهر شما نمیره بدهی بالا بیاره 

شوهر من افتضاحه 

چندین بار تهدیدش کردم به جدایی تا جلوی یه سری کاراشو گرفتم اخریش همین  پریروز 

رفته بود یه ماشین تمام قسط پنهانی خریده بود

میدونست اگه به من بگه من نمیذارم 

بعد که من متوجه شدم گفت میخوام پولامو خرج نکنم رو هم کنم قسط های اینو بدم منم قبول کردم 

پریشب شنیدم به باباش داره میگه که من‌اون ماشین رو میفروشم داداشم بره زمین بخره برای خودش😳😳😳😳 شما تصور کن 

ماشینی که اصلا هزار تومنش رو نداده 

دیگه یه دعوا راه انداختم که گفت باشه نمیدم جوگیر شدم فلان تعارف کردم 

الانم ماشین توی پارکینگ نیست 

نمی‌دونم چیکارش کرده و اگرم بپرسم هزاران دروغ بلده سر هم کنه 

میخوام عمق فاجعه رو بگم 

نمی‌دونم اینجا هیچ خانومی هست که شرایطش مثل من باشه یا نه 

ولی من بخاطر همین پولی که توی بانکه اعتماد به نفس گرفتم پشتم گرم شده خیلی جسورانه تر میتونم برخورد کنم سر همین ۴ میلیون ! 

حالا هم دنبال اینم برم توی کار کیک 

ولی چون آدم اجتماعی ای نیستم و خجالتیم نمی‌دونم چجوری باید بفروشم که به درآمد برسم 

با وجود بچه ۲ ساله 

همه ترسم اینه که کار کنم دیگه همین پول خرجی خونه رو هم نده 

گرچه همین الانشم خیلی از وسایل رو مامانش و داداش من میدن 

ببخشید دوستان اگه طولانی شد و بی ربط بود 

این بحث رو تموم می‌کنم 

مرسی بابت تمام کمک هاتون 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
کسی نمیدونه

عزیزم 

این وام‌۴۰‌تومنیه بلو ،مثه مهریه میمونه  ،ن کسی داده ن کسی گرفته🥴

احتمالا همون‌۱۰‌تومنی باز شارژ میشه براتون 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
وای خدا کنه خونه حالاحالاها پایین بمونه ...بعضی وقتهامیگم خدایا نکنه خونه یهویی بکشه بالا ..اینهمه ت ...

والا منم از خدامه هیچی بالا نره ولی واقعیت اینه هر  هفته خرج مخارج   بالا تر میره و سفرمون کوچک تر میشه 

ولی حقوق من و همسرم ثابته و از دار دنیا یه خونه حاشیه شهر داریم ک سعی کردیم به رهن کم بدیم ک خدا  رو خوش بیاد خدا هم مارو ببینه ولی قربونش برم مارو بلاک کرده انگار 

گاهی با خودم فک میکنم من چقد باید رعایت کنم ک بتونم یه خونه پنجاه متری بخرم ۳۱ سالمه نه بچه ای نه خونه ای نه ماشینی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدا خودش به فریادمون برسه انشالله حقوقا بالا تر بره جیبا پر پول تر بشه کسی از بی پولی نناله الهی آمین 

امیدوارم که زودتر بخرید کاش شرایط میزاشت یه کوچولو از دست آوردها لذت ببریم مثل قدیما می‌تونستیم خوش ...

انشالله همه به آرزوهای مادی و‌معنوی خودشون برسن ما هم جزوشون  اره والا من دیروز طلا فروشی بودم ۴۲۵۰ بود 

امروز  ظهر زنگ زدم به طلا فروش ک فاکتور طلاهامو بیارم بنویسه گفت خانم فلانی دیروز خرید زدی امروز  گرمی صد تومن رفته بالا من دو به شک بودم بخرم یا نه طلا فروش به زور گفت بخر با این حال ک فروش برام ضرره ولی بخر دست خالی نرو 

منم وامم در اومده بود خرید کردم 

مامان سبحان عزیزمالان کدوم بانک بدون ضامن وام میده

عزیزم بانک ملی همین طرح اعتبار ملی و مهربانی ضامن میخواد ولی مدارک خاصی از ضامن نمیخواد فقط کسی که داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه کفایت میکنه . 

سلام خانما وقتتون بخیر،من وام ده تومنی بلو رو گرفتم،سه ماه دیگه تموم میشه،میخوام بدونم بلافاصله بعدش ...

دوباره باز باید پول بذاری و‌معدل حساب واین حرفا؟ یابعدوام‌اول‌طبق‌خوش‌حسابی میده بعدیارو؟ 

من که حاضر نیستم هزارتومنم دیگه بذارم بلو ۴۰ میلیون سه ماه بلوگذاشتم پیر شدم‌تا ده تومن داد ویپادو تازه شناختم ویپاد اگه میذاشتم تو‌سه ماه چهل تومن میتونستم بگیرم  امروزم اولین قسط ده تومنی بلو رو دادم اونم سه روز‌زودتر 

انشالله همه به آرزوهای مادی و‌معنوی خودشون برسن ما هم جزوشون اره والا من دیروز طلا فروشی بودم ۴۲۵۰ ...

مبارکت باشه عزیزم چقدرخریدیی؟

من وبگوخیلی ناراحتم 16گرم طلافروختم گرمی 3580وگزاشتم بانک باماباقی پولهام براوام که انشالله بتونم ماشین بخریم پامون روزمین نمونه نمیدونم ناراحت بی ارزشی پولهام بشم توبانک نمیدونم ناراحت طلاهام باشم که حداقل 10تومن تاالان روش ضررکردم ازاینورم تابرج 10معلوم نیست وضعیت بازارخودروچی میشه تنهادلخوشیم اینه ک شوهرم ماشین بنامش نیست میتونم توطرحهای سایپاشرکت کنم یه 50تومان ارزونترازبازارشایدبتونم بخرم 

میزنه بسرم برم کل پولهاروطلابخرم ماشین وولش کنم ولی بی ماشینی ومستاجری خیلی سخته

خداهیچکس وانشالله بی ماشین وبی خونه نزاره

دوباره باز باید پول بذاری و‌معدل حساب واین حرفا؟ یابعدوام‌اول‌طبق‌خوش‌حسابی میده بعدیارو؟ من که حاضر ...

براساس گردش حساب وام ده تومنی بهم داد،پول زیادی نزاشتم بمونه توحسابم،وام 40تومنی رو نگرفتم

آخرش قشنگه  
سلام عزیزم در مورد وامی که سررسید یک جا باشه وام مضاربه هست که اون هم معمولا بانکها همینطوری نمیدن ش ...

اها نداریم امتیاز حساب 

عزیزم من گفتم به بچه ها که از ماه بعد تا اسفند هر ماه 32 میلیون تومان قسط و چک داریم شوهرمم درامد نداره میخاد ماشین بفروشه از طرفی مشتری ماشین اشنا هستن صد تومن طلا میخاد بده بقیشو خورد خورد بنظرتون چیکار کنم من دارم دیوانه میشم 

طلا هارو بگیرم یا پول ؟

150 قیمت ماشینه

دارم آموزش و پرورش ابتدایی میخونم پول شهریه رو‌خودم جمع کردم امروز شهریه رو واریز کردم هنوز انتخاب و ...

من دارم دقیقا یکی این مدلی ،با موجودی ۱۰هزار تومن ماشین ۸۰۰میلیونی گرفته   منم یه پولی پیش خودم دارم دلم به همین خوشه   زندگیمو با سود همین پول اداره میکنم 

2810