2777
2789

سلام بچه ها 

منم یه گزارش بدم از خودم

اول اینکه یه تشکر ویژه از معصومه جان عزیزم که بزرگترین تاثیر رو 

در قسمت خانه داری زندگی من داشتند من صبح بیدار میشدم گاهی بی دلیل زیاد دراز می‌کشیدم یا شبا خوابم نمی‌برد سرگرم گوشی میشدم الان هر جا میبینم وقت اضافه دارم پا میشم یه کار انجام میدم یا غذا درست میکنم میذارم فریز خیلی به کارم اومده 

خونه زندگیم هم خداروشکر برق میزنه❤️خلاصه نمی‌ذارم هیچ کاری بمونه از روحیه افسردگی تا حدی فاصله گرفتم فعال و پر انرژی شدم و گاهی به خودم میگم چرا همش دارم کار میکنم😁

اشتراک جیم شو گرفتیم از تلویزیون هفته ای ۳تا ۴روز حدود ۱ساعت ورزش میکنم اینو از همش بیشتر دوست دارم ۱۸۰تومن اشتراک ۳ماهه گرفتم🧘

تصمیم گرفته بودم هر ماه هر چقد شد طلا بخرم  به خاطر اقساط خونه پول زیادی دستمون نمی‌مونه اما دیروز ۶۵۰سوت طلا از میلی خریدم که برای خودم راضی کننده اس خداروشکر

یه میلی هم برای همسرم نصب کردم بهش گفتم هر وقت پول داشتی یا پول جدید برات اومد به نیت من طلا بخر 🤣که استقبال کرد گفت یادآوری کن 

یارانه هم که برای منه به محض اینکه بیاد تو کارت برای خودم از میلی طلا میخرم 

۲ روز پیش هم رفتیم بازار گردی برای خودم شلوار و شال و دمپایی رو فرشی خریدم تقریبا ۱تومن شدن 

خدا بخواد می‌خوام تا عید حداقل ۱۰گرم طلا بخرم الان ۳گرم وخورده ایشو دارم 

موفق باشید 💐

اتفاقا جز یه حلقه و دستبند چیزی آویزون نمی کردم با مدیریت تونستم این طلاهارو و بخرم خودتون میدونید ک ...

عزیزم منم طلاهامو برای خونه فروختم کم هم نبودن گرمی ۳۵۰۰فروختم تقریبا بخش زیادی از پول خونه طلاهام بود ۱سوت هم برام نموند حستو درک میکنم اوایل اذیت میشدم اما اومدم به خودم گفتم تو ماهی ۱گرم طلا بخر عید ببر با طلای مورد علاقت تعویض کن 

بعضی از دوستان اینجا منو میشناسنن من اکثر طلاهام رو اجرت دار می‌گرفتم اهل آویزون کردن هم نبودم اما از داشتنش لذت می‌بردم 

الان ۳و خورده گرم طلا گرفتم حداقل باید ۱۰گرم بشه تا ببرم با یه طلایی که دوست دارم تعویض کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوب هستید روزتون بخیر. 

میخواستم منو راهنمایی کنید من یه گوشواره ۴ گرمی شکسته دارم  میخواستم ۱۰ تومن هم بزارم روش  یه دونه به النگوهام اظافه کنم که بشن ۴ تا

ولی در حال حاضر هیچ طلافروشی این النگو رو موجود نداره 

از گرمی ۴ تومن گشتم تا گرمی ۴۳۰۰ که الان شده 

پیش خود طلافروشم رفتم میگه یکماه دیگه موجود میشه

الان انجام چکاری درسته بنظرتون سردرگم شدم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
آها دقیقا مرسی فقط ی سوال وام خوب چی میدن الان ترجیحا وامی که تسویه یکجا باشه چون من همسرم باید خونش ...

خواهش میکنم عزیزم

برای توضیحات  شرایط وام ها هم میسپارمت دست دوست عزیزمون

سلطان وام @مامان_سبحان7     عزیز ❤🌹

سلام بچه ها منم یه گزارش بدم از خودماول اینکه یه تشکر ویژه از معصومه جان عزیزم که بزرگترین تاثیر رو ...

یه چیز دیگه هم بگم من پارسال خیلی لباس خریدم در حدی که خیلیاشو  عید وقت نشد بپوشم 

۲تا کت و یه بارونی خریدم 

۶تا شومیز 

چندتا مانتو دم دستی 

۷تا شلوار و چندتا شال و روسری 

فقط ۴تا روسریشو ۲تومن خریدم و شومیز ها هم کمترین قیمتشون ۵۰۰بود 

تقریبا ۶جفت کفش خریدم همشون هم رنج قیمت ۵۰۰تا ۲تومن 

قیمتو میگم که یه وقت یکی  فکر نکنه حتما کلی چیز الکی خریدم 

همه رو با هم نخریده بودم اما همه رو به نیت عید خریدم وکنار گذاشتم یه جور عقده گشایی هم بود چون من کلا اهل مراعاتم و پارسال میخواستم راحت تر برای خودم خرید کنم و شوهرمم دلش میخواست این حسو داشته باشم و تو ذهنم نمونه خداروشکر 

اما نکتش اینه همونقد پارسال پول برای این چیزا تو دستم بود امسال نیست وخداروشکر امسال مشکلی برای لباس نداشتم و هنوز هم خیلیاش استفاده نشده که برای عید گذاشتم و خداروشکر میکنم که پول اینا رو هم طلا نخریدم چون اونم برای خونه فروخته می‌شد و من الان نه طلا داشتم نه لباس خوب🤣

عزیزم کارهای شادی آور چی بودن؟ منم خیلی حالم بده این روزا

یوگا 

طبیعت 

تکنیک ۵ حس ، یعنی وقتی فکر بدی به ذهنت رسید با پنج حست را به کار بگیر 

پیاده روی و ورزش 

دوری از خبرهای ناراحت کننده 

پیج های منفی را دنبال کن. 

ادم های منفی را نبین.

کر شو در مقابل منفی ها. 

زندگی را سخت نگیر 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام من باشم یه طلای دست دوم یا شکسته میخرم تا اون موقع حداقل پول نقد نمیمونه

مرسی عزیزم درسته این راهم خوبه 

اتفاقا ۳ درصدی و شکسته ۲ درصدی هم اطرافمون هست 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام خانم گل های نمونه تاپیکچقدر دلم واسه این تاپیک و بچه هاش تنگ شده بودخانما نمیدونم منو یادتون هس ...

من  طلا دارم،حاصل چندین سال کار کردنم و پس اندازم و در واقع تنها داراییمه،

دوست دارم خونه بخرم،ولی کسی نیست باهاش برم دنبال خونه،خودمم هییییچ اطلاعات و سر رشته ای ندارم،

کسی هم‌نمیاد وقت بزاره واسه من،

ولی فکر میکنم با فروش طلاهام بشه یه خونه ۶۰ متری،البته قولنامه ای خرید

سلام عزیزم شش ماهه هست بلو خداقل سه تومن هم تو حسابت باید باشه تا سه ماه حداکثر مبلغ وامش چهل تومنه ...

عزیزم چ مدت زمانی وام دومت باز شد ؟

من تسویه کردم قسط آخرم بود ۱۷ این ماه..اما هنوز وام‌دوم باز نشده

ب پشتبانی پیام دادم گفت سیستمیه 😐😐😐 تقریبی میدونی چقدر زمان میبره؟ کارت اصلیم ب ل و 

سلام عزیز دلم النگو بگیر ...خودت رو به چالش بکشون که هر دوماه یه دونه به هر نحوی شده بگیری تا عید سه ...

سلام معصومه جون یه هم فکری کن ببینم چیکار کنم من تو ویپاد ۳۰۰۰۰هزارتا سکه دارم و تا وام ۵۰میلیونی ۱۵۰۰۰تامونده 

حالا وام ۸۰ تومنی به همسرم دادن 

من میگم یماه بزارم ویپاد ۴۵۰۰۰تا بشه بعد وامشو بردارم ۱۳۰ میلیون بدم طلا تا اونموقع شاید طلا یه اصلاحیه هم بخوره یا ۸۰ تومن اومد دستم فوری بدم طلا چون طلا الان بنظرم هیجانی داره میره بالا و برمیگرده پایینتر البته ریسکه منتظرموندنم 

تو بودی چیکار میکردی عزیزم؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810