2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با ماشین اگه اسنپ کار کنید خودتون راخت این پولو میتونی بدی

عزیزم هرطوری هم اسنپ کار کنه نمیشه ماهی 32 آخه ما شهرستانیم اینجا اسنپ اصلا سود نداره شوهرم میرف یمدت بی فایده بود همش خرج ماشین میشد 

بعدم ما هر ماه 32 قسط داریم نه فقط اسفند تا اسفند هر ماه

@masumehjoon بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادی ...

عزیزم خونه اتون مبارک باشه به خوشی ان شاالله برین زیرش 😍😍 

میگم دولت بهتون زمین میده برین راه و شهر سازی ثبت نام کنید بعداً بفروشینش برای این خونه یکی از اقوام هم گفت رفتم کافی نت ثبت نام کنم گفتن اگه مسکن نخواهی وام ۳۰۰ تومنی میدن ۱۵ ساله ۴ درصد اینم بپرس اگه راست باشه گره کارت رو باز می‌کنه

برای دوقلو ها هم برو بهزیستی اگه دهکت ۳ تا ۵ باشه ماهیانه مستمری میدن بهشون تا شیش سال

برای افزایش درآمد هم یک فکری بکن مثلا همسرت اسنپ یا شغل دیگه هم بره خودتون هم اگه مقدور یه شغلی پیدا کنید 

اسفند چک دارید الان می خوایید ماشین بفروشید؟؟؟؟؟؟؟ خوب شما هم کار کنید تا اسفند پول جمع کنید شما می ...

نه عزیزم تا اسفند ماهی 32 

هرکاری کنه نمیشه ماهی 32 

حالا آشنا میخاد ماشین رو بخره صد تومنش طلا داره بقیش پول 100تومن طلا بنظرتون نمیشه باهاش وامی گرفت کاری کرد ؟

عزیزم مبارکتون باشه تبریک میگم‌ خونه رو خریدی با خیال راحت میدی رهن و اجاره از پولی ک دستت میاد میت ...

امیدوارم که زودتر بخرید 

کاش شرایط میزاشت یه کوچولو از دست آوردها لذت ببریم مثل قدیما می‌تونستیم خوش باشیم همش باید نگران باشیم و ناراحت 

امیدم به همینه که طلا رو باز کم کم میشه خرید 

اما واقعا 4300 خیلی ترسناکه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
سلام عزیز شما دقیق 160 هم قسط دارید تا اسفند درسته؟ چون میگین همسرتون درامدی ندارن بنظرم چاره ای دیگ ...

آها دقیقا مرسی 

فقط ی سوال وام خوب چی میدن الان ترجیحا وامی که تسویه یکجا باشه چون من همسرم باید خونش فروش بره اون بره راحت میتونه برگردونه 

این مشتری ماشین صد تومن طلا داره بقیش پول 

صد تومن پول بگیرم یا طلاهاشو ؟

عزیزم چون بالارفتن طلا روزانه مشخص میشه اما ملک نهاما پس‌انداز باید در راستای بهبود زندگی و امنیت رو ...

اتفاقا جز یه حلقه و دستبند چیزی آویزون نمی کردم 

با مدیریت تونستم این طلاهارو و بخرم خودتون میدونید کنترل یه مرد ولخرج که احساس می‌کنه به یه نقطه امن رسیده چقدر سخته برای اینکه ناراحت نشه طلا تقریبا اولویت آخر بوده ؛ دایم میگه چه احتیاجی داریم بخور بپوش بگرد یعنی افراطی در حد اعلا حالا من یه میانه رو ذاتی همیشه میگم هرچی به اندازه 

خرید این خونه هم با اصرار من بوده فک کن غر هم نمیتونم بزنم چون اصرار کرد خودتو خالی نکن خخخ

باز با این حال دچار یه کرختی شدم میگم طلا با این قیمت خریدن کار سختیه 

امیدوارم این حس با خریدن اولین تیکه طلا از بین بره و دوباره بیفتم تو دور خریدن 

ما هم پارسال طلا فروختیم خونه خریدیم قطعا الان طلا خیلی رفته بالا اما مهم نیست ما یکسال از اون خونه ...

به سلامتی عزیزم 

روحیه ام خیلی قوی بود 

این شتاب بالا رفتن انرژیمو گرفت 

سلام خانم گل های نمونه تاپیک

چقدر دلم واسه این تاپیک و بچه هاش تنگ شده بود

خانما نمیدونم منو یادتون هست هنوزم یانه

خیلی وقته نیومدم داخل گروه

درحال حاضر محل کارمم ، تک و تنها نشسته بودم (همکارا رفتن بازدید از چند تا فایل )

اومدم  یک استراحتی بکنم یک چایی تک و تنها نوش جان کنم 😁 ک یهوو یادم اومد از بچه های تاپیک❤️

گفتم بزار ب دوستان قدیمی و جدید تاپیک یک عرض ادبی بکنم و یک موضوع خیلی مهم رو بگم و این دین رو از گردنم رد کنم 😅

من همون خانمی هستم که در کنار پدرم به شغل املاکی مشغولم

دوستان اومدم بهتون بگم ک الان بهترین زمان خرید ملک

موقعیت خیلی خیلی عالیه

هر عزیزی تصمیم داره ملک بخره، از منه املاکی بهش نصیحت درنگ نکنید

شده با همسرتون یک هفته دو هفته سرکار نرید و کامل وقتتون رو بزارید برای خرید خونه ، ولی خونه رو بخرید حتما

الان بازار ملک رکود هستش و بهتررررین زمان برای خرید ملکه

یک کوچولو دیگه بازار راه بیوفته

درسته کار و بار همه راه میوفته ولی قیمت ها نجومی میشه دیگه

من خودمم تصمیم دارم همه سرمایه و پس انداز مو بزارم برای خودم یک خونه نقلی بخرم

ولی هنوز به حد نصاب نرسیده که بشه تبدیلش کرد

برای همین بصورت طلا نگه داشتم تا یکم بیشتر بشه و موقعیتش پیش بیاد ، بشه یه حرکت هایی زد ان شاالله توکل برخدا❤️

تازه اینو هم تا یادم نرفته بگم بگم قبلا تا یکم بازار رکود میشد

مردمم دست نگه میداشتن 😂

و خریدی انجام نمیدادن ، بعد که بازار راه میوفتاد و ملک میرفت بالا

باز میومدن همون ملک رو مثلا 400 ، 500 بالاتر از قیمت قبلش میخریدن😐

ولی با این زندگی های سخت و پر از چالش که خودتون دیگه میدونین از زیر سنگ نون در میاد واقعا ، الان همگی زرنگ شدن شکرخدا و قدر  پولشون رو میدونن و سریع تبدیلش میکنند (بقول ما املاکیا وقت کشی نمیکنن)

الان شکر خدا ،  شده روزی تا چند تا قرارداد هم داریم

و در آخر

الهی که خبر صاحبخونه شدن تک تک تون رو داخل تاپیک بشنویم ان شاالله و ما هم با شما کلیییی ذوق کنیم😘❤️

خب دیگه منم برم که چاییم قندیل بست😅❤️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
2810