2777
2789
اسفند چک دارید الان می خوایید ماشین بفروشید؟؟؟؟؟؟؟ خوب شما هم کار کنید تا اسفند پول جمع کنید شما می ...

عزیزم انگار متوجه نشدی ایشون گفتن ماهی 32 نه فقط اسفند یعنی از آبان تا اسفند ماهی 32میشه 160تومن که چک دارن

سلام عزیزم درسته اما این حس بدی که از بالا رفتن سعودی طلا میگیرم حالمو بد می‌کنه احساس میکنم دیگه نم ...

ما هم پارسال طلا فروختیم خونه خریدیم 

قطعا الان طلا خیلی رفته بالا 

اما مهم نیست 

ما یکسال از اون خونه دوم برای تفریح استفاده کردیم و زندگی تو شهر دیگه رو تجربه کردیم 

ما اومدیم این دنیا که تجربه کنیم نه که همش نگران طلا و سکه باشیم 

اینجوری به ملکی که خریدید هم انرژی بد می فرستید 

ایشالا باز جمع می کنید طلا می خرید من حتی حلقه ازدواج هم فروختم اما اصلا پشیمون نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ما یک آشنایی داریم که همسرش تو بانک کار می کنه ( آبدارچی) خیلی بهشون وام و مزایا میدن 

اما وقتی دندون های خانم رو میبینی حالت بهم می خوره همه زرد و خراب با اینکه حتی بهترین تکمیلی رو دارند اما اصلا به خودشون زحمت نمی دن برن دکتر 

واقعا طلا و مال اندوزی به چه قیمتی 

بعد همین خانم به خودش زحمت نمی ده یک بطری آب با خودش بیاره من هر وقت دیدمش همسرش رو فرستاده بره آب معدنی بخره 

شوهر کبد چرب شدید داره اما حتی به خودش زحمت نمیده غذای سالم درست کنه همیشه چرب و چیلی می خورن

خانوما از نحوه جابجایی وام مسکن از یه ملک به ملک جدید اطلاعات دارید؟؟ لطفا توضیح بدید چطوریه ؟؟

اینو زنگ زدم از بانک پرسیدم گفت 110% باقیمانده اقساط بعلاوه شش ماه اقساط باید مسدود کنی. 

بعد اگه دیدی شش ماهه سند نیومد باید بیای بانک از پولی که مسدود کردی وامتو تسویه کنی 

سلام دوستان عزیز و دانا اگه میشه منو راهنمایی کنید من همسرم درامدی ندارن و یه خونه برا فروش داریم ال ...

سلام عزیز شما دقیق 160 هم قسط دارید تا اسفند درسته؟ 

چون میگین همسرتون درامدی ندارن بنظرم چاره ای دیگه ای ندارین

بفروشین قسط تون رو تسویه کنید 

به بعدش پر قدرت از قبل ادامه بدین ب پس انداز و جای گذاری دوباره ماشین تون ان شاالله

من شخصا اگر قسط داشته باشم اصل نمیتونم تمرکز کنم روی پیشرفت و پس انداز کردن و مث یک کوه روی دوشم سنگینی میکنه 

ماهی 32 میلیون هم مبلغ زیادیه واقعا و نمیشه ماهیانه از کسی قرض گرفت

اگر بتونین یک وامی چیزی بگیرید که بشه قسط هاتون رو پاس کنید هم خوبه❤ و الا باید ماشین تون رو بفروشین

خانما من از بچه های قدیم های تاپیکم و چند سالیه مهمون این جمع پر از خیر و برکتتونم     

اکانت قبلم رمزشو یادم رفته متاسفانه 🤦‍♀️🤦‍♀️

این اکانت رو زدم فقط و فقط برای این تاپیک   اسم کاربریمم قانون جذبه   فکر نکنید خیلی پولدارم 🤪😜😜

ولی خداییش همه تاپیک های نینی سایت یک طرف 

تاپیک پس انداز مون یک طرف دیگه 😎💪🤗

زدم گوگل نظرات مردمی راجب ازکی خیلی ترسیدمحقوق شوهرم فردا واریز میشه حضوری انجام میدم

ازکی اعتباری بهش نیست اصلا. ما ماشین مونو از بیمه ایران ۳ ماه بیمه کردیم. میتونی اینجوری بیمه کنی اگه پولت کمه

ازکی اعتباری بهش نیست اصلا. ما ماشین مونو از بیمه ایران ۳ ماه بیمه کردیم. میتونی اینجوری بیمه کنی اگ ...

مام همیشه بیمه ایران میکردیم اصلا یادمون به بیمه نبود تو برنامه های مالیمون نبود 

فردا از رو حقوق پرداخت میکنم انگار چاره ایی نیست

2810