2777
2789

سلام دوستان عزیز و دانا اگه میشه منو راهنمایی کنید 

من همسرم درامدی ندارن و یه خونه برا فروش داریم 

الان تا ماه اسفند ماهی 32 میلیون دقیق چک و قسط وام داریم 

حالا کار به جایی رسیده میخاهیم ماشین مون بفروشیم 160 تومن 

بنظرتون چیکار کنیم 160 تومن مستقیم بره برا بدهی کار اشتباهی نیست نمیشه باهاش کاری کرد ؟ بنده خدا که میخاد بخره آشنا هست نزدیک 100 تومن طلا میخواد بده بقیش پول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم من رو ۳۸۵۰ تقریبا فروختم ملک رو هم فروشنده گیر بود به قیمت خریدم اما از این سرعت بالا ر ...

عزیزم مبارکتون باشه تبریک میگم‌

خونه رو خریدی با خیال راحت میدی رهن و اجاره از پولی ک  دستت میاد میتونی گرم گرم بخری از سندش وام بگیری ولی طلا وقتی نگه میداری ترس داره ای دزد بزنه آی فلان بشه 

الان ملک ثابته دو سه سال دیکه انقدی میره بالا ک اینم بگم خدمتت طلا رو میشه گرم گرم خرید ولی خونه رو نمیشه متر متر خرید 

خودم به شخصه دارم خودمو سختی میدم طلا بخرم  ک یه روزی شده شهرستان یه‌خونه بخرم برای خودم 

عزیزم مبارکتون باشه تبریک میگم‌ خونه رو خریدی با خیال راحت میدی رهن و اجاره از پولی ک دستت میاد میت ...

وای خدا کنه خونه حالاحالاها پایین بمونه ...

بعضی وقتهامیگم خدایا نکنه خونه یهویی بکشه بالا ..اینهمه تلاش کردنه پوچ بشه...

یه مدت بود واقعا فکرم درگیربود..ولی بعدش میگم خدابزرگه ماکه همه تلاشمون میکنیم...تلاشمون بی جواب نمیمونه..

در خدمتم فداتشم.شماهم قصدداریم وام زوجین بردارید؟

سلام دوستان عزیز و دانا اگه میشه منو راهنمایی کنید 

من همسرم درامدی ندارن و یه خونه برا فروش داریم 

الان تا ماه اسفند ماهی 32 میلیون دقیق چک و قسط وام داریم 

حالا کار به جایی رسیده میخاهیم ماشین مون بفروشیم 160 تومن 

بنظرتون چیکار کنیم 160 تومن مستقیم بره برا بدهی کار اشتباهی نیست نمیشه باهاش کاری کرد ؟ بنده خدا که میخاد بخره آشنا هست نزدیک 100 تومن طلا میخواد بده بقیش پول

سلام عزیزم درسته اما این حس بدی که از بالا رفتن سعودی طلا میگیرم حالمو بد می‌کنه احساس میکنم دیگه نم ...

عزیزم چون بالارفتن طلا روزانه مشخص میشه اما ملک نه

اما پس‌انداز باید در راستای بهبود زندگی و امنیت روانی باشه

من خودم عاشق طلا هستم

اما طلا رو فقط برای این میخرم که بفروشم تبدیل به زمین  خونه ماشین کنم

تبدیل به مسافرت 

چکاب بهترین دکترها

کلاس‌های عالی

این‌ها رفاه زندگی رو تغییر میدند

وگرنه من یک کیلو طلا به خودم بندازم اما دندون سالم نداشته باشم

طلا داشته باشم ماشین نداشته باشم چه ارزشی داره واقعا

پول رهن و اجاره رو میتونی الان باز تبدیل به طلا بکنی بندازی دست و گردنت حالش رو ببری❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان عزیز و دانا اگه میشه منو راهنمایی کنید من همسرم درامدی ندارن و یه خونه برا فروش داریم ال ...

قربونت برم اگه ماشینو بفروشید که بدون وسیله میشید و دوباره خریدنه ماشین کاره سختیه واقعا.

منم با دوستمون(سروپژیا ۱۳۶۸)هم نظرم. اگه همسرتون با ماشین داخل اسنپ و ماکسیم (که بین شهری هست)،کار کنند میتونید ماهیانه قسط و قرضهاتونو براساس اولویت پرداخت کنید و ماشینتون نگه دارید.

ما خودمون از ابتدای امسال قرضهای زیادی داشتیم که ماه به ماه ازشون پرداخت کردیم و کم کم دارن تموم میشن خداروشکر.‌ 

ممنون عزیزم که گفتی اره پیگیری کردم اتفاقا یکی از خانومای همینجا خدا خیرش بده امیدوارم هرجا باشه خود ...

عزیزم میشه لطفا درخواست دادم قبول کنید درمورد متن نامه سوال داشتم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام دوستان عزیز و دانا اگه میشه منو راهنمایی کنید من همسرم درامدی ندارن و یه خونه برا فروش داریم ال ...

اسفند چک دارید الان می خوایید ماشین بفروشید؟؟؟؟؟؟؟ 

خوب شما هم کار کنید تا اسفند پول جمع کنید 

شما می گی همسرت درآمدی نداره پس این ۳۲ چک برای چیه؟ 

من بودم برای ۳۲ میلیون ماشین ۱۶۰ میلیونی رو نمی فروختم 

چون قطعا ۳۲ می دید برای چک بقیه رو خرد خرد خرج می کنید 

خودتون هم کار کنید 

تا اون موقع پس انداز کنید ما بقی رو وام بگیرید با قسط خونگی 

سلام به همگیچند نفر اینجا گفته بودن که طلاهاشون رو تو صندوق امانات بانک نگه میدارن...در واقع این صند ...

سلام

سما جونتون اومد .

اول جواب این دوستمون را بدم ، بانک سینا ۵۰ تومن باید سپرده بذاری ، 

بانک بهم گفت باید ۵۰ سپرده بذاری و ۲۲ درصد سود هم میده و ... منم آخه و نه اینا گفتم 

گفتم نمیرم سر صندوق ، صندوقم را که خالی نمی‌کنند تهش ضرر می‌گیرند ، اواسط مهر بود از بانک زنگ زدند میخوای تمدید کنی؟ گفتم آره 🥲🪐🥲 ولی الان ۵۰ ندارم گفت حالا ۳۰۰ بزن به حساب تا جز پارسالی ها بشی تا بعد ، منم خوش و خرم فعلا زدم و دیگه بهم چیزی نگفتند 🤭🤭🤭🤭🤭.

نکات بعدی ....

دوستان منم خیلی اشتباه داشتم ، کلی پول الکی حروم کردم به خصوص قسمت شکم‌😔 الان سال دهم کاری ام هست اما از وقتی با این تاپیک همراه شدم خیلی خوب شدم. 

قبلا هم پس انداز داشتم اما نه اینجوری ✅ 

داشتم میزان پس اندازم را نگاه میکردم ، کلی ذوق کردم باورم نمیشد بتونم ، این خرد خرد ها یهو قابل توجه میشه ، دوستان ناامید نباشید 💔 ناامیدی بدترین گناهه. راستی پیش روانپزشک هم رفتم گفت افسردگی خفیف گرفتی یه قرص خیلی سبک داد با یک سری کارهای شادی آور ، خیلی بهتر شدم خدا رو شکر 🌻🌻🌻🌻

یکمی پول داشتم هی دل کردم و نخریدم سکه از ۴۶ که نخریدم شدم ۵۵ که دیروز دل را زدم به دریا و خریدم . امسال با وام من دو تا سکه تمام گرفتم .

کلاس خصوصی هم یه دونه پیدا کردم ، گفتم بیاند خونه مون که راحت تر باشم .

به دنبال راه های درآمد جدید و اضافی باشید خیلی خوبه .

غذا هم از قبل تو خونه دارم .

راستی مدرسه جدید که میرم همکاران زنگ تفریح حرف های چرت زیاد می زدند تصمیم دارم به کارهای خودم برسم و تو دفتر نرم، یه کتاب بخونم 🥰🥰🥰🥰 

راستی قبلا مسیر مدرسه را پیاده میومدم دیدم گشنه ام میشه بیشتر چیز میخرم و میخورم دیگه با اتوبوس میام سریعتر میشه .

تصمیم دارم نمازم را هم تو مدرسه بخونم که هم بچه ها تشویق بشن و هم اول وقت بشه❤️

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810